magdyska25 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 dorotikus napisał(a):Czy są już jakieś decyzje co do adopcji zagranicznej ? nie chcę się wypowiadać w imieniu Zoni ale powiem coś od siebie: psiaki od "nas" ze schroniska są adoptowane przez swoich przyszłych właścicieli....nie wiem czy dyrekcja zgodzi się wydać Ją osobie która jest tylko jedną z osób które "odbierają sunię" i dają "dalej w trasę".... Quote
Olena84 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 No co z tą zonią?????? Trzeba w takim razie zaadoptować zonie, ktoras z nas musi to zrobic i wydac dalej, gorzej jak bedzie kontrola poadopcyjna i nie bedzie u tej osoby pieska. Quote
magdyska25 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 powiem szczerze tak bardzo na marginesie bo nie można o tym mówić głośno psiaki nie są kontrolowane....niestety......niby jest napisane w umowie adopcyjnej że psiak ma potem kontrolę ale nie jest to przestrzegane .....znam wiele przypadków gdzie psiak trafił w bardzo nieodpowiednie miejsce.....potem wracał z meliny do schroniska bez zębów (wybite!!!), wychudzony, i cały poobijany....:shake: Można spróbować takiej adopcji.... Quote
magda z. Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 poczekajmy więc w spokoju na Zonię, bo ona zakładała ten wątek i niech sie wypowie w tej kwestii Quote
zonia Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Dowiadywałam się w schronisku, schronisko nie praktykuje DT, biorąc psa trzeba podpisać umowę adopcyjną która obowiązuje i nie można psa odstąpić, tak jak mówi Magdyska nie można o tym z dużo na forum rozmawiać...[SIZE=2] Napiszę na PW. Quote
magda z. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 oki, wszystko łapie, ale czy z tymi Niemcami to coś wyjdzie czy nie-prosze tylko o krótką odpowiedź-bez formalnych wytłumaczeń;)żebyśmy wiedziały na czym stoimy:cool3: Quote
zonia Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Napisałam już PW do Dotrikus...czekam na odpowiedź;) Quote
magda z. Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 oki, to poczekamy:) dorotikus tez zarobiona w schronie w piotrkowie:razz: Quote
Olena84 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Dziewczyny co Wy tak długo dyskutujecie, normalnie sie niecierpliwie:) Quote
magda z. Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Olena84 napisał(a):Dziewczyny co Wy tak długo dyskutujecie, normalnie sie niecierpliwie:) spoko Olena-wszystko musi sie dopracować:razz:żebym potem niepotrzebnych niedomówień nie było i wzajemnych animozji;) Quote
magdyska25 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ewulka potrzebuje wreszcie domowego ciepła.......10 lat...aż strach pomyśleć...:-( Quote
magda z. Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 z drugiej strony to dobrze świadzcy o schronisku, w Jeleniej tak długo psy nei siedzą:shake::shake::shake: Quote
magdyska25 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ewulka wskakuj na górę po domek!!!!!!!!!hop wysoko!!!!!! Quote
magda z. Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 wszystkie ciotki rano zasiadły do komputerów:evil_lol: Quote
zonia Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Widzę że się tu niecierpliwicie...na razie jeszcze dyskutujemy;) Wczoraj Ewula wyszła na spacerek, zrobiłam nowe zdjęcia:cool3: to zaraz wstawię. Gdy podeszłyśmy do klatki to Ewa się tak ucieszyła że było nawet merdanie ogonem:cool3::lol: Ciepłego jedzonka nie chciała...ale za to zjadła mięska:cool3: Quote
Recommended Posts