Aszita Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Czy wie ktos z Was, czy ostrza buttercut pasuja do maszynki Andis, Oster? Quote
westie222 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ja o takiej firmie pierwszy raz słyszę. W Polsce jej chyba nie ma. Ale ostrza ostera są dobre to po co zakładać inne Quote
malus-rita Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Próbowałam szukać w internecie ale nawet w amerykańskich sklepach nie ma nieczego tej firmy. Quote
Aszita Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='malus-rita']Próbowałam szukać w internecie ale nawet w amerykańskich sklepach nie ma nieczego tej firmy. Zle szukalas, to jest wlasnie amerykanska firma. http://www.geibshears.com/ Groomerzy musza ja znac :eviltong: chyba nie ma na swiecie lepszych nozyczek... a moze sa... kto wie?. Teraz, z tym, ze to nowosc jest na europejskim rynku, robia ostrza. Jesli sa rownie dobre, jak nozyczki, a mysle, ze chyba tak, to takie ostrze powinno byc duzo lepsze od Ostera. Jutro jade oddac do ostrzenia moje Ostery, kupie jedna sztuke buttercut'a na probe (cena jest bardzo zblizona do ostera, a w zasadzie identyczna), jesli pasuje do mojego Andisa. Ale mysle, ze powinno. Poinformuje Was o jakosci. Quote
weridiana Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 czyli te nozyczki tutaj tez sa ok?? ja wychowana na roseline jestem :P Quote
Recommended Posts