Asiaczek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 EVIKa - no to czekamy na info. Pzdr. Quote
EVIKA Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 to nasz skarb obecnie całkiem inny wesoły i rozbiegany więcej zdjęc nie zrobiłam bo czarny nie może ustać w miejscu ciągle chce biegać i się bawić Quote
Poker Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 o ludzie !!!!na tej dogomanii sa tak piękne dziewczyny :crazyeye: :lol: ( o sobie tu nie mówię :shake:) Quote
mariee Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Piekne dziwczyny , piekne psy! Tylko kasy i domkow brak!;) Quote
EVIKA Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 hej są nowe naklejki z Czarnym, ze specjalnym napisem, który powinien mieć kazdy miłosnik zwierząt i nakleic w widocznym miejscy np w oknie samochodu, zapraszam Quote
Tiger Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Dziś rozmawiałąm z panią dr , która znalazła Poziomce domek uswoich znajomych :) Poziomka o mało co nie został u pani dr , bo tak chwyta za serce :) Pierwszą noc spędziła u niej i rano pani wet zdziwiona obudziła się na skraju łózka, a obok niej, rozwalona na większej częsci łóżka, Poziomka (miała zabronione wchodzenie na łóżko), śpiąca na plecach z czterema łapami do góry ,chrapiąca ile wlezie :) Powiem krótko : Poziomka rządzi wszystkimi w domu - ustawia wszystkich i wszyscy tylko wokół niej biegają i jej dogadzją ... Oczywiście ma już swój ulubiony fotel , z któego nikomu nie pozwala korzystać i nautralne jest chyba także to , że niunia śpi w łóżeczku :) Nowi państwo są zachwyceni i kochają ją bardzo .......:multi: HOWGH :) Quote
mariee Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Zapomnialas dopisac,ze spala przytulona do twarzy Pani dr.:lol: Quote
Asiaczek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Tiger napisał(a):Dziś rozmawiałąm z panią dr , która znalazła Poziomce domek uswoich znajomych :) Poziomka o mało co nie został u pani dr , bo tak chwyta za serce :) Pierwszą noc spędziła u niej i rano pani wet zdziwiona obudziła się na skraju łózka, a obok niej, rozwalona na większej częsci łóżka, Poziomka (miała zabronione wchodzenie na łóżko), śpiąca na plecach z czterema łapami do góry ,chrapiąca ile wlezie :) Powiem krótko : Poziomka rządzi wszystkimi w domu - ustawia wszystkich i wszyscy tylko wokół niej biegają i jej dogadzją ... Oczywiście ma już swój ulubiony fotel , z któego nikomu nie pozwala korzystać i nautralne jest chyba także to , że niunia śpi w łóżeczku :) Nowi państwo są zachwyceni i kochają ją bardzo .......:multi: HOWGH :) Jeeeee, jaka cudna informacja na rozpoczecie tego zamglongo dnia!:loveu: Pzdr. Quote
EVIKA Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 super super jest bardzo szczęśliwa, po tragicznych doznaniach znalazła domek i ma kogo kochać, a spłata zbliza się pomału do końca dzięki wam bo coraz większe zainteresowanie naklejkami. WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC Quote
konisia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Bardzo, bardzo się cieszę:loveu: Dziękujemy dziewczyny. Quote
Poker Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 co za radość :multi: w tym koszmarze bid ,które jeszcze czekają na domki .:-( Quote
EVIKA Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 hej widzę że jest wiele osób chętnych do pomocy w oddłuzeniu psinki i udaje się to pomału dziś wieczorem sprawdzę konto i napisze jakie jest jeszcze zadłuzenie Quote
EVIKA Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 byłam dzis w klinice na chwile obecna zadłuzenie wynosiło 139 zł dzisiaj wpłaciłam 60 zł z naklejek + 10 zł od osoby prywatnej więc suma końcowa to 69 zł długu, ale pieniążki wpływają cały czas więc mysle że jestesmy już bliski końca, Quote
Asiaczek Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 O, jak dobrze! EVIKA - dziekujemy za info. Pzdr. Quote
mariee Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Evika w skarpecie jeszcze 50 zl dla Poziomki jest! Quote
EVIKA Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 tak wiem mariee ale z tej radości zapomniałam wczoraj wziąść faktury, ale będę na dniach to wezmę. ale ta kwota jest już odliczona od całości zadłużenia jaką podałam. Quote
EVIKA Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 hej Poziomka ma już cały dług spłacony, więcej napisze na bazarku z naklejkami. Dzięki kochani. Quote
Gosiapk Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 EVIKA napisał(a):hej Poziomka ma już cały dług spłacony, więcej napisze na bazarku z naklejkami. Dzięki kochani. :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts