Matusz Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
black_cat Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='AguśSosnowiec']PRAGNE OZNAJMIC WSZEM I WOBEC, ZE PO POL ROKU "TYMCZASOWANIA" U MNIE MORISEK DZIS POJECHAL DO SWOJEGO STALEGO DOMKU!!!!! Pani Asia:loveu:- ta sama ktora Moriskiem interesowala sie od poczatku, ktora zaplacila za operacje Moriska- od dzis jest nowa pańcią Morisiątka!!! Powiem krotko: Morisek trafil DO RAJU!!! Bedzie mieszkal na pieknej wsi, gdzie wszedzie jest spokoj, zielen, łaki, laski.. No poprostu tam jest PRZEPIEKNIE!!! Pani Asia byla bardzo przejeta czy aby napewno Morisek ja polubi, czy ja zaakceptuje!!:evil_lol: Posesja Państwa jest dokladnie ogrodzona, Morisek oczywiscie bedzie spal w domku, bron Boze na lancuch- ma swoje spanko i wszystko w domu, ale jesli tylko bedzie chcial- bedzie mogl hasac po posesji ile wlezie:diabloti: Poszlysmy z Asia na spacerek po przepieknych okolicach- smycz potrzebna nie byla, bo Moriś szedl ladnie przy nas, a jak mu sie rzucilo szyszke to z nia wariowal!:loveu: Gdybym miala choc cien watpliowsci- z pewnoscia nie zostawialabym tam Moriska, ale poniewaz watpliWosci nie bylo zadnych- MORISEK ZOSTAL W SWOIM NOWYM DOMECZKU, TAKIM JUZ NA ZAWSZE!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Zreszta wszystko tam juz na niego czekalo wiec jak moglabym go zabrac? :evil_lol: Byla miseczka z woda, miseczka z jedzonkiem, rozne inne smakolyki, lozeczko.. Wiec brakowalo tylko Morisiatka! :lol: No a zatem zostal tam... MORISEK ROZPOCZAL SWOJE NOWE ZYCIE!!!!!:loveu: Kochanie moje, moj Morisku najukochanszy! Niech Ci sie wiedzie w tym Twoim Nowym Życiu! Jestem pewna ze trafiles na ludzi ktorzy Cie pokochali.. Ciebie i Twoja malenka lapeczke, ktora jest Twoim najwiekszym skarbem.. <troche sie poplakalam piszac to, bo juz za nim tesknie, wiele razem przeszlismy, ale wierze ze moja kochana mordeczka trafila w dobre rece..> czlowiek cieszy się pzrez łzy jak to czyta :) :( oby tylko Morisek jeszcze do nas na forum zawitał :( jakies fotki, relacje, bo tęsknota nas zeżre :( Moriskowa Pani - napisz do nas jak tam Morisek :) Quote
Edi100 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Och Morsku! Szczęsliwości :loveu::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Peter Beny Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Super :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AguśSosnowiec Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 black_cat napisał(a):czlowiek cieszy się pzrez łzy jak to czyta :) :( oby tylko Morisek jeszcze do nas na forum zawitał :( jakies fotki, relacje, bo tęsknota nas zeżre :( Moriskowa Pani - napisz do nas jak tam Morisek :) Pani z pewnoscia da znac jak tylko bedzie miala dostep do neta, a poki co telefonicznie bedziemy sie dogadywac :lol: Jak tylko dostane pierwsze zdjecia Morisiatka az nowego domciu, to od razu je tu wrzuce, zatem NIE ZAMYKAC MI TEGO WATKU!;) HEHEHE:loveu: Quote
wapiszon Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Kara. Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Obserwowałam sobie po cichutku wątek od początku. :bigcool::bigcool::bigcool::laola::BIG: Quote
Marlena:) Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Kurcze,że też dowiaduje sie tak późno :razz: :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: NARESZCIE! .... Szczęścia kochany w nowym domciu!....Mizianka i buziaczki:loveu: Quote
black_cat Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 no jak tam Morisek? co u niego słychać? jak będzie spędzał majowy weekend? :) pozdrówka Quote
ewatr Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Duzo szczescia Morisiąto :multi::multi::multi: Quote
Aga_Mazury Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Wypiękniał, wymężniał ;) [url=http://afn.pl/forum/viewtopic.php?p=13869#13869]FORUM FUNDACJI AFN :: Zobacz temat - Morisek, szczeniaczek z rozdwojon Quote
ewatr Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Aga_Mazury']Wypiękniał, wymężniał ;) FORUM FUNDACJI AFN :: Zobacz temat - Morisek, szczeniaczek z rozdwojon Ale sliczny Morisek :loveu::loveu::loveu: [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c8d0b95d20da366e.html"] Quote
black_cat Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 rzeczywiscie, sliczny jest ;) i widać szczęśliwy Quote
Melody27 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 CAŁUSY OD MORISKA!!! Znalazłam stary link do jego wątku i pomyślałam,że napiszę parę słów o moim śliczniusiu. Teraz to już dorosły pies! Uwielbia zimę, w zaspach ryje tak,że niedługo upomni się o niego GOPR! :) Nie lubi suchej karmy, bawi się z szóstką kotów (przyjaźni się zwłaszcza z kotką Sieną), przed pójściem spać układa sobie ząbkami i łapką kocyk ( myślę,że małpuje to,że my poprawiamy poduszki przed snem :) ), lubi jeździć samochodem i biegać za piłką. Generalnie...ma się dobrze!!! :) Chciałabym wrzucić parę fotek,ale opcje konta nie pozwalają. Jeśli tylko będzie to możliwe, nie omieszkam. Pozdrawiamy, Moris i jego pańcia :) Quote
wapiszon Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Dziękujemy za info o Morisku. Cieszę się ,że u chłopaka OK :) Prześlij może komuś fotki na maila ( ja nie umiem wstawiać fotek) ale EVA2406 zapewne potrafi. Mizianka dla Moriska :) Quote
Melody27 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 A czy EVA2406 będzie chętna do pomocy w tej kwestii? :) Bardzo bym prosiła... Quote
wapiszon Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Melody27 napisał(a):A czy EVA2406 będzie chętna do pomocy w tej kwestii? :) Bardzo bym prosiła... Napisz prywatną wiadomość do EVA2406 :) Quote
Melody27 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Dziękujemy za pomoc! :) 2 pierwsze można zatytułować: jak ja kocham zimę! 5. Z moją Sienką :) 7. Ale te maltańczyki wylewne... Postaram się zrobić dziś małemu fotkę "na świeżo", to jeszcze raz się uśmiechnę do cioteczek. Quote
wapiszon Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Dziękuję Cioteczką za fotki.Widać,że Morisek jest szczęśliwy :) Quote
Recommended Posts