Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To my też sie dołożymy. Od nas trzy pucharki dla puppy psy 2 i 3 miejsce oraz suczka 3 miejsce ,dodatkowo ponieważ nikt sie nie deklarował za pierwsze miejsce dla juniora pieska i suczki też po pucharku od nas.:evil_lol:

Posted

Dla Najlepszych Juniorów (psa i suki) funduje Klub Szpica...

Dzisiaj rozmawiałam z p.Jakubowskim - na Klubówce będziemy mieli czas na prezentacje tylko I miejsc wszystkich kategorii (czyli łącznie 8 psiaków) - stąd nagrody na II i III miejsca siłą rzeczy będzie trzeba przyznac i porozdawac już we własnym gronie. Ale nie widzę powodu, by z nich rezygnowac.

Ostateczna lista fundatorów i nagród wygląda następująco:
Ewa Górska - II m-ce w kategorii seniorów (PIES)
- I m-ce w kategorii seniorów (SUKA)
- I m-ce w kategorii puppy (PIES i SUKA)
Piotr Jan Olszewski - III m-ce w kategorii seniorów (PIES i SUKA)
- II m-ce w kategorii seniorów (SUKA)
Beata i Dariusz Jasińscy - nagroda dla Najlepszego Weterana
Mariola Poręba - II m-ce w kategorii puppy (PIES i SUKA)
Mirosława Rzepkowska - I m-ce w kategorii weteranów (PIES i SUKA)
Klub Szpica ZKwP - I m-ce w kategorii juniorów (PIES i SUKA)

PS. HUSKYTEAM mi tu kwęka, że też chce jakiś pucharek.... Ktoś się zlituje, czy zrzuta? :-)

Posted

Miśka napisał(a):
Dla Najlepszych Juniorów (psa i suki) funduje Klub Szpica...

Dzisiaj rozmawiałam z p.Jakubowskim - na Klubówce będziemy mieli czas na prezentacje tylko I miejsc wszystkich kategorii (czyli łącznie 8 psiaków) - stąd nagrody na II i III miejsca siłą rzeczy będzie trzeba przyznac i porozdawac już we własnym gronie. Ale nie widzę powodu, by z nich rezygnowac.

Ostateczna lista fundatorów i nagród wygląda następująco:
Ewa Górska - II m-ce w kategorii seniorów (PIES)
- I m-ce w kategorii seniorów (SUKA)
- I m-ce w kategorii puppy (PIES i SUKA)
Piotr Jan Olszewski - III m-ce w kategorii seniorów (PIES i SUKA)
- II m-ce w kategorii seniorów (SUKA)
Beata i Dariusz Jasińscy - nagroda dla Najlepszego Weterana
Mariola Poręba - II m-ce w kategorii puppy (PIES i SUKA)
Mirosława Rzepkowska - I m-ce w kategorii weteranów (PIES i SUKA)
Klub Szpica ZKwP - I m-ce w kategorii juniorów (PIES i SUKA)

PS. HUSKYTEAM mi tu kwęka, że też chce jakiś pucharek.... Ktoś się zlituje, czy zrzuta? :-)

To nie wszystko!;)Ponieważ "kochana tepsa":mad::angryy:popsuła mi neostradę,nie miałam netu /mam na razie z plusa:p/,to nie pisałam i nie napisałam,że mam pucharki za:
IV m-ce dla psa seniora i dla Best Puppy in Breed.Mam coś jeszcze ,ale to w niedzielę....;):eviltong:

Posted

Super :-) Dzięki wielkie.
Od razu powiem, ze nie będę w stanie nadzorować i przypilnować, aby sparować wszystkich fundatorów i nagradzanych, prócz I miejsc wszystkich kategorii, wiec po cichu liczę, ze każdy już się przypilnuje ;-)
Pewnie nie wszyscy będą obecni na wystawie, wiec nagrody będzie można wysłać poczta, przekazać przez kogoś lub wręczyć na innej wystawie.
Jeśli ktoś będzie miał problemy ze skontaktowaniem się z właścicielem psa, któremu ufundował nagrodę (lub ktoś nagrody nie dostanie, a powinien :cool1:), dajcie znać - pomogę.

Posted

Nas na klubowce nie bedzie, dlatego poprosilam Piotra by odebral za nas pucharsa :) Piotr zostal przez nas oficijalnie wyznaczony do tej ciezkej funkcji :lol:
Nasze pucharsy dojada z Mariola. :multi: dzieki

Bedziemy trzymac kciuki za naszych faworytow :evil_lol: szczegolnie za Piotra i Zorke, Gosie i zgraje :) Kasie i Jage, Mariole i psiorki :multi: Loczki i Quenni. nie dajcie sie i walczcie dzielnie:evil_lol: