ewelinka_m Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Kar0la napisał(a):Czy Tinka daje się już głaskać? Tinka jest teraz wspaniałą sunią, nie tylko daje się głaskać ale nawet liże po twarzy, rękach etc, jak tylko do niej przychodziłam zaraz przy mnie była skacząc dookoła to taka kochana sunia :loveu: wogóle nie podobna do poprzedniej Tinki Quote
erka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Tinka na szczęście jest już u pani Ani w mieszkaniu, a Violinek jest u mnie:p. Niestety nie udało sie go wydac na wystawie psów, chociaż było trochę zainteresowanych:shake:. Bemolek niestety wrócił z adopcji, podobno dziewczyna dostała pracę, a jej mama nie chce się zajmować szczeniakiem. Ale jest już nastepny chętny i Dee23 ma z nim jutro rozmawiać, zobaczymy. Violinka rozpiera energia:diabloti:, jego braciszka podobno też. Niesamowicie już urosły i z jamników raczej nic nie mają:cool3:. To kilka fotek Violinka. Nóżki długie, zupełnie nie jamniczkowe:lol: Quote
andzia69 Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 czy ktoś się zlituje nad maluszkami i sunią????:-( Quote
erka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Dalej czekają dwa piękne maluszki i ich mama:-(. Quote
erka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Piękny Violinek w Kielcach i jego braciszek Bemolek w Krakowie czekają na domki! Ich mamusia Tina też szuka domku, ale wcześniej musimy ją jeszcze wysterylizować, zobaczymy tylko , czy starczy nam na to kasy. Tina , to już zupełnie inny pies. jest teraz w domu u p.Ani i jest bardzo szcęśliwa z tego powodu. Okazała się bardzo miłą sunią . Na szczęście ten czas, kiedy musiała sobie radzić na ulicy i walczyć o swoje dzieci , ma juz za sobą.:loveu: Quote
Kar0la Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Patrząc na szczeniaki tatuś był chyba spory. Quote
andzia69 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 maluszki i mamusia szukają domku już 1,5 miesiąca...jak długo jeszcze????:-( Quote
erka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Andziu69, a może wstawisz do, pierwszego postu aktualne zdjęcie Violinka.:lol: Nowych zdjęć Bemolka niestety nie mam, a zdjęcia Tinki będą wkrótce. Quote
andzia69 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 dodalam nowe zdjecie.....czy ktoś je wreszcie zaadoptuje???? Quote
erka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Violinek pojechał do DT do Łodzi:lol:. Bemolek jest w Krakowie, a Tunia w Kielcach. Wszystkie trzy czekaja na domki! Jeszcze zdjęcia Bemolka. Quote
Fiona.22 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Co się dzieje z tymi ludźmi...takie słodkie maluchy a zainteresowanie niewielkie... Quote
andzia69 Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 i tutaj cisza....a maluszki i mamusia szukają domow:-( Quote
erka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Nie przypuszczałyśmy,że z dwoma szczeniaczkami jamnisi będzie taki problem:shake:. Trzeba było uśpić wtedy cały miot, skoro nie można znaleźć domu nawet dla dwóch piseczków:-(. Ale Tina tak broniła tych dzieci, że nie można jej było zabrać wszystkich :-(. Quote
andzia69 Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 no właśnie...2 maluszkom nie można znaleźć domkow...a co dopiero będzie z tymi co przyszly na dzialkę????:placz::placz::placz: Quote
maggiejan Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Nie rozumiem, jak można zobaczyć Violinka i nie chcieć go przygarnąć - to prześliczny psiak. Sama chętnie bym go wzięła, gdyby nie to, że nie mam warunków na drugiego psa na stałe. Hop, hop!!!! Wszyscy, którzy marzycie o kochanym, wesołym szczeniaczku, który wyrośnie na wspaniałego, wiernego psa przybywajcie !- taki właśnie piesek czeka tu na was. Quote
andzia69 Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 nikt naprawdę nie chce choć mamusi???? przecież to prawie jamnisia:-(:-(:-( Quote
maggiejan Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Tinka i Bemolek znalazły już chyba domki. A co się dzieje u Violinka - najśliczniejszego szczeniaczka pod słońcem? Quote
andzia69 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Bemolek już w domku!!! Tinka jedzie jutro:multi::multi::multi: A co z Violinkiem???...nie wiem, na razie chyba czeka:shake: Quote
erka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Państwo z Krakowa przyjeżdżają po Tinkę w poniedziałek.:multi: Bemolek już w dobrym domku w Krakowie:loveu:. A dziewczynie z Łodzi, która przechowuje Violinka podałam dzisiaj namiary pani z Łodzi zainteresowanej Violinkiem:lol:. Zobaczymy czy cos z tego wyjdzie. Quote
Recommended Posts