Jump to content
Dogomania

**HEBAN** o MAGICZNYCH OCZACH - MA DOM!!!!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*zaba* napisał(a):
fizia,jakTy to robisz???

fizia napisał(a):
Ale co? :)

Snoopka? - Snoopek jest z jednej ze stron z tzw. gifami - wpisałam w wyszukiwarkę "gify" i pojawia się sporo takich stron, a potem już tylko kopiuj - wklej

Nie o gifa mi chodzilo.
Albo mam sny prorocze,albo omamy,albo...zmienia sie data ,a tresc posta zostaje ta sama:crazyeye:
Tez bym tak chciala umiec.
A tymczasem Hebanek na pierwsza!

Posted

aaaa chyba wiem o co Ci chodzi - staram się kasować swoje posty - hopki, żeby wątek nie był strasznie długi, a często w miejsce starego wsadzam taki sam:)

Posted

[LEFT]Osobiście dziś go wyadoptowałam więc kanapa jest! Hebanek zamieszkał w bloku kilka ulic ode mnie,nowymi opiekunami są państwo w średnim wieku,po Hebanka przyjechał ich syn ze swoim synem więc pieska można uznać za prezent (chciany) na dzień dziadka/babci. Oby tylko nauczył się grzecznie zachowywać w bloku i załatwiać na dworze:evil_lol: A może już to umie,nie wiemy przecież gdzie mieszkał wcześniej.
[/LEFT]

Posted

:cunao: :cunao:

HURA!!!!!!!!!!!
Wypijmy za nowa droge zycia Hebanka i nowego Domku :knajpa:

A ja tylko takie pytanko: jest mozliwosc obfocenia Hebanka w domowych pieleszach??
No co,tylko spytalam,juz mnie nie...:scared:

Posted

[LEFT]Nie mam pojęcia czy fotki będą,wspominałam panu,że chętnie byśmy takowe umieścili na naszej stronie ale wiadomo,że ludzie zwyczajnie zapominają o takich rzeczach. Hebanek mieszka obok biblioteki do której chodzę kilka razy w miesiącu więc może go kiedyś spotkam:)
[/LEFT]

• 3 weeks later...
Posted

[LEFT]Niestety Heban wrócił dziś do schroniska:( Podobno nie był zbyt miły dla dziecka,atakował. Być może był zazdrosny lub dziecko nieodpowiednio go traktowało - nie wiem.
Szukamy domu od nowa.
[/LEFT]