martik b Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 jak tak czytam to niezła ta mała Rumba :lol: a tak niewinnie wygląda na tych zdjęciach...takie słodkie dzieciątko :) Quote
paros Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Zmysł']Wygląda trochę niedźwiadkowato[/quote] A może to mała niedźwiedzica?? ;) Quote
przyjaciel_koni Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='paros']A może to mała niedźwiedzica?? ;)[/quote] Jestem podobnego zdania ! Śliczna, maleńka niedźwiedziczka !!!!!!!!!! Szybko własna gawra dla niedźwiedziątka potrzebna - zima idzie !!!!!! Bazylia - Ty to same śliczności zbierasz..... Quote
Bazyliah Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Mała jest jeszcze za mała na przyebywanie z innymi psami - boję się, że dorosłe mogą coś np. na łapach z dworu przynieść. Pomijając już, że Gia delikatna w zabawach nie jest :roll: Więc niedźwiedziątko jest wychowywane przez kota Stefana - oboje są w jednym pokoiku. Ale i tak jak przychodzą człowieki, to jest najlepsza zabawa, np w rozszarpywanie krowy :evil_lol: Quote
Bazyliah Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Mała ma nową ksywkę. Tak szalała z krową, że powiedziałam do niej: Ty buracki Rumbiaku. No to jest Rum-burak :evil_lol: Rum-burak jest prześmieszny - biegnie i nagle okazuje się, że gruba doopka jest szybsza od reszty psa, wyprzedza głowę i Rumba ma awaryjne hamowanie, więc znowu doopka zaiwija w drugą stronę. Quote
Bazyliah Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Rum-burak dostał wczoraj mleczko dla szczeniąt. Tak się nabombonił, że chodzić nie mógł :lol: Wieczorem zważę Maleństwo - zobaczymy ile przytyło, bo klucha z niej się robi całkiem niezła. Quote
anouk92 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Zmysł']Ma apetycik.. i dobrze[/quote] Przy takiej ciotce też byś miał:evil_lol: Quote
Bazyliah Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Że ciotka męczy biednego Rum-buraka - ostatnio przy zabawie Mała biegła, biegła, nagle padła na środku pokoju i poszła spać :lol: Nic dziwnego, że z głodu krowy rozszarpuje :evil_lol: Quote
Bazyliah Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Podniesiemy Rum-buraczka z wieczora :cool3: Telefonów o Małą jest mnóstwo, ale jak zaczynam mówić o sterylizacji, ludzie rezygnują. Ale dziś to już była przesada: mówię o sterylce, kobitka: taaaa, taaaaa, ale czy jest możliwość wysłania psa do Łodzi? Ja, jako, że kobitka wzbudziła u mnie wątpliwości tą wypowiedzią tłumaczę, że oczywiście, ale najpierw nasi wolontariusze pojadą sprawdzić warunki, tak samo po sterylce sprawdzą stan zdrowia psa i dokumenty po sterylce. Rozłączyła się bez słowa :angryy: Quote
Pimpek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Jaka ona śliczna :loveu: Jakbym mogła to bym ją wzięła, ale nie mogę :-( Ale jest śliczna, na pewno domek szybko znajdzie :lol: Quote
anouk92 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Bazyliah napisał(a):Podniesiemy Rum-buraczka z wieczora :cool3: Telefonów o Małą jest mnóstwo, ale jak zaczynam mówić o sterylizacji, ludzie rezygnują. Ale dziś to już była przesada: mówię o sterylce, kobitka: taaaa, taaaaa, ale czy jest możliwość wysłania psa do Łodzi? Ja, jako, że kobitka wzbudziła u mnie wątpliwości tą wypowiedzią tłumaczę, że oczywiście, ale najpierw nasi wolontariusze pojadą sprawdzić warunki, tak samo po sterylce sprawdzą stan zdrowia psa i dokumenty po sterylce. Rozłączyła się bez słowa :angryy: To w sumie dobrze że się rozłączyła - wyszło szydło z worka;) Quote
Bazyliah Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 I tak po tym "taaaa" psa by ode mnie nie dostała, ale ja zawsze staram się cierpliwie tłumaczyć, co i jak. Może choć do kilku osób dotrze :roll: Quote
Bazyliah Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Podnoszę wobec tego - Właściwy Odpowiedzialny Domku - czekamy na Ciebie! Quote
Recommended Posts