Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AguśSosnowiec']PRAGNE OZNAJMIC WSZEM I WOBEC, ZE PO POL ROKU "TYMCZASOWANIA" U MNIE MORISEK DZIS POJECHAL DO SWOJEGO STALEGO DOMKU!!!!!
Pani Asia:loveu:- ta sama ktora Moriskiem interesowala sie od poczatku, ktora zaplacila za operacje Moriska- od dzis jest nowa pańcią Morisiątka!!!
Powiem krotko: Morisek trafil DO RAJU!!! Bedzie mieszkal na pieknej wsi, gdzie wszedzie jest spokoj, zielen, łaki, laski.. No poprostu tam jest PRZEPIEKNIE!!! Pani Asia byla bardzo przejeta czy aby napewno Morisek ja polubi, czy ja zaakceptuje!!:evil_lol: Posesja Państwa jest dokladnie ogrodzona, Morisek oczywiscie bedzie spal w domku, bron Boze na lancuch- ma swoje spanko i wszystko w domu, ale jesli tylko bedzie chcial- bedzie mogl hasac po posesji ile wlezie:diabloti:
Poszlysmy z Asia na spacerek po przepieknych okolicach- smycz potrzebna nie byla, bo Moriś szedl ladnie przy nas, a jak mu sie rzucilo szyszke to z nia wariowal!:loveu:
Gdybym miala choc cien watpliowsci- z pewnoscia nie zostawialabym tam Moriska, ale poniewaz watpliWosci nie bylo zadnych- MORISEK ZOSTAL W SWOIM NOWYM DOMECZKU, TAKIM JUZ NA ZAWSZE!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu:
Zreszta wszystko tam juz na niego czekalo wiec jak moglabym go zabrac? :evil_lol: Byla miseczka z woda, miseczka z jedzonkiem, rozne inne smakolyki, lozeczko.. Wiec brakowalo tylko Morisiatka! :lol: No a zatem zostal tam... MORISEK ROZPOCZAL SWOJE NOWE ZYCIE!!!!!:loveu:

Kochanie moje, moj Morisku najukochanszy! Niech Ci sie wiedzie w tym Twoim Nowym Życiu! Jestem pewna ze trafiles na ludzi ktorzy Cie pokochali.. Ciebie i Twoja malenka lapeczke, ktora jest Twoim najwiekszym skarbem..

<troche sie poplakalam piszac to, bo juz za nim tesknie, wiele razem przeszlismy, ale wierze ze moja kochana mordeczka trafila w dobre rece..>

czlowiek cieszy się pzrez łzy jak to czyta :) :( oby tylko Morisek jeszcze do nas na forum zawitał :( jakies fotki, relacje, bo tęsknota nas zeżre :(
Moriskowa Pani - napisz do nas jak tam Morisek :)

Posted

black_cat napisał(a):
czlowiek cieszy się pzrez łzy jak to czyta :) :( oby tylko Morisek jeszcze do nas na forum zawitał :( jakies fotki, relacje, bo tęsknota nas zeżre :(
Moriskowa Pani - napisz do nas jak tam Morisek :)

Pani z pewnoscia da znac jak tylko bedzie miala dostep do neta, a poki co telefonicznie bedziemy sie dogadywac :lol:
Jak tylko dostane pierwsze zdjecia Morisiatka az nowego domciu, to od razu je tu wrzuce, zatem NIE ZAMYKAC MI TEGO WATKU!;) HEHEHE:loveu:

• 9 months later...
  • 1 year later...
Posted

CAŁUSY OD MORISKA!!!

Znalazłam stary link do jego wątku i pomyślałam,że napiszę parę słów o moim śliczniusiu. Teraz to już dorosły pies! Uwielbia zimę, w zaspach ryje tak,że niedługo upomni się o niego GOPR! :) Nie lubi suchej karmy, bawi się z szóstką kotów (przyjaźni się zwłaszcza z kotką Sieną), przed pójściem spać układa sobie ząbkami i łapką kocyk ( myślę,że małpuje to,że my poprawiamy poduszki przed snem :) ), lubi jeździć samochodem i biegać za piłką. Generalnie...ma się dobrze!!! :) Chciałabym wrzucić parę fotek,ale opcje konta nie pozwalają. Jeśli tylko będzie to możliwe, nie omieszkam.

Pozdrawiamy, Moris i jego pańcia :)

Posted

Dziękujemy za info o Morisku. Cieszę się ,że u chłopaka OK :) Prześlij może komuś fotki na maila ( ja nie umiem wstawiać fotek) ale EVA2406 zapewne potrafi.
Mizianka dla Moriska :)

Posted

Dziękujemy za pomoc! :)

2 pierwsze można zatytułować: jak ja kocham zimę!

5. Z moją Sienką :)
7. Ale te maltańczyki wylewne...

Postaram się zrobić dziś małemu fotkę "na świeżo", to jeszcze raz się uśmiechnę do cioteczek.