Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witokret napisał(a):
Sluchajcie, poszukajmy sunieczce jakiegos hoteliku domowego, my deklarujemy 50zl miesiecznie. Moze jeszcze sie ktos dolozy???

Ja też deklaruję 50 zł. miesięcznie.
Wybawmy Agunię od marnego końca w schronisku. Może te rany zadane przez człowieka da się jeszcze zaleczyć...

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak tam Agusia? Witokretki, udało sie ja wyprowadzic na spacerek?

o inne biedulki nawet nie pytam, choć znajac Was i zycie to coś wypatrzyłyscie :shake:

Posted

Aguni niestety nie udało nam się wyprowadzić... Psinka jest zszokowana miejscem, w którym się znalazła :shake: Strasznie przeżywa póki co i niestety reaguje agresją. Nie dała się wyciągnąc z klateczki - gryzła :-( Pocieszające jest to, że na klatce wisi kartka z napisem, że sunia przyjmuje leki...
Spróbujemy za tydzień.

Posted

malagos napisał(a):
Jak tam Agusia? Witokretki, udało sie ja wyprowadzic na spacerek?

o inne biedulki nawet nie pytam, choć znajac Was i zycie to coś wypatrzyłyscie :shake:

Małgoniu wypatrzyłyśmy niestety i kombinujemy co by tu zrobić, ale miejsc juz brakuje na te wszystkie bidy :placz:

Posted

Kochani, udało mi się złapać w domu internet (niestety od wtorku jestem na chorobowym i nie mogłam śledzić tematu, bo mi w domu net słabo łapie jeszcze), a tu tyle osób zajrzało do Aguni:calus:

ja też deklaruję 5o zł - to na razie 150 zł

powiedzcie, kto jeszcze pomoże suni nna stare lata?:-(
jak znaleźć dobry dla niej hotelik lub płatny tymczas, tylko z podejściem, bo widzicie, że sunia w szoku?:-(

pomyślmy wspólnie - czas ucieka, zima się zbliża....
ona tam już tyle czasu siedzi samiutka bidulka, no po prsotu nie mogę tego przeżyć....

Posted

My tez mozemy zadeklarowac taka kaske miesiecznie , bo nie udalo nam sie znalezc dla sunki miejsca na razie..
Bardzo mi jakos zapadla w serce - przypomina pierwsza sunie z mojego dziecinstwa..

Posted

jayo napisał(a):
My tez mozemy zadeklarowac taka kaske miesiecznie , bo nie udalo nam sie znalezc dla sunki miejsca na razie..
Bardzo mi jakos zapadla w serce - przypomina pierwsza sunie z mojego dziecinstwa..

To już mamy 200 zł! :multi:
Ona ma na imię tak jak mój pierwszy pies, tzn. - pies moich rodziców.

W jakiej maleńkiej klatce ona siedzi! :placz:

Ja mam nadzieję, ze Agunia znajdzie jednak dom na ostatnie lata, a my jej pomożemy do tego czasu przetrwać...

Posted

Agunia najprawdopodobniej caly czas czeka na swoja pania i dlatego tak reaguje. Wydaje jej sie, ze jest tutaj tylko przez chwile i nie potrzebuje innych ludzi. Poza tym jest bardzo zdezorientowana... :shake:

Posted

licząc za hotel minimum po 15 zł na dobę to potrzebujemy jeszcze deklaracji na 250 zł:-(

czy ktoś może dać ogłoszenie do Mojego Psa - wydanie papierowe (ja nie mam maila)? może ktoś wtedy adoptuje Agunię?

Posted

boze dopiero trafilam....:( koszmar jakis....
serce sie kraje-mysle ze wlasnie teraz ona tam sama wystraszona starowinka....

buuuu:placz::placz::placz::placz::placz:
wrzuce ja w podpis dobrze??

Posted

Ciotki, szukac chetnych na kaske - chocby po pare zlociszy, moze cegielki allegrowe ???
Pogadam z zaprzyjaznionym hotelikiem, moze jakies upusty albo co..

Posted

zupełnie tez nie mam pomysłu na hotel...
jaki hotelik się nią zaopiekuje troskliwie?

może już w ten weekend by się Agunię tam zabrało, tylko gdzie?
I czy Korze udało się wyprowadzić Agunię?

Posted

Niestety Korze nie udało sie wyprowadzic Aguni.Sunia w wielkim stresie .:shake:Próbuje łapac zebami jak chce sie ja wyciagnac z klatki.Boi sie ,bo opiekunowie ciagle ja wyciagaja na zastrzyki z insuliny.
Sunia powinna miec spokój przy swojej chorobie a nie stres:-(:shake: