Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olena84 napisał(a):
W razie czego podniose sume swoją, ale nie można dać Ewy do DT bez całej sumy?

Mozna dac Ewe bez calej sumy, ale jak nie znajdzie domu to co dalej?

Posted

Dt przydałby się na pewno, bo mogłybyśmy coś więcej o psinie powiedzieć, ja tak ze swojego doświadczenia powiem, ze jak dzwoniłam po swojego zbója to wszystko było fajnie, póki zuziaM mi powiedziała, że nie wie jak u niego z załatwianiem się i wtedy mnie zmroziło, ale wszystko wyszło super, bo Bismarck poza znaczeniem terenu nic nie narobił; ale wracając do sedna takie niby drobne rzeczy, ale pozwalają określić jej charakter, umiejętności itp. poza schroniskiem. Ja po 10 cosik mogę na bazarku wystawić dla niej, bo na razie to jestem spłukana, a moja szafa już i tak na potrzeby bazarkowe przetrzebiona.

Posted

Chodzi mi o to, że można by było dać trochę pieniędzy, a potem moze jeszcze ktos by sie dołożył, bo tak na teraz to mało chętnych do pomocy finansowej:(. No ja podniose swoją cenę. Bazarek też wreszcie zrobie, ale koszty pewnie będę musiałą podzielić na dwa, bo jeszcze jednej osobie obiecałam pomoc.

Posted

Niestety... Narazie nie ma miejsca dla Ewci w hoteliku... :-( Psiaki, ktore tam teraz sa nie moga znalesc domkow :shake:, a tylko wtedy Ewcia moglaby tam pojsc (na miejsce innego pieska)...

Poczekajmy jeszcze troche, moze miejsce sie zwolni... Miedzy czasie caly czas rozbie wyroznione Allegro dla Ewki. Moze ktos sie w koncu odezwie...

Posted

Oj dziewczyny jesteście wielkie!!!
Widzę że staracie się i to bardzo wyciągnąć wreszcie małą ze schroniska :p
Tu allegro tam próby z hotelikiem.
Dzięki Wam Ewcia może szybciutko znaleźć domek.

Ewulka wskakuje z rana na górę!!!

Posted

oby tylko sie udało i Ewcia znalazła ten domek, zawsze sobie obiecuję, że jak juz będe miała możliwości to takie staruszki będę zabierać, chociaz mój niuniek też wiekowy i trafił do mnie rok temu, nie wiem czemu wszyscy chcą młode psiaki:roll:

Posted

Olena84 napisał(a):
Ja też wole starsze, bo są raczej bez szans, ale pocieszam sie, że często czytam na dogo, że ktoś jest zakochany w staruszkach:)

Ja też się do tego "klubu wielbicieli starszych psiaków" zapisuję!:p

Posted

Olena84 napisał(a):
No to podrzut Ewy na dobranoc. Szkoda, że te psiaki tego nie czują, myśle, że było by im kolorowiej, gdyby wiedziały ile osób o nich pamięta.

Jak to nie.... Ewka się od razu żywsza zrobiła:lol::cool3: Naprawdę:lol:

Posted

Olena84 napisał(a):
Ale fajna kompania. To Ewcia ma az 3 kawalerow:)

Tak...to bardzo fajne psiaki:lol: Tylko nie wiem co mam zrobić żeby na ich wątek zaglądało i pisało więcej z dogomani...bo Ewce się jakoś udało...a u nich nie wiem co zrobić...zmieniałam tytuły...ale nie wiem co trzeba jeszcze zrobić...Możecie mi coś poradzić...?:razz: