Jump to content
Dogomania

Ignac- wielkie cudo! Mix wyżła!! Szuka domu!!!/ma dom:)

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia]IGNAC
[/FONT]
Ignac- to mieszaniec wyżła, ma ok.3 lat. Ma cechy psa myśliwskiego więc potrzebuje dużo ruchu i zajęć. Jest piękny, sympatyczni i ma dużo energii. Toleruje inne psy. W schronisku został oczipowany. Czeka na dobrych ludzi, najchętniej posiadających dom z ogrodem. Obecnie przebywa w schronisku "Na Paluchu" w Warszawie

KONTAKT: zonia4@op.pl tel. 606 210 658

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

A czemu on tak nisko? Dziewczyny brać się do ogłoszeń, bo bez ogłoszeń domu się nie znajdzie, Ignac jest przepięknym psem. A na ostatniej fotce wyszedł zdumiewająco pięknie! Proszę nie pozwólcie mu zginąć w schronisku, dajcie mu szansę ! Allegro, Alegratka, Kupsprzedaj, Kupiepsa, Kupiszpsa- ogłaszajcie, ogłaszajcie!

Wątek też podpijajcie, ale stare "hopki" usuwajcie, bo wątek staje się nieczytelny. No i pozatym: radziłabym zmienić tytuł na coś w stylu: " Piękny,duży,biało-czekoladowy Ignac PILNIE szuka domu.Mix wyżła.

Eej, a on nie ma czegoś z wyżła? Ta postawa i kufa... ?
Jeśli potwierdzacie to, co napisałyście w 1 poście zawiadomcie dziewczyny od wyżłów, wierzę, że Ignac znajdzie dom.

Wejdzie na grupę Wyżłów i ogłoście tam małego.
Powodzenia!

Posted

Nie ma sprawy, Zoniu :)
Staram się pomóc, Ignac jest bardzo w moim typie :)
No i myślę, że powinien szybko znaleźć dom, bo jest naprawdę śliczny. Skontaktuję się z osobą, która miała weimara- został chyba po nim domek, może akurat Ignac się spodoba ? :) Pozdrawiam!

Posted

Rybc!a napisał(a):
Nie ma sprawy, Zoniu :)
Staram się pomóc, Ignac jest bardzo w moim typie :)
No i myślę, że powinien szybko znaleźć dom, bo jest naprawdę śliczny. Skontaktuję się z osobą, która miała weimara- został chyba po nim domek, może akurat Ignac się spodoba ? :) Pozdrawiam!

Też chciałaby, żeby znalazł dom, ale niestety ludzie wolą małe pieski:-( ale nie traćmy nadzieji;)
Fajnie by było z tym domkiem, bo to naprawdę ekstra psiak.
Pozdrawiam!:hand:

Posted

Ignacunio jest naprawde kochany:loveu: wyróżnia się w schronisku ale jest w okropnym miejscu gdzie ludzie w ogóle nie zagladaja dlatego jak najbardziej potrzebuje kochanego domku...Głaskałam Go (niestety nie mogę Go brać na spacerek bo mam 8 psiaków i ledwo z Nimi zdążam wychodzić) przemiły psiuniek. Bardzo się ciesze że ktoś się Nim zajmuję.

Posted

magdyska25 napisał(a):
Ignacunio jest naprawde kochany:loveu: wyróżnia się w schronisku ale jest w okropnym miejscu gdzie ludzie w ogóle nie zagladaja dlatego jak najbardziej potrzebuje kochanego domku...Głaskałam Go (niestety nie mogę Go brać na spacerek bo mam 8 psiaków i ledwo z Nimi zdążam wychodzić) przemiły psiuniek. Bardzo się ciesze że ktoś się Nim zajmuję.

Zgadzam się z magdyska25, Ignac jest tak uroczy...:loveu: Jak ma się go na smyczy i spojrzy się na jego mordę, to tylko całować...:evil_lol:;)

Posted

Pozwoliłam sobie wkleić Ignacego do linku gdzie poszukują psa wyżła do domu z ogrodem gdzie znajduje się w pruszkowie a że to blisko na paluch więc jeśli ludzie zdecydują się na psiulka mogliby podjechac do schroniska. Oczywiście podałam Twój nr telefonu i e-mail:) Trzymam kciuki aby znalazł domek. Pozdrawiam.

Posted

magdyska25 napisał(a):
Pozwoliłam sobie wkleić Ignacego do linku gdzie poszukują psa wyżła do domu z ogrodem gdzie znajduje się w pruszkowie a że to blisko na paluch więc jeśli ludzie zdecydują się na psiulka mogliby podjechac do schroniska. Oczywiście podałam Twój nr telefonu i e-mail:) Trzymam kciuki aby znalazł domek. Pozdrawiam.

Bardzo Ci dziękuję Magdyska!!!:calus: Też go zaczęłam wstawiać ale nie mam za dużo czasu. (jeśli mogę wiedzieć... ty przychodzisz do schroniska w sobotę?)
POZDRAWIAM!

Posted

Przyjeżdżam z koleżanką w niedzielę.. hmm. przez ok. 5 lat. Oczywiście jak zaczynałyśmy przyjeżdżać miałyśmy 15 lat, niepełnoletnie, przepisy itp. gdy się zmieniali dyrektorzy najczęściej zostawałyśmy "wywalane" ale nie poddałyśmy się teraz mamy 20 lat i już bez obaw przyjeżdżamy:):)

Posted

magdyska25 napisał(a):
Przyjeżdżam z koleżanką w niedzielę.. hmm. przez ok. 5 lat. Oczywiście jak zaczynałyśmy przyjeżdżać miałyśmy 15 lat, niepełnoletnie, przepisy itp. gdy się zmieniali dyrektorzy najczęściej zostawałyśmy "wywalane" ale nie poddałyśmy się teraz mamy 20 lat i już bez obaw przyjeżdżamy:):)

Ja przychodzę w sobotę...więc nie wiem czy się zobaczymy(chociaż czasem będę przychodzić w niedzielę...);)