Agnieszka Co. Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Przepraszam za OFFa, ale chciałam prosić osoby mające kontakt ze schroniskiem Na Paluchu o informacje na temat pieska: ID: 3009/07/P Gatunek: PIES [ SZETLAND ] [ samiec ] Masc: szarowilczasta Waga: 5,000 Skad: SM z Grochowskiej Znaki: mały, włos dłuzszy, ogon długi, uszka stojące, białe pazurki i krawat Obrazek Czy on nadal znajduje się w schronisku? Czy moglibyście zrobić mu jakieś zdjęcia? Informacja o nim pojawiła się na dogo w wątku szetlandów, oraz na forum owczarka szkockiego. Sprawa przycichła, bo brak informacji o nim, zdjęć. Gdybym coś mogła się o nim dowiedzieć za Waszym pośrednictwem, to powklejam gdzie się da, może szybko uda mu się znaleźć domek. Proszęo konakt ze mną na PW lub w wątku szetlandów w potrzebie. Z góry dziękuję za pomoc. Quote
deszczowa Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 desdemona napisał(a):wciaz podnosze Agunie! dzięki wielkie :calus: Quote
malagos Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 a gdzie się podział ten wątek o pomocy na Paluchu, o spacerach z psami? Tam też często były wiadomości i psiakach z Palucha. Quote
Wilejkaros Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Możliwe że przeszedł do działu Wolontariusze. Quote
Kora Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Szetland nadal jest w Schronisku miewa sie dobrze mieszka sobie w kociarni. i szuka domku na starsze lata. Quote
Agnieszka Co. Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Kora napisał(a):Szetland nadal jest w Schronisku miewa sie dobrze mieszka sobie w kociarni. i szuka domku na starsze lata. dziękuję za wiadomość, zaraz podam dalej Quote
desdemona Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 wlasnie:( co za babsko. jak mogla oddac ja po 9 latach Quote
Yorija Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Są w sieci ogłoszenia suni? Jakieś allegro? Quote
desdemona Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 ja ja oglosilam na psiakach i na kynologii. wiem tez, ze ma ogloszenia na gazecie.pl Quote
desdemona Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Szkoda Suni:( Jak Mozna Bylo Sie Jej Pozbyc? Quote
Recommended Posts