Jump to content
Dogomania

KOCIAKI u HALBINY - happy end!!!:-) Zbońce w nowych domach!

Recommended Posts

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Berni , mam dla Was 12 zł z bazarku " wesołe krowki " podaj konto .

już piszę pw
wczoraj już padałam

Dziękuję bardzo w imieniu czarnych zbonców :Rose::Rose::Rose:

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

berni napisał(a):

Kociaki już poogłaszane w kilku miejscach. Dzisiaj ciąg dalszy wrzuty w neta. mam już jedno pytania o Viatora, mail wskazuje na rocznik 1979 (chyba że te cyfry to zupełnie coś innego znaczą), więc może to będzie jakaś odpowiedzialna, superowa osoba. Reszta zostanie poddana weryfikacji narazie mailowej.
Kciuki proszem :thumbs::thumbs:

Tak,te cyfry to mój rocznik:cool3:i chyba jestem odpowiedzialna;)i superowa:evil_lol:,hi,hi

Posted

Jesteś, Asiu!!!! Słuchajcie wszyscy... ja mam Platona prosto z domku tymczasowego Marchewy... a teraz ona marzy o Viatorze... prosto z mojego tymczasowego domku... :crazyeye: :loveu::loveu::loveu:

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Tak,te cyfry to mój rocznik:cool3:i chyba jestem odpowiedzialna;)i superowa:evil_lol:,hi,hi

"Halbina" napisał(a):
Jesteś, Asiu!!!! Słuchajcie wszyscy... ja mam Platona prosto z domku tymczasowego Marchewy... a teraz ona marzy o Viatorze... prosto z mojego tymczasowego domku..

:lol:
czyli odpuszczamy wizytę przedadopcyjną :razz:
i trzymamy kciuki za decyzję Marchewkowej rodzinki :thumbs:

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Szalona ciotka marchewa, dawno temu wysłałam Ci maila a'propos naszego dominatora Deniska. Odpowiesz, please?

A kiedy to było?Bo ja chyba nie otrzymałam takiego maila:mad:?Jeżeli masz nowinki o Denisku to ja poproszę;)

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Spania nie macie , czy jak ? :cool3:Który malec pakuje walizki i idzie do domku ?

Otóż ,Viator powinien zacząć się pakować:cool3:,Halbinko,czy wtorek to odpowiedni dzień na odbiór koteczka?:loveu: