Jump to content
Dogomania

Doberman Nero... Ofiara ludzkiego bestialstwa... JUZ W NOWYM DOMKU :))

Recommended Posts

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie chce nic zapeszac ;) ale dostalam taka wiadomosc na gadulca:

witam!
chciałabym dostać troszkę informacji jakimi kryteriami się Państwo kierują przy wyborze odpowiedniego domu dla Nero, jestem zainteresowana adopcją, znam specyfikację rasy.
Z góry dziękuję i pozdrawiam

no i ??? co takiego mam odpisac?? a tak w ogole to najepiej jak bym tej osobie podala kontakt do kogos kto jest na bierzaco jesli chodzi o Nera :eviltong: ja jestem tak z doskoku a teraz to juz w ogole sie rzadko na dogo pokazuje :shake:
no ale mniejsza wiec jak???

ps. jak mi sie uda to bede jutro wieczorem :roll:

Guest monia3a
Posted

Trzymam mocno zaciśnięte kciuki :) za powodzenie :)

Posted

dlaczego nikt sie nie skontaktowal z ta osoba?! :mad: Nero moze miec szanse na domek tylko to trzeba obgadac!! a ja sie dowiedzialam ze ta pani dostala odpowiedz na tylko jednego maila a reszta to co?? :mad: no no cioteczki nie ladnie :angryy:

ewatr napisalam ci pw z numerem gadulca. niech ktos kto ma blizszy kontakt z Nerem odezwie sie do tej pani!!!!!!

Posted

Z pania kontaktowała sie osoba ktora bezposrednio opiekuje sie Nerusiem w schronisku i z tego co wiem jest z nia w kontakcie ...... tak ze nie rozumiem o co chodzi ?

A te pały to całkiem niepotrzebne ...........

Posted

ewatr napisał(a):
Z pania kontaktowała sie osoba ktora bezposrednio opiekuje sie Nerusiem w schronisku i z tego co wiem jest z nia w kontakcie ...... tak ze nie rozumiem o co chodzi ?

A te pały to całkiem niepotrzebne ...........

jesli tak jest to ok tylko tyle ze ta pani pisze mi na gadulca ze nikt sie z nia nie kontaktowal wiec nie wiem co myslec :razz:

Guest monia3a
Posted

Dziewczyny działajcie, pies siedzi i czeka na domek :p

Posted

no w koncu i na dogo dotarłam :)

gracias Tygrysica za wznowienie ogłoszeń Synka.... :)

a z ta dziewczynką od maili jestem w kontakcie ..( i od samego poczatku byłam tak na marginesie) chodz po moim ostatnim maliu jakies 2-3 dni temu nie dostałam odpowiedzi .... osobiscie mam pewne wątpliwości i obawy ( czego w mailu do tej dziewczyny nie ukrywałam ) ... ale rozegrajmy te sprawe do konca... jakikolwiek on nie będzie....

tymczasem Neronek pokazuje buziaka na pierwszej gdzie czeka na kochający Dom ....

:bluepaw: