Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to nasz skarb obecnie całkiem inny wesoły i rozbiegany więcej zdjęc nie zrobiłam bo czarny nie może ustać w miejscu ciągle chce biegać i się bawić

Posted

hej są nowe naklejki z Czarnym, ze specjalnym napisem, który powinien mieć kazdy miłosnik zwierząt i nakleic w widocznym miejscy np w oknie samochodu, zapraszam

Posted

Dziś rozmawiałąm z panią dr , która znalazła Poziomce domek uswoich znajomych :)

Poziomka o mało co nie został u pani dr , bo tak chwyta za serce :)
Pierwszą noc spędziła u niej i rano pani wet zdziwiona obudziła się na skraju łózka, a obok niej, rozwalona na większej częsci łóżka, Poziomka (miała zabronione wchodzenie na łóżko), śpiąca na plecach z czterema łapami do góry ,chrapiąca ile wlezie :)

Powiem krótko :
Poziomka rządzi wszystkimi w domu - ustawia wszystkich i wszyscy tylko wokół niej biegają i jej dogadzją ...
Oczywiście ma już swój ulubiony fotel , z któego nikomu nie pozwala korzystać i nautralne jest chyba także to , że niunia śpi w łóżeczku :)

Nowi państwo są zachwyceni i kochają ją bardzo .......:multi:

HOWGH :)

Posted

Tiger napisał(a):
Dziś rozmawiałąm z panią dr , która znalazła Poziomce domek uswoich znajomych :)

Poziomka o mało co nie został u pani dr , bo tak chwyta za serce :)
Pierwszą noc spędziła u niej i rano pani wet zdziwiona obudziła się na skraju łózka, a obok niej, rozwalona na większej częsci łóżka, Poziomka (miała zabronione wchodzenie na łóżko), śpiąca na plecach z czterema łapami do góry ,chrapiąca ile wlezie :)

Powiem krótko :
Poziomka rządzi wszystkimi w domu - ustawia wszystkich i wszyscy tylko wokół niej biegają i jej dogadzją ...
Oczywiście ma już swój ulubiony fotel , z któego nikomu nie pozwala korzystać i nautralne jest chyba także to , że niunia śpi w łóżeczku :)

Nowi państwo są zachwyceni i kochają ją bardzo .......:multi:

HOWGH :)

Jeeeee, jaka cudna informacja na rozpoczecie tego zamglongo dnia!:loveu:
Pzdr.

Posted

super super jest bardzo szczęśliwa, po tragicznych doznaniach znalazła domek i ma kogo kochać, a spłata zbliza się pomału do końca dzięki wam bo coraz większe zainteresowanie naklejkami. WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC

Posted

hej widzę że jest wiele osób chętnych do pomocy w oddłuzeniu psinki i udaje się to pomału dziś wieczorem sprawdzę konto i napisze jakie jest jeszcze zadłuzenie

Posted

byłam dzis w klinice na chwile obecna zadłuzenie wynosiło 139 zł dzisiaj wpłaciłam 60 zł z naklejek + 10 zł od osoby prywatnej więc suma końcowa to 69 zł długu, ale pieniążki wpływają cały czas więc mysle że jestesmy już bliski końca,

Posted

tak wiem mariee ale z tej radości zapomniałam wczoraj wziąść faktury, ale będę na dniach to wezmę. ale ta kwota jest już odliczona od całości zadłużenia jaką podałam.

• 2 weeks later...