matinestka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 uwielbiam dogo i przeskakujące posty :angryy: w imie mojego pacyfizmu .......:angryy: odpowiedź strona wcześniej :loveu::loveu: :bluepaw: Quote
Moniek193 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 matinestka napisał(a):pierwsze gorące njusy od Nerona: Nero jak przyjechał doma z wszystkimi sie przywitał, potem poszalał po ogrodzie i był bardzo grzeczny.. oczywiscie najkrótszą i najfajniejszą drogą dla Nerona była droga do spanka najmłodszej Opiekunki:loveu: musiało to rozkosznie wyglądać :D Rodzina jest Neronem bardzo zachwycona:) a ja czekam na dalsze wieści:) którymi nie omieszkam się z Wami nie podzielić :D :bluepaw: A beda jakies foty z nowego domka:diabloti:?? Quote
:: FiGa :: Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Nerulo z betonu na łóżko się przeniósł mrrr :loveu: To jest życie! :D Quote
Moniek193 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 matinestka napisał(a):byłabym wniebowzięta:) i nie opre się pozwolić sobie na zapytanko Nerowego Doma o zdjecia naszej Bestyji :) tym barzdziej,że gdy przyjechali pierwszy raz poznać sie z Neronem :) przywiezli cały aparat zdjęć swojej suni, ogrodu :) :evil_lol::evil_lol: :bluepaw: No to czekamy:diabloti: :loveu: Quote
TYGRYS-ica. Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 ooO co ja widze?? moje kochanie w nowym domku??:loveu::loveu: w koncu Nerus sie doczekal !!!!! :multi::multi::multi: Quote
hell_angel Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Wiedziałam, że mu się uda! Najwyższa pora na Neronkowe szczęście :loveu: To super wiadomość! :multi: Quote
majka91 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Uf no kamień z serca :multi::multi::multi: Quote
Chikinchan Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Nero doczekales sie!! :multi::multi::multi: Wszystkiego naj! Oby w tym domku bylo ci juz tylko coraz szczesliwiej!! :p Quote
Recommended Posts