Sabina02 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Murka, jesli nie znajdziemy transportu wczesniej, to Zonia zawiezie Ewke do Ciebie 4 maja (plisss zgodz sie!), bo moze tylko jechac w niedziele (a w ta niestety nie moze).... Quote
Sabina02 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Wiec tak sie sprawy maja: Magdyska25 napisala na ogolnym watku ze w ostatecznosci moze wyadoptowac Ewke (Zonia nie moze, bo dopiero adoptowala psiaka dla kogos). Morisowa ofiaruje przetrzymanie suni na kilka dni jesli bedzie przerwa w transporcie. Zonia przewiezie psiaka do Murki 4 maja jesli nie znajdzie sie cos wczesniej (oglosilam na watku transportowym, wiec moze sie cos trafi wczesniej). Przydaloby sie dac darowizne na schronisko przy adopcji Ewki... Ja moge dac 50 zl (tylko tyle moge, bo juz zadeklarowalam 100 zl miesiecznie na Ewki hotelik). Magdyska25 jesli podasz mi swoje imie, nazwisko,nazwe banku, nr konta, adres, nr telefonu i swift to Ci te 50 zl przesle (potrzebuje te wszyskie dane, bo wysylam z zagranicy)... Lub jesli jest mozliwosc to Magdyska25 moze zaplacic z wlasnej kieszeni, a ja wysle extra 50 zl do Murki. Murka wtedy da te 50 zl Zoni przy odbiorze Ewki, a Zonia da Magdysce25... Quote
Olena84 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 skomplikowane:), a jaki piesek stracił miejsce w piątek? Quote
magdyska25 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Jestem:) Nie ukrywam że bardzo dobrze by było adoptować mi Ją już w ten piątek....wtedy mam zakończenie roku, mama jedzie ze mną i możemy potem wstąpić do schroniska i Ją wyadoptować......później będzie troszkę kiepsko...chyba że sama wezmę Ją na siebie chociaż wolałabym aby zrobiła to osoba o 20 lat starsza ode mnie (moja mama;)). Także nie wiem czy w piątek już będzie można czy żadnych pomysłów nie ma...... Czyli byłoby to 27.04 a Zonii mama może dopiero 4.05 jechać......czyli przez 6 dni by musiała się u kogoś zatrzymać......Morisowa wspominała że może Ją przez kilka dni zatrzymać...... To jest moja wersja i jak?? Oczywiście mogę zapłacić te 50zł. przecież i tak mi się zwróci;). Quote
Murka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 4 maja może być oczywiście ;) Mam nadzieję, że coś się znajdzie wcześniej. Zapytam znajomych z Podkarpacia, może ktoś na święta będzie zjeżdżał do domu :roll: Quote
Sabina02 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ten piatek to 25 kwiecien. Zapytam Morisowej czy przetrzymala by Ewke przez te 9 dni do 4 maja. Najlepiej jednak by bylo zeby sie znalazl transoprt w ten piatek, wtedy bylo by najlepiej dla Magdyski25 i dla Murki.... ale jesli sie nie znajdzie to trzeba bedzie sie ladnie usmiechnac do Morisowej... Quote
Sabina02 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Murka napisał(a):4 maja może być oczywiście ;) Mam nadzieję, że coś się znajdzie wcześniej. Zapytam znajomych z Podkarpacia, może ktoś na święta będzie zjeżdżał do domu :roll: Super! Dzieki!!! Quote
basia0607 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Nie przeczytalam całego wątku ale byłabym szczęśliwa gdyby ta suczynka resztę życia spędziła u boku kochanej pani . Quote
zonia Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Sabina02 napisał(a):Ten piatek to 25 kwiecien. Zapytam Morisowej czy przetrzymala by Ewke przez te 9 dni do 4 maja. Najlepiej jednak by bylo zeby sie znalazl transoprt w ten piatek, wtedy bylo by najlepiej dla Magdyski25 i dla Murki.... ale jesli sie nie znajdzie to trzeba bedzie sie ladnie usmiechnac do Morisowej... Dziewczyny ja ją chciała bym odwieźć, zobaczyć co i jak i będę już znała drogę jak ją będę odwozić;) a ja ją mogę przetrzymać przez te dni;) Quote
Sabina02 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 basia0607 napisał(a):Nie przeczytalam całego wątku ale byłabym szczęśliwa gdyby ta suczynka resztę życia spędziła u boku kochanej pani . Narazie staramy sie o hotelik u wspanialej cioteczki Murki :loveu:, ale Ewka caly czas szuka DS. Moje ogloszenia beda caly czas odnawiane... Quote
magdyska25 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 :multi::multi::multi: także już mam się szykować na piątek?? Trzeba będzie tylko zgrać się z czasem gdzie mam Ją zawieźć....to jest mój nr kontaktowy 609 266 951. W schronisku będę tak o 12 (zakończenie mam o 8 więc gdzie mam Ją zawieźć (jeżeli to Twój adres napisz mi na priva). Aha i wpłacam 50 zł. Quote
Sabina02 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 zonia napisał(a):Dziewczyny ja ją chciała bym odwieźć, zobaczyć co i jak i będę już znała drogę jak ją będę odwozić;) a ja ją mogę przetrzymać przez te dni;) Swietnie.... To moze dograj szczegoly z Magdyska25 i wyciagnijcie ja w ten piatek... Murka, dzisiaj Ci wysle 250 zl (100 zl dla Krowka, 100 zl dla Ewki, oraz 50 zl na darowizne za Ewke, ktora poprosze Cie o przekazanie Zoni przy odbiorze Ewki). Quote
Murka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 zonia, zapraszamy ;) Rzadko mamy taki komfort, że nie musimy nigdzie po psiaka wyjeżdżać :lol: Możemy się też umówić tak, że gdyby znalazło się coś wcześniej, to Ewa może przyjechać wcześniej, a 4-tego możesz przyjechać i Ewę oraz nas odwiedzić :p Quote
magdyska25 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 ok czyli w TEN piątek jadę po Ewcię:) Napisz Zoniu gdzie mam Ją "dostarczyć" i czym ewentualnie dojechać ponieważ będę się przemieszczać środkami transportu. Quote
magda z. Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 ale super, Ewcia już opuści schronisko:) podajcie numer konta, gdzie można wpłacić kaskę dla niej, ja na razie 20zł, ale przejrzę swoje zapasy i postaram się bazarkowo cos zdobyć jeszcze:) Quote
Sabina02 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 magda z. napisał(a):ale super, Ewcia już opuści schronisko:) podajcie numer konta, gdzie można wpłacić kaskę dla niej, ja na razie 20zł, ale przejrzę swoje zapasy i postaram się bazarkowo cos zdobyć jeszcze:) Cekinka13* napisał(a):u mnie na bazarkach narazie 30 zł... Dziekujemy Wam! :loveu: Quote
Sabina02 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Cioteczki! Na miau jest oferta transportu z Warszawy do Lublina tel 600892367 ... i jeszcze jedna na tej trasie raz w mies w piątki tel 507744352 Quote
zonia Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Słuchajcie....jest pewna komplikacja....Ewa na razie nie może być adoptowana...ponieważ coś sobie zrobiła z łapą i nie można jej jeszcze wydać...ale spokojnie wszystko sprawdzamy i pilnujemy.... Quote
Sabina02 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 zonia napisał(a):Słuchajcie....jest pewna komplikacja....Ewa na razie nie może być adoptowana...ponieważ coś sobie zrobiła z łapą i nie można jej jeszcze wydać...ale spokojnie wszystko sprawdzamy i pilnujemy.... A czy myslisz ze bedzie gotowa przed 4 maja? Quote
magda z. Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Sabina02 napisał(a):Dziekujemy Wam! :loveu: To my dziękujemy Tobie:loveu::loveu::loveu: Tzrymam kciuki za łapkę Ewci, już tak blisko:roll: Quote
magdyska25 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 a już tak blisko było......:shake::shake::shake: Quote
Cekinka13* Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 ehh... no cóż... ale myślę, że to tylko kwestia czasu ;). Quote
magda z. Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Bo jak rozumiem, to schronisko nie wyda psa chorego, tak? Quote
lovefigaro Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Dziewczyny.. Przepraszam, nie mam czasu czytac calego wątku.. CZy Ewa jest caly czas w schronisku? Czy jest jakas szansa na adopcje albo na DT? Jesli nie, prosze mi napisac, jaka ona jest duza, jak sie zachowuje wobec innych psów (no bo na dzieci to pewnie nie wiedzie jak reaguje).. Czy na cos choruje.. Najbardziej chodzi mi o choroby skórne..:oops: Quote
Recommended Posts