Becia66 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Nero - pies co kocha dzieci, szuka domu...:roll: Quote
g_o_n_i_a Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Neruś chce do domku... Zima idzie!! :placz: Quote
ewatr Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 aisaK napisał(a):Trzymam za niego kciuki! I czekam na wiesci jaki jest wobec samców. O dzieciach -napisze. Szukamy mu też domku zagranicą. jakby cos było-zadzwonię do schroniska.Dziekuje! No cóz probowałam sie dowiedziec jaki jest do samców ale wyszło na to ze zależy - z jednymi sie zgadza , z drugimy za soba nie przepadaja :shake: wiem ze to nie jest odpowiedz zadowalajaca ale tyle sie dowiedziałam ........... Natomiast pojawił sie problem z nerkami - to narazie przypuszczenia bedzie miał robione badania i wtedy bedzie pewnosc co sie dzieje . Quote
aisaK Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Dziekuję ci, ewatr, napiszę wiadomości. Ciekawe co ma z nerkami :( Quote
Cambel&Megi Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Neruś, do Domku....Schronisko to nie dla Ciebie.. :( Quote
Ulaa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Może się biedaczek przemroził? Futerka wcale nie ma, a teraz zimno i wilgoć :-( Dobusie są takie delikatne :placz: Quote
bigos Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Dziewczyny! g_o_n_i_a i ewatr macie pw w sprawie swarzędzkiego dobka! bardzo prosze o wsparcie:-( Quote
zona Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 A co z tym tatuażem? Mogłybyście sprawdzić po tatuażu z jakiej jest hodowli? Quote
GuniaP Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Niestety, Nero nie ma tatuażu, poprosiłam o sprawdzenie w sobote. Quote
Becia66 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 A ty biedny piesku nadal bez domu...:shake: Quote
matinestka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Dziecko moje kolejne ukochane gdziez Twój Dom????? Twój Człowiek??????:( :bluepaw: Quote
ewatr Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Powiem tyle w schronisku utuczyli psa :evil_lol:;) ja juz od kilku dni chodze i mu sie przygladam czy to aby na pewno on ? ten sam co na pierwszych zdjeciach ......... teraz to normalnie doberman pełna gębą , że tak powiem kawał dobermana :eviltong: Quote
ewatr Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 I na dokładkę jakiś taki zabawowy sie zrobił i kontaktowy - nie ten sam pies :loveu: prosze jak rozrabia na wybiegu az mu uszy stoja jak zajączkowi :evil_lol: Quote
ewatr Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Teraz to jeszcze tylko dobry dom by sie przydał :p Quote
Recommended Posts