Bazyliah Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Mam 5 tygodni. Byłam nikomu niepotrzebnym szczeniakiem. Postanowili mnie utopić. Na szczęście znaleźli się ludzie, którzy na to nie pozwolili. Jestem maleńka, tęsknię za mamą, rodzeństwem i szukam człowieka, któremu będę mogła zaufać, który mnie pokocha. Raczej nie wyrosnę na dużego psa. Rumba została dziś odrobaczona, odpchlona. Jest u mnie na tymczasie - szukamy domku docelowego! Kontakt: bazyliah@poczta.onet.pl tel. 600-817-205 Quote
iwop Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Sliczna jest :loveu: napewno szybko domek znajdzie... Quote
fizia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Eghhh... Maleńka jest prześliczna!!!! Quote
Thomo Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 A gdzie to piękne stworzenie się znajduje? :???: Quote
Bazyliah Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Koło Warszawy. Ale jak wiadomo - dla psów z dogo nie istnieją odległości nie do pokonania :cool3: Quote
martik b Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Bazyliah napisał(a):Koło Warszawy. Ale jak wiadomo - dla psów z dogo nie istnieją odległości nie do pokonania :cool3: no tak to fakt :lol: Quote
niufek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Tak to wlasnie jest ,najpierw suni nie dopilnuja ,a potem szczeniaki topic chca :angryy:. A suczki pewnie nadal nie wysterylizowali i za pare miesiecy nastepne beda chcieli topic . Quote
Bazyliah Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Bo sterylka droga jest. I sukę się krzywdzi. A tak - woda niedaleko i po sprawie. Typowe myślenie niestety u nas :shake: Jak bym takiego dorwała, to sam by poszedł popływać :angryy: Quote
Bazyliah Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Trudno w to uwierzyć, ale Rumba nie potrafiła nawet mięsa jeść (gotowany zmielony kurczak) - pewnie nigdy tego nie miała. Za to była karmiona ziemniakami - jak wyczuła nasz obiad, to aż piszczała, żeby dostać. Sprawdziłam - chodziło o ziemniaki (mięsa zresztą nie jemy). Quote
Bazyliah Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Rumba jest zdecydowanie rasowa - rasa miś brunatny :cool3: Noc już była spokojniejsza, mniej już płakała. Quote
basia0607 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ludzie są okropni ,mam nadzieje ,że u św..Piotra spotka ich kara ! Cudna ,bazbronna sunia ! Quote
anouk92 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Bazyliah napisał(a):Trudno w to uwierzyć, ale Rumba nie potrafiła nawet mięsa jeść (gotowany zmielony kurczak) - pewnie nigdy tego nie miała. Za to była karmiona ziemniakami - jak wyczuła nasz obiad, to aż piszczała, żeby dostać. Sprawdziłam - chodziło o ziemniaki (mięsa zresztą nie jemy). Może rośnie nam mała wegetarianka:evil_lol: Quote
Bazyliah Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 anouk92 napisał(a):Może rośnie nam mała wegetarianka:evil_lol: Eeeee tam - już poznała smak kurczaka - wcina, aż się trzęsie :p Już jest lepiej - trochę mniej tęskni, śpi przytulona do butli z gorącą wodą owiniętej w milutki materiał. Krowa przytulanka, którą dostała służy do zagryzania i rozszarpywania :evil_lol: Taka z niej mała bestia Quote
kluska1991 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 To niedźwiadki brunatne jedzą też krowy?? :-o :evil_lol: Quote
niufek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 No niedzwiadku ,ruszaj dupke do domu ,pokaz sie kazdemu jaka slodka jestes .:loveu: Quote
Bazyliah Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='kluska1991']To niedźwiadki brunatne jedzą też krowy?? :-o :evil_lol:[/quote] Nie jedzą - rozszarpują :diabloti: Quote
kluska1991 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Eeee niee, to luuz .. Jak TYLKO rozszarpują żywcem brutalnie, długo i namiętnie przeżuwając kawałeczek po kawałeczku to luzik :cool3: :lol: Quote
Bazyliah Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Baaardzo delikatnie rozszarpuje. Toż to małe niewinne brązowe niedźwiedziątko ;) Quote
Recommended Posts