justine. Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 piekna sunia, zrzeczona razem ze szczeniakami, ktore juz dawno grzeja pupy w nowych domach, ma ok 3 lata, jest po sterylce, lagodna, grzeczna i sliczna. ze wzglegu na gabaryty i masc wyglada jak manchester terier, kuli sie gdy wyciaga sie do niej reke ale tez polizuje skromnie, szukamy cieplego miejsca na zimie dla tej bidulki!! Quote
Inez Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Justine, te wieksze klatki byly zajęte? Strasznie mi jej szkoda, ma tak malo miejsca..... Szukamy domku dla ślicznotki! Quote
doris_day Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Justyna, zalozylas jej allegro? Moge zrobić plakaty... Quote
justine. Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 klatki wiekszej nie bylo niestety, mala jest cudna, miala sliczne szczeniaki, pamietam je... jakas paskuda ja oddala razem z malymi, szkoda mi jej, wlasnie mysle nad allegro z tym ze ona i tak za ok 4-5dni bedzie do adopcji bo po sterylce jest Quote
Pascal Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Piękna dziewczynka, słodka taka. Mogę tylko podnieść, na pierwszą maleńka biegnij!! Quote
justine. Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 i te jej smutne, blagalne spojrzenie... Quote
justine. Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 sunia nadal jest!!! nikt na nia nie zwraca uwagi bo wokol ma pelne klatki malych puchatych szczeniakow jako sasiadow, a ona nawet szczekaniem nie moze zwrocic na siebie uwagi :( taka sliczna, malutka, bezproblemowa a nikt sie nie zainteresowal :shake: Quote
Inez Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Tak, w schronisku i siedzi w tej ciasnej klatce gdzie malo ludzi dochodzi a jak juz dochodzi to bierze szczeniaka. :shake: Quote
justine. Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 no wlasnie! protestuje! zrobilabym allegro ale ostatnio po tym byly jaja i sie boje ze mnie na przesluchanie wezma....... Quote
Inez Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 eetam, afera była bo wystawiony pies zniknął . Zresztą jeśli chcesz to ja moge zrobić, mi juz policja nie straszna ;) A suczka bardzo mi sie podoba, szkoda ze nie moge jej wziac chociaż na DT. :( Quote
justine. Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 no to pewnie, poprosimy o allegro :) Quote
Inez Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Zrobione: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=265499703 Suczka na potrzeby ogloszenia zostala nazwana Sugar :eviltong:. Quote
Inez Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Mała Su ma juz trzech obserwatorów w tym jedna pani odezwała sie na maila, prosze trzymac kciuki! Quote
justine. Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 a mowilam ze bedzie zainteresowanie?:)) mala szybko pojdzie do adopcji :D Quote
Inez Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Ta Pani jest juz zdecydowana, chetnie by wziela suczkę ale mieszka w Piasecznie k. Warszawy. Szukamy transportu! Quote
justine. Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 a pociagiem nie dojedzie? wyjdzie taniej niz transport platny Quote
Inez Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 justine. napisał(a):a pociagiem nie dojedzie? wyjdzie taniej niz transport platny pani by mogła pociagiem ale dopiero za dwa tygodnie Quote
justine. Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 mala sunia jest jeszcze w schronisku i pilnie czeka na dom!! Quote
Inez Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Moji drodzy, udało się! Mała Sugar wprost z klatki o wymiarach ok 0,5 na 0,5 m w której spędziła kilka mies, pojechała do Piaseczna, odtąd będzie mieszkać w domku z ogrodem! :multi: Nowi własciele obiecali przesylac zdjęcia! :cool3: Quote
justine. Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 hip hip hurra!! zmieniam tytul!!:multi: Quote
Recommended Posts