magda z. Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 w w-wie będe pod koniec października, teraz maraton po południu kraju;) Quote
zonia Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Hoooooop!Na pierwszą....Ewka!!!!!!! Quote
zonia Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Ja też!!!!!!!!!Niech suńka się wszystkim pokaże!!!!!!!! Quote
magdyska25 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Przeglądałam allegro i widziałam Ewcię......może ktoś da Jej szansę? Wiem że to nie pierwsze allegro ale może jednak te pomoże? Ewcia nie jest psem który potrzebuje uwagi 24h na dobę, taka cicha myszka, która chciałaby zaznać w swoim życiu jednak coś dobrego od ludzi..... Tyle lat w schronisku......:-( Quote
Sabina02 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 magdyska25 napisał(a):Przeglądałam allegro i widziałam Ewcię......może ktoś da Jej szansę? Wiem że to nie pierwsze allegro ale może jednak te pomoże? Ewcia nie jest psem który potrzebuje uwagi 24h na dobę, taka cicha myszka, która chciałaby zaznać w swoim życiu jednak coś dobrego od ludzi..... Tyle lat w schronisku......:-( Ja zawsze mam ponad 25 ogloszen Allegro dla bezdomnych psiakow, wiec nie moge wszystkim psiakom robic wyroznienia w tych aukcjach caly czas (bo to dosc drogie). Robie je wiec na zmiane... Teraz przyszla kolej na Ewke i ma wyrozniona aukcje... Pewnie dlatego tak ja szybko znalazlas w Allegro... ;) Mam nadzieje ze to wyroznienie pomoze... Quote
Lionees Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Witaj Ewciu!! Już tyle lat siedzisz w tym zimnym schronie:-(.Czy ktoś Cię w końcu pokocha:shake:? Quote
Olena84 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Na pierwszą moja piękna! Chciałąbym Cię poznać, ale boję się, że sie zakocham;). Quote
butterflyek Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 przecież nigdy nie za dużo :loveu: Quote
zonia Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Niunia ciotka Zonia też podniesie!!!!!! Quote
Recommended Posts