anista Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 O boże jak dobrze , że są tacy ludzie jak wy. To cudowne, że drzemie w was tyle miłości. Sama od 2 tygodni jestem dumną właścicielką Giny trójłapkowej miłości mojego życia. Pozdrawiam i życzę samych cudownych chwil ze zwierzakami. Quote
Melody27 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 I vice versa :) Dobrze,że są tacy ludzie jak Ty:) Na pewno Gina da Ci tyle miłości, że będziesz zdziwiona ile może jej drzemać w jednym stworzeniu!!! Skądś to znam :):):) Quote
Melody27 Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 Witam, Nie wiem, czy ktoś jeszcze pamięta Moriska, czy kogoś ciekawi, co u tego cudownego Psa, ale czułam się w obowiązku dopisać, że dziś poszedł hasać za tęczowy most. Dziękuję tym, którzy zrobili post o Nim, inaczej bym nigdy nie znalazła Go na świecie. Dziękuję tym, którzy pomogli w Jego drodze do mnie. Był to naprawdę wyjątkowy charakter: oddany, wierny, kochający całym sobą, radosny, dobry, wpatrzony w swojego człowieka. To był zaszczyt być jego właścicielem. Spędziliśmy ponad 14 lat razem, o kilka przynajmniej za mało... 2 Quote
agat21 Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 Dnia 22.05.2022 o 15:26, Nesiowata napisał: Zawsze jest za wcześnie... To prawda, moment pożegnania zawsze jest strasznie bolesny. I ciężko się pozbierać. Dużo siły życzę Ludziom Moriska. 1 Quote
Nadziejka Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 Dnia 22.05.2022 o 14:56, Melody27 napisał: Witam, Nie wiem, czy ktoś jeszcze pamięta Moriska, czy kogoś ciekawi, co u tego cudownego Psa, ale czułam się w obowiązku dopisać, że dziś poszedł hasać za tęczowy most. Dziękuję tym, którzy zrobili post o Nim, inaczej bym nigdy nie znalazła Go na świecie. Dziękuję tym, którzy pomogli w Jego drodze do mnie. Był to naprawdę wyjątkowy charakter: oddany, wierny, kochający całym sobą, radosny, dobry, wpatrzony w swojego człowieka. To był zaszczyt być jego właścicielem. Spędziliśmy ponad 14 lat razem, o kilka przynajmniej za mało... Quote
Recommended Posts