Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziś zadzwonił facet chętny na Kacperka, zapytałam go gdzie piesek będzie mieszkał czy w domu, czy w mieszkaniu, a gościu z rozbrajającą szczerością - NA PODWÓRKU!:2gunfire:

Posted

ano napiszę, że Kacperek jest już we wspaniałym nowym domu.:lol: Ma wspaniałą, zakochaną w nim panią i koleżankę Pinezkę tez ze schroniska i wogóle jest już teraz szczęśliwy:loveu:

Posted

a oto mail z Piotrkowa Trybunalskiego:lol::
Z Kacperkiem mamy się bardzo dobrze:))powoli aklimatyzuje się u nas od razu stał się Pupilkiem rodziny a i Pinia patrzy na niego bardziej przychylnym okiem co chwila obwą****ąc nowego lokatora..;)Na pewno się polubią co mnie bardzo cieszy bo o to najbardziej się obawiałam..Śpią razem ze mną;)jedno na kołdrze drugie pod nią..zgadnij które pod;))Pinia tylko przez te dwa dni stała się szersza niż dłuższa ponieważ wyjada wszystko z miski w obawie przed utratą pysznych kąsków..;p a jak już coś tam jej zostanie na dnie miseczki to swojego nie wyje do końca za to kacperkowe reszteczki smakują przednio;p Kacperkowi nie przeszkadza zbytnio jak starsza siostra zadowoli się jego oststnim kęskiem bo w jej miseczce też cosik widnieje co może smakować..więc pełna tolerancja;)jedzą razem tylko miseczki mają w różnych kątach kuchni..Kacperek je ładnie..nie wybrzydza;)w ogóle jest kochaniutki milutki gania swój ogonek powoli poznaje koleżanki i kolegów z bloku;) może troszkę zbyt czujny zdarzy mu się np. w środku nocy szczeknąć jak usłyszy jakiś hałas..ale w końcu to pies myśliwski..więc wybaczone;) i w sumie to co ci ludzie robią taki hałas jak ja śpię;p jak wychodzimy z mamą na spacerek z dwoma dziabągami to idą obok siebie ramię w ramię;)komicznie to wygląda;p dzisiaj opalały się obok siebie na dywanie w promieniach słoneczka;)Kacperek nie jest konfliktowy więc mam nadzieję że wszystko będzie dobrze:)właśnie teraz śpiocha na moich kolanach i mówię mu że piszę do jego wcześniejszej Panci:)wiele radości wniósł mały pocieszny rudy szczureczek do naszego domku;)napewno będzie mu u nas dobrze:)Wierzę że pusto Ci być musi bez małego Kacperka..jest u nas dopiero dzionki dwa a już się tak do niego przywiązałam że nie wyobrażam sobie jakby miało go tu nie być..

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: