Alojzyna Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 jotabe napisał(a): Dlaczego piszesz, że wystawa po raz ostatni? Kiedyś na dogo toczyła się na ten temat dyskusja i o ile pamiętam argumenty, to dlatego, że po pierwsze zamykającą sezon wystawą międzynarodową z przyznawanym tytułem Zwycięzcy Polski ma być Poznań, a po drugie ilość wystaw międzynarodowych organizowanych przez ZK jest ograniczona, więc jeżeli ma być międzynarodowa w Rzeszowie, to komuś (czytaj: Kielcom) należy odebrać prawo do organizowania tej rangi wystawy. Trochę szkoda, zważywszy na położenie Kielc i ilość psów uczestniczących w wystawie. Quote
wera99 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 no i czas na staffiony - przepraszam, ale w roli glownej wystapi moj Frodowski - ja fotek nie moglam robic, gdyz trema trzesla moimi dlonmi !!! ale jest i Staffkar, i Cartmanik i jeszcze kilka innych konkurentow :) Pozdrawiam i dziekuje za gratulacje Katarzyna Quote
Asztir Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Gratulacje dla Wszystkich zwyciezców!!! I pozdrowienia dla wszystkich innych spotkanych staffikarzy :) My jakoś "przegapiliśmy" inne klasy bo ciągle nas ktoś o coś pytał :-o ;) zwłaszcza, że Rava była z nami i ona jako szczeniak zawsze robi za maskotke. Nie mogłam się więc opędzić od dzieci :D najlepsza była pewna mała dziewczynka która aż piszczała z radości jak ją Rava lizała :loveu: Zdjęć nie mamy w ogóle! :shake: Mój mąż bowiem załatwiał "biznesy" ;):evil_lol: Także pozdrowienia dla wszystkich i do zobaczenia w Rzeszowie :D Quote
Asztir Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Przy tych problemach z serwerem wysłałam posta dwa razy... :( Przy okazji chciałam się zapytać Wera czy mogę sobie foteczki z Cartmanem porwać na stronę? Quote
bullworld Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Witam wszystkich serdecznie. My do Kielc wybraliśmy się z naszą zaprzyjażnioną hodowlą Human Dogs zawsze fajnie sie nam podróżuje w miłej atmosferze chodź tym razem nie bylismy w kąplecie :cry: . My pokazywaliśmy pana BUBU i ILLIE a pan Mirek BORGINKĘ. Poszło nam nieżle BUBU wygrał MŁODZIEŻ&NAJ JUNIOR po raz 3 w 4 występie w klasie młodzieży i tym samym ukończył MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT POLSKI w wieku niecałych 11 miesięcy :D :D :D . Z Illią jechalismy z nadziejami ukończenia INTERA no, ale niestety się nie udało, tak to jest jak sie wsadza oko gdzie nie potrzeba :lol: . Jestem pewny że skończy to w przyszłym sezonie, ale niestety już nie ze mną po drugiej stronie ringówki :cry: to była ostatnia wystawa Illi pod moja opieka chłopak wraca do domku. I tu oficjalnie gratuluję hodowcy i właścicielowi za wychowanie takiej klasy psa. To była dla mnie super przygoda jego temperament i charakter podbiły nasze serca bedziemy tęsknić za nim :cry: . Czarna owca z naszego stada też spisała się jak zwykle super CACIB a jej miotowy braciszek również CACIB & BOB. Mirku, Lauro gratulujemy wam z całego serca coraz to większych sukcesów psów z waszym przydomkiem, strach pomysleć co to będzie jak te dwa małe potworki co mnie zawsze atakuja pokażą sie na ringach :lol: . Wasze praca hodowlana wprowadza coraz więcej elegancji na polskie ringi BRAWO oby tak dalej. http://images32.fotosik.pl/49/71599d01e7cd932b.jpg Wszystkie nasze ostatnie sukcesy dedykujemy LAURZE naszej wielkiej przyjaciółce i osobie najbliższej naszym sercom WRACAJ SZYBKO DO ZDROWIA Mamo :D . Gratuluje wszystkim. Pozdrawiam Piotr Pierzchała. maksymalna ilość zdjęć w poście to 5 Quote
Canaveral-staff Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Szkoda ,że pieskowi który był pod Waszą opieką nie udało się ukończyć intera -pies jest na prawdę super ,mimo to należą się Wam niskie ukłony za zdobyte tytuły podczas pobytu na Polskiej Ziemi:multi: Gratulacje dla LUKROWANEJ DZIEWCZYNKI -zawsze Jej kibicuje:lol::lol: Życzę jeszcze raz szybkiego powrotu do zdrowia P.LAURZE-mam nadzieję ,że jeszcze nie raz powalczymy na ringu z naszymi czarnuchami;););) do zobaczenie w przyszłym roku;) Quote
Benia-b Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 jotabe napisał(a):W klasie szczeniąt psy: 1. ASTON Crociris (FCI) - I Lokata, W.O. Najlepsze Szczenie http://student.agh.edu.pl/%7Eainos/Aston_Crociris_MORTI/Morti_kielce.JPG Nie znam innych wyników, choć podziwiałam wszystkie staffiki - urocze psiaki. Cieszyliśmy się z sukcesu naszego małego. Pozdrawiam wszystkich a szczególnie Human Dogs (w tle), Diabelski Uśmiech, Crociris i Berserker. Dlaczego piszesz, że wystawa po raz ostatni? Wielkie gratulacje dla naszego ulubieńca i jego ukochanej Pańci:loveu: Jak tak dalej bedziecie zdobywac medale-bedzie to najbardziej (ilościowo)"utytułowane" szczenię ze wszystkich ras:evil_lol: Nie kopiujemy zdjęcia tylko wstawiamy linki. Quote
strumyk Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Graty dla wszystkich, ale musze przyznac, ze rodzenstwo zaszalalo przepieknie. Cuudnie :multi::multi::multi: My tez nie proznowalismy :) Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 a tu wszystkie foteczki z Kielc ok 400sztuk http://picasaweb.google.pl/Graphy23/Kielce Quote
Recommended Posts