Olusia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Nie wie ktoś przypadkiem czy w Radomiu nie ma toru agility ? Quote
Olusia Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Byłam niedawno w radomskim oddziale ZK i dowiedziałam się kilku rzeczy: Podobno pani z oddziału warszawskiego przeniesie się do radomskiego i ma organizować zajęcia agility. Chętni mogą się zapisywać w ZK ;) Quote
Guciek Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Trzeba by się wreszcie do miasta wybrać, zapisać, przy okazji papiery o przydomek złożyć :p Tylko czemu ten dzień taki krótki? :shake: Quote
Olusia Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Guciek, Ty już się chyba zapisywałaś? Jakie jest ten właściwy zapis? W takim zeszycie na kartce o nagłówku AGILITY? Bo nie wiem, czy muszę się upewnić i zapisać jeszcze raz. Wiesz może coś więcej o zajęciach? Kto ma je prowadzić :cool3: Ja byłam w oddziale w październiku jeszcze niewiele rzeczy było ustalonych ;) Quote
Guciek Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Olusia']Guciek, Ty już się chyba zapisywałaś? Jakie jest ten właściwy zapis? W takim zeszycie na kartce o nagłówku AGILITY? Bo nie wiem, czy muszę się upewnić i zapisać jeszcze raz. Wiesz może coś więcej o zajęciach? Kto ma je prowadzić :cool3: Ja byłam w oddziale w październiku jeszcze niewiele rzeczy było ustalonych ;) Wiem tyle co Ty :evil_lol: Ciągle nie chce mi się zadka ruszyć :p Pojadę pewnie po świętach, póki co wysłałam maila, na którego nikt nieodp. :eviltong: Zapłacę sobie składkę, zarejestruję przydomek itp. ;) Wszystko za jednym razem :) Quote
Guciek Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Halo halo! Dostałam odp co prawda nie z oddziału, ale od Zielska z dgm :) Tak więc jak na razie to na kurs zapisana jest tylko 1 osoba (mniemam, że jest to Ola :) ). My zapisujemy się po NR. Zajęcia odbywałyby się popołudniami. Wskazane jest, aby psy miały zdany egzamin PT :) pzdr Guciowa & Chilli & Gofer Quote
Olusia Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Hej :) Osz, moja nie ma zdanego PT :shake: Ale jest dobrze wychowana, ciekawe co oni na to powiedzą :cool3: Guciek, a Twoje psiaki mają zdane PT? Quote
Guciek Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Co Ty :cool3: Nie mają :eviltong: Ale mam teraz motywację, żeby z Goferem zrobić na wiosnę egzamin. Już wiem za co będzie ciachnięte 30pkt - aport :eviltong: Z Chilli się zobaczy. Nie chcę iść na egzamin nieprzygotowana, z drugiej strony chciałabym iść na kurs.. :roll: Zobaczymy, egzaminy pewnie w kwietniu będa dopiero ;) Quote
RagA Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 cieszy mnie ze cos sie ruszylo w sprawie agility w radomiu... co do kursu PT to moj zdal egzamin ale jesli chodzi o przychodzenie do nogi to i tak ma male problemy :eviltong: Quote
Olusia Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Ja przed pomysłem z agility miałam ochotę przystąpić do kursu, bądź samego egzaminu. Ale się spóźniłam, teraz zostaje nam tylko egzamin. Najgorzej będzie z aportowaniem i chodzeniem przy nodze :evil_lol: Ale inne potrzebne komendy zna.;) Mam wielką chęć przystąpić do egzaminu, tylko szkoda, że nie załapałam sie na kurs :shake: Quote
Guciek Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Zapisane 3 kolejne psy :) Moje dwa i jeden koleżanki :) Quote
Olusia Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 O, to super ;) Coraz bliżej do zebrania całej ilości chętnych :cool3: Może szybciej tor powstanie :) Ja ostatnio pisałam jednej forumowiczce o tym torze, może będzie kolejna osoba ;) Jeszcze może moja przyjaciółka się zastanawia :) Quote
Creatrix Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ponieważ nie dostałam od związku żadnej odpowiedzi zadaje moje pytanie tutaj. Jestem chętna na agilitę z moim psiakiem, jednak nie wiem w jakim czasie miałoby się to odbywać? Jest to już ustalone? Ewentualnie czy zajęcia odbywałyby się w weekendy? Jak często? Ps. Mój Edo jest po PT Quote
Guciek Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Do związku to najlepiej osobiście się wybrać - zapisać, podać swój numer tel. Ew. zadzwonić :) Szczegóły jeszcze nie są znane, czekamy aż uzbiera się grupa osób. Ale zajęcia raczej popołudniami - prowadzić je będzie osoba z Warszawy, pracująca, więc czas na dojazd potrzebny. To, że Edo ma PT- duży plus :) Quote
Vermas Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 My się zapisujemy na agility ale dopiero w maju:razz: Bo teraz nie mam czasu (tzw. szkoła, nauka itp.;). Trzymam kciuki by coś ruszyło do przodu i by się odbylo to 1 spotkanie:cool3::lol: Pozdrawiam Quote
martita Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Fajnie,ze powstaje nowy klub, zycze powodzonka;)a jak sie bedziecie nazywac???:lol: Quote
Olusia Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Jeszcze nie wiemy gdzie dokładnie ma powstać tor, więc co tu tak od razu myśleć o nazwie :eviltong: Quote
Recommended Posts