TYGRYS-ica. Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='ULKA12']Pan, który miał go adoptować wrócił z urlopu?[/quote] [quote name='aisaK']Nie odzywał sie do mnie :-( wiec nie wiem :-([/quote] chyba nie zrezygnowal z takiego pieknego dobka?? :-( Quote
aisaK Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Ja cały czas mam nadzieję, że nie, ale tyle czasu nie dzwoni....:( Quote
:: FiGa :: Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Nie potrafi zrozumieć dlaczego, cud miód pies... :( Quote
aisaK Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Jest ogłoszony na stronie dobermanów fundacji Dobermann-Nothilfe. Quote
:: FiGa :: Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 W domku powinieneś dooopke grzać... :( Quote
matinestka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Ktos chciałby sie przypomniec i to całkiem fajny Ktos:d troszku zwariowany ale craz lepszejszy w kontaktach z Człowiekiem :D kto pokocha Nerona???? szalejemy : szukamy skarbów: pedem do pani pokazac buzialka: zdjecie "popiersiowe" patrzcie jaki dumny jestem i piękny : no i możemy pobawic sie z patyczkiem: :bluepaw: Quote
Recommended Posts