Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ostatnia CACIB-owa wystawa w Kielcach,kto się wybiera ,bo my poważnie się zastanawiamy,mamy dość dobre połączenie kolejowe

Zgłoszenia do 12.10.07.
opłaty do 12.10.07. -90 zł.
po 12.10.07.-120 zł.
w dniu wystawy 150 zł.
Grupa III ( sobota )
bulliki st.
bulliki mini
staffiki
Sędzia KORNELIJA BUTRIMOWA (LT)
amstaffy
Sędzia JOANNA SZCZEPAŃSKA-KORPETTA

Posted

[quote name='sortis']To ja chyba zgłoszę Dzidkę :-o ... niech się po mału przygotowuje... za dwa lata debiut w weteranach :evil_lol:

off
a Dudek do Poznania zgłoszony?[/quote]

Koniecznie babcię Dzidzę zgłaszaj! A ja jeszcze namówię właścicieli Valkyrii i będziemy miały 3 pokolenia ;)

A Dud, zgodnie z zaleceniami pewnej hodowczyni, zgłoszony do Poznania, oczywiście :p

• 2 weeks later...
Posted

Mysza była wiele razy w galerii szczeniąt :p To przecież EXTRA Stawka Większa niż Życie :evil_lol:, córka AYKI

Do Kielc już jesteśmy zgłoszenie, ale Myszaka chyba za szybko zgłosiłam, bo u staffików lubią być po 6 miesiącach cieczki :razz:

Posted

coco chyba chodziło o to, że jeszcze przez tydzień można zgłaszać na wystawę do Kielc ;)

No o to mi właśnie chodziło, tylko nie dopowiedziałem.......:oops:
W niedalekiej przyszłości planuję zakup staffikowego maluszka i nie ma nic piękniejszego, jak samemu wybrać jego mamusię :loveu: . A ponieważ będzie to wystawa międzynarodowa, liczę, że obsada przyszłych staffikowych mamuś będzie duża i silna :multi: !!! Stąd właśnie moje pytanko, kto jeszcze będzie.......

• 2 weeks later...
Posted

coco napisał(a):

W niedalekiej przyszłości planuję zakup staffikowego maluszka i nie ma nic piękniejszego, jak samemu wybrać jego mamusię :loveu: . A ponieważ będzie to wystawa międzynarodowa, liczę, że obsada przyszłych staffikowych mamuś będzie duża i silna :multi: !!! Stąd właśnie moje pytanko, kto jeszcze będzie.......

Tak się akurat składa, że jedna z moich ulubienic Urpisia - UARRPIDA KITTERY PEKKA Staff-Ka FCI w tym czasie, notabene Zwyciężczyni Rasy w Kielcach w 2005 i 2006 roku, będzie właśnie mamusią i niestety nie dojedzie, a szkoda bo bardzo przyzwoita z niej suczka....;)

Pozdrawiam Justyna & psiaki...:p

Posted

Justuss napisał(a):
Tak się akurat składa, że jedna z moich ulubienic Urpisia - UARRPIDA KITTERY PEKKA Staff-Ka FCI w tym czasie, notabene Zwyciężczyni Rasy w Kielcach w 2005 i 2006 roku, będzie właśnie mamusią i niestety nie dojedzie, a szkoda bo bardzo przyzwoita z niej suczka....;)

Pozdrawiam Justyna & psiaki...:p

:gent::siara:;)

• 4 weeks later...
Posted

Canaveral-staff napisał(a):
czy są jakieś przecieki z ringu staffiorów

Nie znam wszystkich lokat, bo zajęta byłam poskramianiem Myszy :evil_lol:

stawka była następująca:

psy
klasa szczeniąt -
1. ASTON Crociris (FCI - W.O. Najlepsze Szczenię
RUMBURRAK ARTI AGUSIEK GRAND Staff-Ka FCI

pośrednia -
1. Human Dogs LEONARDO DA VINCI - CWC, CACIB, BOB
2. Cartman Stawka Większa niż Życie - dosk. :lol:
3. MIGUEL Los Staffikos
4. DEMON DE MINDI Alastor
HUMAN DOGS LENNOX LEWIS - nieobecny

otwarta -
XYMOTEUSZ YUPPIS GRANDSTAFF Staff-Ka
NOSTRADAMUS Daffodil Yellow

championów -
STAFFKAR - CWC, Res. CACIB
WWW KNIGHT ERRANT Port Erin - nieobecny

SUKI

klasa szczeniąt -
1. EXTRA Stawka Większa niż Życie - W.O. Najlepsze Szczenię :multi:
2. RAGAZZA MARGARITTE GRAND Staff-KaFCI

młodzieży -
1. DŻUMA Stawka Większa niż Życie - Napiękniejszy Junior, Najlepszy Junior w Rasie :multi:
2. [SIZE=2]CONTESSA Fransimo Bohemia
3. WENUS Buldożer
AMERETTA POLES Apart - nieobecna

pośrednia -
AISHA Inter Stafford
Human Dogs LOLITA LEMPICKA
TRENDY ALWAYS Buldożer

otwarta -
BALU Buldożer
Human Dogs (FCI) LUCRECJA BORGIA - CWC, CACIB
OUR OPIUM Daffodil Yellow
TAOJ MAHAL LIFE OF PUMA ARA-scania

championów -
1. ECLIPSE AT CHIPPENDALE Mat-Staff Komisarz - CWC
[SIZE=2]2. BAD MANNERS Berserker

Jak ktoś uzupełni wyniki, to wprowadzę zmiany.

Serdecznie gratuluję wszystkim udanych występów. Szkoda, że tak dobrze zorganizowana wystawa odbyła się po raz ostatni...:-(

Posted

Alojzyna napisał(a):
Nie znam wszystkich lokat, bo zajęta byłam poskramianiem Myszy :evil_lol:

stawka była następująca:

psy
klasa szczeniąt -
ASTON Crociris (FCI)
RUMBURRAK ARTI AGUSIEK GRAND Staff-Ka FCI
...
:-(

W klasie szczeniąt psy:
1. ASTON Crociris (FCI) - I Lokata, W.O. Najlepsze Szczenie

Nie znam innych wyników, choć podziwiałam wszystkie staffiki - urocze psiaki. Cieszyliśmy się z sukcesu naszego małego. Pozdrawiam wszystkich a szczególnie Human Dogs (w tle), Diabelski Uśmiech, Crociris i Berserker.

Dlaczego piszesz, że wystawa po raz ostatni?

Posted

Nie znam innych wyników, choć podziwiałam wszystkie staffiki - urocze psiaki. Cieszyliśmy się z sukcesu naszego małego. Pozdrawiam wszystkich a szczególnie Human Dogs (w tle), Diabelski Uśmiech, Crociris i Berserker.

Miło Panią tutaj widzieć, serdecznie gratuluję wygranej z Astonem, trzymam kciuki za dalsze sukcesy. :multi:
Pozdrawiam