Canaveral-staff Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 To ostatnia CACIB-owa wystawa w Kielcach,kto się wybiera ,bo my poważnie się zastanawiamy,mamy dość dobre połączenie kolejowe Zgłoszenia do 12.10.07. opłaty do 12.10.07. -90 zł. po 12.10.07.-120 zł. w dniu wystawy 150 zł. Grupa III ( sobota ) bulliki st. bulliki mini staffiki Sędzia KORNELIJA BUTRIMOWA (LT) amstaffy Sędzia JOANNA SZCZEPAŃSKA-KORPETTA Quote
Asztir Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 My z Cartmanem się zgłosiliśmy już :cool3: Quote
Alojzyna Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 I my też będziemy :lol: - klasa szczeniąt (debiut Myszy) i klasa młodzieży (Dziunia) ;) Quote
AMFI Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 I ja Duda też zgłaszam, i może Bunię na zamknięcie kariery wystawowej.....;) Quote
sortis Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 To ja chyba zgłoszę Dzidkę :-o ... niech się po mału przygotowuje... za dwa lata debiut w weteranach :evil_lol: off a Dudek do Poznania zgłoszony? Quote
AMFI Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='sortis']To ja chyba zgłoszę Dzidkę :-o ... niech się po mału przygotowuje... za dwa lata debiut w weteranach :evil_lol: off a Dudek do Poznania zgłoszony?[/quote] Koniecznie babcię Dzidzę zgłaszaj! A ja jeszcze namówię właścicieli Valkyrii i będziemy miały 3 pokolenia ;) A Dud, zgodnie z zaleceniami pewnej hodowczyni, zgłoszony do Poznania, oczywiście :p Quote
Carbonara Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 My równiez zgłoszeni:) Carbowiec Championów a aTashkient młodzieżówka ostatni raz :):evil_lol: Quote
coco Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 To kto jeszcze wybiera się do Kielc ??? Jeszcze tylko tydzień pozostał....... Quote
Canaveral-staff Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Alojzyna napisał(a):I my też będziemy :lol: - klasa szczeniąt (debiut Myszy) i klasa młodzieży (Dziunia) ;) Alojzyna a co to za Mysza nie widziałam pochwal się:crazyeye: Quote
Alojzyna Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Mysza była wiele razy w galerii szczeniąt :p To przecież EXTRA Stawka Większa niż Życie :evil_lol:, córka AYKI Do Kielc już jesteśmy zgłoszenie, ale Myszaka chyba za szybko zgłosiłam, bo u staffików lubią być po 6 miesiącach cieczki :razz: Quote
Canaveral-staff Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Już sobie przypominam:multi: ostatnio tyle tych maluszków ogladałam:crazyeye::crazyeye: ,że zupełnie o Niej zapomniałam:roll::roll: za mało Ją pokazujesz:mad: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 my tez juz zgłoszeni i opłaceni:multi: Quote
Asztir Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='coco']To kto jeszcze wybiera się do Kielc ??? Jeszcze tylko tydzień pozostał....... :-o nie tydzień a miesiąc ;) Quote
Alojzyna Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Asztir napisał(a)::-o nie tydzień a miesiąc ;) coco chyba chodziło o to, że jeszcze przez tydzień można zgłaszać na wystawę do Kielc ;) Quote
Asztir Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 aaa no to rozumiem ;) ja t już tak dawno zgłosiłam, że nawet nie wiedziałam, że jeszcze można ;) Quote
coco Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 coco chyba chodziło o to, że jeszcze przez tydzień można zgłaszać na wystawę do Kielc ;) No o to mi właśnie chodziło, tylko nie dopowiedziałem.......:oops: W niedalekiej przyszłości planuję zakup staffikowego maluszka i nie ma nic piękniejszego, jak samemu wybrać jego mamusię :loveu: . A ponieważ będzie to wystawa międzynarodowa, liczę, że obsada przyszłych staffikowych mamuś będzie duża i silna :multi: !!! Stąd właśnie moje pytanko, kto jeszcze będzie....... Quote
Justuss Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 coco napisał(a): W niedalekiej przyszłości planuję zakup staffikowego maluszka i nie ma nic piękniejszego, jak samemu wybrać jego mamusię :loveu: . A ponieważ będzie to wystawa międzynarodowa, liczę, że obsada przyszłych staffikowych mamuś będzie duża i silna :multi: !!! Stąd właśnie moje pytanko, kto jeszcze będzie....... Tak się akurat składa, że jedna z moich ulubienic Urpisia - UARRPIDA KITTERY PEKKA Staff-Ka FCI w tym czasie, notabene Zwyciężczyni Rasy w Kielcach w 2005 i 2006 roku, będzie właśnie mamusią i niestety nie dojedzie, a szkoda bo bardzo przyzwoita z niej suczka....;) Pozdrawiam Justyna & psiaki...:p Quote
Sebastian Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Justuss napisał(a):Tak się akurat składa, że jedna z moich ulubienic Urpisia - UARRPIDA KITTERY PEKKA Staff-Ka FCI w tym czasie, notabene Zwyciężczyni Rasy w Kielcach w 2005 i 2006 roku, będzie właśnie mamusią i niestety nie dojedzie, a szkoda bo bardzo przyzwoita z niej suczka....;) Pozdrawiam Justyna & psiaki...:p :gent::siara:;) Quote
Canaveral-staff Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 czy są jakieś przecieki z ringu staffiorów Quote
Alojzyna Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Canaveral-staff napisał(a):czy są jakieś przecieki z ringu staffiorów Nie znam wszystkich lokat, bo zajęta byłam poskramianiem Myszy :evil_lol: stawka była następująca: psy klasa szczeniąt - 1. ASTON Crociris (FCI - W.O. Najlepsze Szczenię RUMBURRAK ARTI AGUSIEK GRAND Staff-Ka FCI pośrednia - 1. Human Dogs LEONARDO DA VINCI - CWC, CACIB, BOB 2. Cartman Stawka Większa niż Życie - dosk. :lol: 3. MIGUEL Los Staffikos 4. DEMON DE MINDI Alastor HUMAN DOGS LENNOX LEWIS - nieobecny otwarta - XYMOTEUSZ YUPPIS GRANDSTAFF Staff-Ka NOSTRADAMUS Daffodil Yellow championów - STAFFKAR - CWC, Res. CACIB WWW KNIGHT ERRANT Port Erin - nieobecny SUKI klasa szczeniąt - 1. EXTRA Stawka Większa niż Życie - W.O. Najlepsze Szczenię :multi: 2. RAGAZZA MARGARITTE GRAND Staff-KaFCI młodzieży - 1. DŻUMA Stawka Większa niż Życie - Napiękniejszy Junior, Najlepszy Junior w Rasie :multi: 2. [SIZE=2]CONTESSA Fransimo Bohemia 3. WENUS Buldożer AMERETTA POLES Apart - nieobecna pośrednia - AISHA Inter Stafford Human Dogs LOLITA LEMPICKA TRENDY ALWAYS Buldożer otwarta - BALU Buldożer Human Dogs (FCI) LUCRECJA BORGIA - CWC, CACIB OUR OPIUM Daffodil Yellow TAOJ MAHAL LIFE OF PUMA ARA-scania championów - 1. ECLIPSE AT CHIPPENDALE Mat-Staff Komisarz - CWC [SIZE=2]2. BAD MANNERS Berserker Jak ktoś uzupełni wyniki, to wprowadzę zmiany. Serdecznie gratuluję wszystkim udanych występów. Szkoda, że tak dobrze zorganizowana wystawa odbyła się po raz ostatni...:-( Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Fotki tylko niestety bez ładu i składu :roll: http://img80.imageshack.us/img80/5841/a89sp9.jpg http://img148.imageshack.us/img148/629/a135sz7.jpg maksymalna wielkość zdjęć to 640 x 640 Quote
jotabe Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Alojzyna napisał(a):Nie znam wszystkich lokat, bo zajęta byłam poskramianiem Myszy :evil_lol: stawka była następująca: psy klasa szczeniąt - ASTON Crociris (FCI) RUMBURRAK ARTI AGUSIEK GRAND Staff-Ka FCI ... :-( W klasie szczeniąt psy: 1. ASTON Crociris (FCI) - I Lokata, W.O. Najlepsze Szczenie Nie znam innych wyników, choć podziwiałam wszystkie staffiki - urocze psiaki. Cieszyliśmy się z sukcesu naszego małego. Pozdrawiam wszystkich a szczególnie Human Dogs (w tle), Diabelski Uśmiech, Crociris i Berserker. Dlaczego piszesz, że wystawa po raz ostatni? Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 http://img105.imageshack.us/img105/7205/a2701dx6.jpg http://img441.imageshack.us/img441/9981/a298mt7.jpg maksymalna wielkość zdjęć to 640 x 640 Quote
Łukasz Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Nie znam innych wyników, choć podziwiałam wszystkie staffiki - urocze psiaki. Cieszyliśmy się z sukcesu naszego małego. Pozdrawiam wszystkich a szczególnie Human Dogs (w tle), Diabelski Uśmiech, Crociris i Berserker. Miło Panią tutaj widzieć, serdecznie gratuluję wygranej z Astonem, trzymam kciuki za dalsze sukcesy. :multi: Pozdrawiam Quote
Recommended Posts