tanitka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Jamniczek Kacperek ma k. 1,5 roku, wygląda prawie jak mix jamniczka miniaturki, jest maleńki waży 4 kg, jest cudowny, wesoły i miły. Ma piękną czekoladową maść, brązowy nosek i bursztynowe oczy. Jest zaszczepiony, zaczipowany, ma ksiażeczkę zdrowia.Miesiąc temu trafił do chroniska w Łodzi (obecnie jest w Warszawie) . Szukamy kochającego domu. kontakt : tel 602 704 701 wyzel@poczta.onet.pl Quote
Lemoniada Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Piękny ten Kacperek:loveu: Kto pokocha takiego niebanalnie umaszczonego, sympatycznego pieska? Quote
Ulka18 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ale cudny czekoladek :loveu::loveu::loveu: Quote
tanitka Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 maluszek jest cudowny, śpi w nocy jak aniołek, nie załatwia się w domu, przy misce nie wybrzydza.:loveu: Strasznie naszczekał na swoje odbicie w lustrze, potem gonił swój ogonek:lol: Quote
jola od jadzi Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Oooo, już znalazłam odpowiedź, jamniś jest piękny! Quote
Lemoniada Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Tanitko, ogłaszasz go już? Cudny jest, coś czuję, że niedługo się nim nacieszysz:cool3: Quote
tanitka Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Kacperek jest cudny i taki maleńki, ze ja się nadziwić nie mogę.:lol: Quote
Ulka18 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Tanitko, a jak dziewczynki na nowego goscia? Pewnie sie juz przyzwyczaily, ze co jakis czas maja nowych przyjaciol... Quote
tanitka Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 moje stadko jest cierpliwe i tolerancyjne. Kacperek jest taki mikrusi, ze nie stanowi zagrożenia pozycji żadnego z moich piesków. :lol: Quote
tanitka Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 dzwoniła na razie jedna Pani ze Śląska, popytała i ma jeszcze naradzić sie z rodziną. Wydała mi się sympatyczna:razz: Quote
Lemoniada Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='tanitka']dzwoniła na razie jedna Pani ze Śląska, popytała i ma jeszcze naradzić sie z rodziną. Wydała mi się sympatyczna:razz:[/quote] O, jak szybko!:crazyeye: Znalazła ogłoszenie w internecie, tak? Tanitko, w końcu się okaże, że nie tylko Kacperkowi znajdziesz domek, ale może i jeszcze jakiejś jamnikowatej bidzie?:evil_lol: Quote
mulinka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 piękny Kacperek, piękny tytuł - wierzę, że bardzo szybko uda się znaleźć psiakowi dobry dom Quote
tanitka Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 znów był telefon z okoli Tomaszowa Maz. ale chyba to jeszcze nie ten dom.:roll: Quote
_Tosia_ Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 do góry , do góry!!! jaki on jest śliczny!!! trzymam kciuki za nowy domek!! Quote
tanitka Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 w sobotę , na pierwszą stronę!:lol: Quote
malagos Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Ludziska, taki piekny piesek czeka i tu zero telefonów?! :-o Quote
tanitka Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 od jutra nowy tydzień, może przynieise szczęsliwy dom dla Kacperka? Kacperek jest małym uciekinierem, tylko patrzy gdze wyślizgnąć sie pod ogrodzeniem i do sasiadów galopem, do budy swej koleżanki z sąsiedztwa- musze mieć oczy do okoła głowy z tym urwisem:mad: i strasznie boim się rozłożonej parasolki:-o Quote
Recommended Posts