Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A i jeszcze smiesznie bylo bo z wika bylysmy i ona nie chcialatam wejsc wyrywala sie i jeszcze ten klucz no myslalam ze tam padne :cool3: 15 minut otwiralam myslalam juz ze przejde przez ta furtke :roll:

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki dziewczyny!!!! super kluseczki - a ten mniejszy jest booooski!!!!:loveu:
a mamusię chyba da się oblaskawić jak widać - nie jest taka zla - tylko bala się o maluszki:loveu:

no wiec maluszki i mamusia szukają domkow!!!!!!!noce coraz zimniejsze, a one bidulki na dzialce w budzie:-(

Posted

pozwolę sobie zacytować Erkę z dzisiejszej wizyty: :roll:
[quote name='erka']
Stało się coś niewiarygodnego , sunia zmieniła się radykalnie:crazyeye:.
Poszłyśmy z p.Ania, sunia przyjęła nas radośnie , wpychała mi się na kolana, zero agresji, przytulanka:lol:.
biedna sunieczka wczęśniej była tak zestresowana, no i broniła szczeniorów, stąd agresja. Przecież , jak byłam ostatnio z Elwirą, to z pasją nas atakowała:eviltong:, a teraz zupełnie inny pies.

Szczeniorki, Bemol/większy/ i Violinek /mniejszy/ skończą we wtorek 5 tygodni i trzeba już sie rozglądać za domkami dla nich, no i dla Tinki.

Niestety , jak wcześniej pisałam padła mi bateria i tylko takie kiepskie zdjęcia zdołałam zrobić, musze tam jeszcze raz pójść.

Posted

cytując Erkę:
Szczeniorki jamniczki Tiny skończyły już 5 tygodni i sa samodzielne.
Dzisiaj byłam zrobic im fotki, Tina juz nie za bardzo chce z nimi siedzieć.Szceniorki sa przepiekne, pani Ania nazwała je Bemol i Violinek i nie sa za bardzo do siebie podobne:lol:.
To jest Bemol:p

A to Violinek:p

śliczne maluchy :loveu:
Andziu może podmień na pierwszej stronie Tinkę i maluchy na te nowsze fotki :roll: