magdyska25 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Fauka napisał(a):A nie daloby się jej jakoś podesłać do "mojego psa" by ją w nim wydrukowali w kąciku adopcyjnym? napewno dałoby się ale na razie trwają dyskusje co do ewentualnego domku w Niemczech.:cool3: Quote
Sabina02 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 magdyska25 napisał(a):napewno dałoby się ale na razie trwają dyskusje co do ewentualnego domku w Niemczech.:cool3: ...ale po co marnowac czas? Ewa nie ma czasu na nasze dyskusje, tymbardziej ze to nic pewnego. Trzeba rozwazac wszystko i to jak najszybciej... Kto sie zajmie tym ogloszeniem? Quote
magda z. Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Sabina02 napisał(a):...ale po co marnowac czas? Ewa nie ma czasu na nasze dyskusje, tymbardziej ze to nic pewnego. Trzeba rozwazac wszystko i to jak najszybciej... Kto sie zajmie tym ogloszeniem? a ktos ma tam wejścia, czy sama redakcja decyduje? Najlepiej byłoby chyba, aby Zonia ją opisała, wychodzi z nią na spacery może o niej więcej powiedzieć. Quote
zonia Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Wysłałam zdjęcia Ewki do Dorotikus myślę że wystawi ją w kąciku adopcyjnym w "Moim psie" Quote
Sabina02 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Cioteczki, prosze napiszcie kto i ile moze przeznaczyc na Ewki hotelik... :cool3: ... i napiszcie czy kwota ta bedzie jednorazowa czy miesieczna... :lol: :lol: :lol: Quote
zonia Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 oto zdjęcie Ewki z ostatniej soboty...niestety się odwróciła... Quote
Sabina02 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Sabina02 napisał(a):Cioteczki, prosze napiszcie kto i ile moze przeznaczyc na Ewki hotelik... :cool3: ... i napiszcie czy kwota ta bedzie jednorazowa czy miesieczna... :lol: :lol: :lol: Cioteczki, jest duuuza szansa na hotelik :lol:, wszystko sie okaze w piatek.... Trzeba trzymac kciuki.... No i ponawiam powyzsze pytanie.... Quote
Murka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Miejsce dla Ewy będzie na pewno, może nawet już w ten piątek się zwolni. Dajcie więc proszę znać czy nadal chcecie Ewę umieścić w hoteliku i czy będą na to fundusze (10zł/doba + ewentualne leki, badania itp.), bo inne psiaki czekają w kolejce ;) Quote
magdyska25 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Ja mogłabym marne 20-30 zł dać na razie jednorazowo.... Quote
Sabina02 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Ja daje 100 zl miesiecznie... Czyli mamy 150 zl miesiecznie, plus 20-30 zl... Potrzebujemy jeszcze 150 zl miesiecznie... Bylo wiecej chetnych do pomocy wczesniej.... Kto pomoze? Jednorazowe wplaty beda potrzebne na weta, leki itp... a stale deklaracje na hotelik... Poprosze autora watku o wpisanie w tytul ze potrzebna jest pomoc finansowa na hotelik dla Ewci.... Quote
Recommended Posts