Nitor-Nivalis Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Wlasnie o to mi chodzilo :) ze Gosia jest i wspowlascicielka A z Pirani bede sie bardzo cieszyc :cool3: Quote
gidelskie-psy Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 To my też sie dołożymy. Od nas trzy pucharki dla puppy psy 2 i 3 miejsce oraz suczka 3 miejsce ,dodatkowo ponieważ nikt sie nie deklarował za pierwsze miejsce dla juniora pieska i suczki też po pucharku od nas.:evil_lol: Quote
Miśka Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Dla Najlepszych Juniorów (psa i suki) funduje Klub Szpica... Dzisiaj rozmawiałam z p.Jakubowskim - na Klubówce będziemy mieli czas na prezentacje tylko I miejsc wszystkich kategorii (czyli łącznie 8 psiaków) - stąd nagrody na II i III miejsca siłą rzeczy będzie trzeba przyznac i porozdawac już we własnym gronie. Ale nie widzę powodu, by z nich rezygnowac. Ostateczna lista fundatorów i nagród wygląda następująco: Ewa Górska - II m-ce w kategorii seniorów (PIES) - I m-ce w kategorii seniorów (SUKA) - I m-ce w kategorii puppy (PIES i SUKA) Piotr Jan Olszewski - III m-ce w kategorii seniorów (PIES i SUKA) - II m-ce w kategorii seniorów (SUKA) Beata i Dariusz Jasińscy - nagroda dla Najlepszego Weterana Mariola Poręba - II m-ce w kategorii puppy (PIES i SUKA) Mirosława Rzepkowska - I m-ce w kategorii weteranów (PIES i SUKA) Klub Szpica ZKwP - I m-ce w kategorii juniorów (PIES i SUKA) PS. HUSKYTEAM mi tu kwęka, że też chce jakiś pucharek.... Ktoś się zlituje, czy zrzuta? :-) Quote
gidelskie-psy Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Rozumiem,że zostały bez pucharków papiki 3cie, juniory 2gie i juniory 3cie :placz: Quote
gidelskie-psy Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Od nas będą pucharki dla 2gich i 3cich JUNIORÓW.:Dog_run: Quote
kapka22 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 A my wezniemy na siebie pupki 3 miejsca (PIES + SUKA) ;) Quote
gidelskie-psy Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Oczywiście psy i suczki :happy1: . Quote
Asia i Yuki Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Hej tez bede z Yukim na klubówce w kl otwartej. Chętnie sobie obejrze wręczanie nagród dla najlepszych hasiorów 2007, Fajna inicjatywa. Pozdrawiam i do zobaczenia Quote
Matagi Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Miśka napisał(a):Dla Najlepszych Juniorów (psa i suki) funduje Klub Szpica... Dzisiaj rozmawiałam z p.Jakubowskim - na Klubówce będziemy mieli czas na prezentacje tylko I miejsc wszystkich kategorii (czyli łącznie 8 psiaków) - stąd nagrody na II i III miejsca siłą rzeczy będzie trzeba przyznac i porozdawac już we własnym gronie. Ale nie widzę powodu, by z nich rezygnowac. Ostateczna lista fundatorów i nagród wygląda następująco: Ewa Górska - II m-ce w kategorii seniorów (PIES) - I m-ce w kategorii seniorów (SUKA) - I m-ce w kategorii puppy (PIES i SUKA) Piotr Jan Olszewski - III m-ce w kategorii seniorów (PIES i SUKA) - II m-ce w kategorii seniorów (SUKA) Beata i Dariusz Jasińscy - nagroda dla Najlepszego Weterana Mariola Poręba - II m-ce w kategorii puppy (PIES i SUKA) Mirosława Rzepkowska - I m-ce w kategorii weteranów (PIES i SUKA) Klub Szpica ZKwP - I m-ce w kategorii juniorów (PIES i SUKA) PS. HUSKYTEAM mi tu kwęka, że też chce jakiś pucharek.... Ktoś się zlituje, czy zrzuta? :-) To nie wszystko!;)Ponieważ "kochana tepsa":mad::angryy:popsuła mi neostradę,nie miałam netu /mam na razie z plusa:p/,to nie pisałam i nie napisałam,że mam pucharki za: IV m-ce dla psa seniora i dla Best Puppy in Breed.Mam coś jeszcze ,ale to w niedzielę....;):eviltong: Quote
Miśka Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Super :-) Dzięki wielkie. Od razu powiem, ze nie będę w stanie nadzorować i przypilnować, aby sparować wszystkich fundatorów i nagradzanych, prócz I miejsc wszystkich kategorii, wiec po cichu liczę, ze każdy już się przypilnuje ;-) Pewnie nie wszyscy będą obecni na wystawie, wiec nagrody będzie można wysłać poczta, przekazać przez kogoś lub wręczyć na innej wystawie. Jeśli ktoś będzie miał problemy ze skontaktowaniem się z właścicielem psa, któremu ufundował nagrodę (lub ktoś nagrody nie dostanie, a powinien :cool1:), dajcie znać - pomogę. Quote
Nitor-Nivalis Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Nas na klubowce nie bedzie, dlatego poprosilam Piotra by odebral za nas pucharsa :) Piotr zostal przez nas oficijalnie wyznaczony do tej ciezkej funkcji :lol: Nasze pucharsy dojada z Mariola. :multi: dzieki Bedziemy trzymac kciuki za naszych faworytow :evil_lol: szczegolnie za Piotra i Zorke, Gosie i zgraje :) Kasie i Jage, Mariole i psiorki :multi: Loczki i Quenni. nie dajcie sie i walczcie dzielnie:evil_lol: Quote
Recommended Posts