Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam 5 tygodni. Byłam nikomu niepotrzebnym szczeniakiem. Postanowili mnie utopić. Na szczęście znaleźli się ludzie, którzy na to nie pozwolili.
Jestem maleńka, tęsknię za mamą, rodzeństwem i szukam człowieka, któremu będę mogła zaufać, który mnie pokocha. Raczej nie wyrosnę na dużego psa.

Rumba została dziś odrobaczona, odpchlona. Jest u mnie na tymczasie - szukamy domku docelowego!

Kontakt: bazyliah@poczta.onet.pl tel. 600-817-205

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak to wlasnie jest ,najpierw suni nie dopilnuja ,a potem szczeniaki topic chca :angryy:.
A suczki pewnie nadal nie wysterylizowali i za pare miesiecy nastepne beda chcieli topic .

Posted

Bo sterylka droga jest. I sukę się krzywdzi. A tak - woda niedaleko i po sprawie. Typowe myślenie niestety u nas :shake:
Jak bym takiego dorwała, to sam by poszedł popływać :angryy:

Posted

Trudno w to uwierzyć, ale Rumba nie potrafiła nawet mięsa jeść (gotowany zmielony kurczak) - pewnie nigdy tego nie miała. Za to była karmiona ziemniakami - jak wyczuła nasz obiad, to aż piszczała, żeby dostać. Sprawdziłam - chodziło o ziemniaki (mięsa zresztą nie jemy).

Posted

Bazyliah napisał(a):
Trudno w to uwierzyć, ale Rumba nie potrafiła nawet mięsa jeść (gotowany zmielony kurczak) - pewnie nigdy tego nie miała. Za to była karmiona ziemniakami - jak wyczuła nasz obiad, to aż piszczała, żeby dostać. Sprawdziłam - chodziło o ziemniaki (mięsa zresztą nie jemy).

Może rośnie nam mała wegetarianka:evil_lol:

Posted

anouk92 napisał(a):
Może rośnie nam mała wegetarianka:evil_lol:

Eeeee tam - już poznała smak kurczaka - wcina, aż się trzęsie :p

Już jest lepiej - trochę mniej tęskni, śpi przytulona do butli z gorącą wodą owiniętej w milutki materiał. Krowa przytulanka, którą dostała służy do zagryzania i rozszarpywania :evil_lol: Taka z niej mała bestia