Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kar0la napisał(a):
Czy Tinka daje się już głaskać?

Tinka jest teraz wspaniałą sunią, nie tylko daje się głaskać ale nawet liże po twarzy, rękach etc, jak tylko do niej przychodziłam zaraz przy mnie była skacząc dookoła to taka kochana sunia :loveu: wogóle nie podobna do poprzedniej Tinki

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tinka na szczęście jest już u pani Ani w mieszkaniu, a Violinek jest u mnie:p.
Niestety nie udało sie go wydac na wystawie psów, chociaż było trochę zainteresowanych:shake:.

Bemolek niestety wrócił z adopcji, podobno dziewczyna dostała pracę, a jej mama nie chce się zajmować szczeniakiem.
Ale jest już nastepny chętny i Dee23 ma z nim jutro rozmawiać, zobaczymy.

Violinka rozpiera energia:diabloti:, jego braciszka podobno też.
Niesamowicie już urosły i z jamników raczej nic nie mają:cool3:.
To kilka fotek Violinka.

Nóżki długie, zupełnie nie jamniczkowe:lol:

Posted

Piękny Violinek w Kielcach i jego braciszek Bemolek w Krakowie czekają na domki!
Ich mamusia Tina też szuka domku, ale wcześniej musimy ją jeszcze wysterylizować, zobaczymy tylko , czy starczy nam na to kasy.

Tina , to już zupełnie inny pies. jest teraz w domu u p.Ani i jest bardzo szcęśliwa z tego powodu. Okazała się bardzo miłą sunią . Na szczęście ten czas, kiedy musiała sobie radzić na ulicy i walczyć o swoje dzieci , ma juz za sobą.:loveu:

Posted

Andziu69, a może wstawisz do, pierwszego postu aktualne zdjęcie Violinka.:lol:

Nowych zdjęć Bemolka niestety nie mam, a zdjęcia Tinki będą wkrótce.

Posted

Nie przypuszczałyśmy,że z dwoma szczeniaczkami jamnisi będzie taki problem:shake:.
Trzeba było uśpić wtedy cały miot, skoro nie można znaleźć domu nawet dla dwóch piseczków:-(.
Ale Tina tak broniła tych dzieci, że nie można jej było zabrać wszystkich :-(.

Posted

Nie rozumiem, jak można zobaczyć Violinka i nie chcieć go przygarnąć - to prześliczny psiak. Sama chętnie bym go wzięła, gdyby nie to, że nie mam warunków na drugiego psa na stałe. Hop, hop!!!! Wszyscy, którzy marzycie o kochanym, wesołym szczeniaczku, który wyrośnie na wspaniałego, wiernego psa przybywajcie !- taki właśnie piesek czeka tu na was.

Posted

Państwo z Krakowa przyjeżdżają po Tinkę w poniedziałek.:multi:
Bemolek już w dobrym domku w Krakowie:loveu:.

A dziewczynie z Łodzi, która przechowuje Violinka podałam dzisiaj namiary pani z Łodzi zainteresowanej Violinkiem:lol:. Zobaczymy czy cos z tego wyjdzie.