zonia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [FONT=Georgia]IGNAC [/FONT]Ignac- to mieszaniec wyżła, ma ok.3 lat. Ma cechy psa myśliwskiego więc potrzebuje dużo ruchu i zajęć. Jest piękny, sympatyczni i ma dużo energii. Toleruje inne psy. W schronisku został oczipowany. Czeka na dobrych ludzi, najchętniej posiadających dom z ogrodem. Obecnie przebywa w schronisku "Na Paluchu" w Warszawie KONTAKT: zonia4@op.pl tel. 606 210 658 Quote
zonia Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 No co jest,nikt nie chce Ignaca...? Quote
zonia Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 No, wiem ale domku nie widać...:crazyeye::shake::-( Quote
Rybc!a Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 A czemu on tak nisko? Dziewczyny brać się do ogłoszeń, bo bez ogłoszeń domu się nie znajdzie, Ignac jest przepięknym psem. A na ostatniej fotce wyszedł zdumiewająco pięknie! Proszę nie pozwólcie mu zginąć w schronisku, dajcie mu szansę ! Allegro, Alegratka, Kupsprzedaj, Kupiepsa, Kupiszpsa- ogłaszajcie, ogłaszajcie! Wątek też podpijajcie, ale stare "hopki" usuwajcie, bo wątek staje się nieczytelny. No i pozatym: radziłabym zmienić tytuł na coś w stylu: " Piękny,duży,biało-czekoladowy Ignac PILNIE szuka domu.Mix wyżła. Eej, a on nie ma czegoś z wyżła? Ta postawa i kufa... ? Jeśli potwierdzacie to, co napisałyście w 1 poście zawiadomcie dziewczyny od wyżłów, wierzę, że Ignac znajdzie dom. Wejdzie na grupę Wyżłów i ogłoście tam małego. Powodzenia! Quote
zonia Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Dzięki Rybc!a Na stronkę wyżłów go już wstawiłam, a tytuł już zmieniam...;) Quote
Rybc!a Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Nie ma sprawy, Zoniu :) Staram się pomóc, Ignac jest bardzo w moim typie :) No i myślę, że powinien szybko znaleźć dom, bo jest naprawdę śliczny. Skontaktuję się z osobą, która miała weimara- został chyba po nim domek, może akurat Ignac się spodoba ? :) Pozdrawiam! Quote
zonia Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Rybc!a napisał(a):Nie ma sprawy, Zoniu :) Staram się pomóc, Ignac jest bardzo w moim typie :) No i myślę, że powinien szybko znaleźć dom, bo jest naprawdę śliczny. Skontaktuję się z osobą, która miała weimara- został chyba po nim domek, może akurat Ignac się spodoba ? :) Pozdrawiam! Też chciałaby, żeby znalazł dom, ale niestety ludzie wolą małe pieski:-( ale nie traćmy nadzieji;) Fajnie by było z tym domkiem, bo to naprawdę ekstra psiak. Pozdrawiam!:hand: Quote
GrubbaRybba Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 O rany :crazyeye: jaki ten Ignac podobny do mojego Burgunda. To niesamowite. Mam słabość do takich wyżłowatych psiaków. Biedaczek. :-( Oby szybko znalazł domek. Quote
zonia Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 GrubbaRybba napisał(a):Czy Ignac ma jakieś ogłoszenia? No...:razz: Jeszcze go nie wystawiałam ale mam zamiar;) Quote
GrubbaRybba Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Ignac, :painting: na pierwszą marsz! Pokazuj się, może wypatrzy cię jakiś domek. Quote
GrubbaRybba Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Pozwoliłam sobie, umieścić Ignaca w wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8270501&posted=1#post8270501 Quote
zonia Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='GrubbaRybba']Pozwoliłam sobie, umieścić Ignaca w wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8270501&posted=1#post8270501 Dziękuję bardzo!:lol: Oby Ignac szybko znalazł domek.;) Quote
magdyska25 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Ignacunio jest naprawde kochany:loveu: wyróżnia się w schronisku ale jest w okropnym miejscu gdzie ludzie w ogóle nie zagladaja dlatego jak najbardziej potrzebuje kochanego domku...Głaskałam Go (niestety nie mogę Go brać na spacerek bo mam 8 psiaków i ledwo z Nimi zdążam wychodzić) przemiły psiuniek. Bardzo się ciesze że ktoś się Nim zajmuję. Quote
zonia Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 magdyska25 napisał(a):Ignacunio jest naprawde kochany:loveu: wyróżnia się w schronisku ale jest w okropnym miejscu gdzie ludzie w ogóle nie zagladaja dlatego jak najbardziej potrzebuje kochanego domku...Głaskałam Go (niestety nie mogę Go brać na spacerek bo mam 8 psiaków i ledwo z Nimi zdążam wychodzić) przemiły psiuniek. Bardzo się ciesze że ktoś się Nim zajmuję. Zgadzam się z magdyska25, Ignac jest tak uroczy...:loveu: Jak ma się go na smyczy i spojrzy się na jego mordę, to tylko całować...:evil_lol:;) Quote
magdyska25 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Pozwoliłam sobie wkleić Ignacego do linku gdzie poszukują psa wyżła do domu z ogrodem gdzie znajduje się w pruszkowie a że to blisko na paluch więc jeśli ludzie zdecydują się na psiulka mogliby podjechac do schroniska. Oczywiście podałam Twój nr telefonu i e-mail:) Trzymam kciuki aby znalazł domek. Pozdrawiam. Quote
zonia Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 magdyska25 napisał(a):Pozwoliłam sobie wkleić Ignacego do linku gdzie poszukują psa wyżła do domu z ogrodem gdzie znajduje się w pruszkowie a że to blisko na paluch więc jeśli ludzie zdecydują się na psiulka mogliby podjechac do schroniska. Oczywiście podałam Twój nr telefonu i e-mail:) Trzymam kciuki aby znalazł domek. Pozdrawiam. Bardzo Ci dziękuję Magdyska!!!:calus: Też go zaczęłam wstawiać ale nie mam za dużo czasu. (jeśli mogę wiedzieć... ty przychodzisz do schroniska w sobotę?) POZDRAWIAM! Quote
magdyska25 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Przyjeżdżam z koleżanką w niedzielę.. hmm. przez ok. 5 lat. Oczywiście jak zaczynałyśmy przyjeżdżać miałyśmy 15 lat, niepełnoletnie, przepisy itp. gdy się zmieniali dyrektorzy najczęściej zostawałyśmy "wywalane" ale nie poddałyśmy się teraz mamy 20 lat i już bez obaw przyjeżdżamy:):) Quote
zonia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 magdyska25 napisał(a):Przyjeżdżam z koleżanką w niedzielę.. hmm. przez ok. 5 lat. Oczywiście jak zaczynałyśmy przyjeżdżać miałyśmy 15 lat, niepełnoletnie, przepisy itp. gdy się zmieniali dyrektorzy najczęściej zostawałyśmy "wywalane" ale nie poddałyśmy się teraz mamy 20 lat i już bez obaw przyjeżdżamy:):) Ja przychodzę w sobotę...więc nie wiem czy się zobaczymy(chociaż czasem będę przychodzić w niedzielę...);) Quote
Recommended Posts