Jump to content
Dogomania

sliczna, przerazona sunia w typie manchester terier ma dom!

Recommended Posts

Posted

piekna sunia, zrzeczona razem ze szczeniakami, ktore juz dawno grzeja pupy w nowych domach, ma ok 3 lata, jest po sterylce, lagodna, grzeczna i sliczna. ze wzglegu na gabaryty i masc wyglada jak manchester terier, kuli sie gdy wyciaga sie do niej reke ale tez polizuje skromnie, szukamy cieplego miejsca na zimie dla tej bidulki!!

Posted

klatki wiekszej nie bylo niestety, mala jest cudna, miala sliczne szczeniaki, pamietam je... jakas paskuda ja oddala razem z malymi, szkoda mi jej, wlasnie mysle nad allegro z tym ze ona i tak za ok 4-5dni bedzie do adopcji bo po sterylce jest

• 1 month later...
Posted

sunia nadal jest!!! nikt na nia nie zwraca uwagi bo wokol ma pelne klatki malych puchatych szczeniakow jako sasiadow, a ona nawet szczekaniem nie moze zwrocic na siebie uwagi :(
taka sliczna, malutka, bezproblemowa a nikt sie nie zainteresowal :shake:

Posted

eetam, afera była bo wystawiony pies zniknął .
Zresztą jeśli chcesz to ja moge zrobić, mi juz policja nie straszna ;)

A suczka bardzo mi sie podoba, szkoda ze nie moge jej wziac chociaż na DT. :(

Posted

Moji drodzy, udało się! Mała Sugar wprost z klatki o wymiarach ok 0,5 na 0,5 m w której spędziła kilka mies, pojechała do Piaseczna, odtąd będzie mieszkać w domku z ogrodem! :multi:

Nowi własciele obiecali przesylac zdjęcia! :cool3: