Jump to content
Dogomania

**HEBAN** o MAGICZNYCH OCZACH - MA DOM!!!!

Recommended Posts

Posted

Bym wszystkie bidy wziela jakbym mogla!!!!!!!!
To się Hebanku przygotuj na nas :evil_lol: odliczamy dni.... :loveu:
No i z remontem się streszczamy, żeby przybyl na gotowe :cool1:
EDIT:
No to wkleje jego nową towarzyszkę (ta większa) z sąsiadką hihihi:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oooo no faktycznie, dziewczyna cudna :loveu::loveu::loveu:

Ależ z tego Hebana szczęściarz - początki miał kiepskie - wywalenie z auta, obrzucenie kamieniami, miesiące w schronisku - ale teraz!!
Wyjazd zagraniczny i to na stałę :) super Rodzinka, piękna dziewczyna - brzmi jak bajka!!!:multi::multi::multi:

Ja wiedziałam, ze te Jego magiczne oczy muszą wreszcie kogoś zauroczyć!

Posted

Nie wiem czy dobrze ale zalozylam im wątek:
TUTAJ
Mam nadzieje, ze tak jak to powinno wyglądać :cool3:
Zapraszam już teraz no i przede wszystkim po odebraniu Hebanka wszystkich, którzy noszą go w swoich sercach :loveu:

Posted

Hebanos zacznij odliczanie;)jutro dogram z transportem co i jak:)mynia mi napisala,ze teraz sie przeprowadza juz do nowego mieszkania wiec hebanek od razu na nowe salony sie wprosi oby grzecznie sie w domku zachowywal;)

Posted

Znowu mnie tak dlugo nie bylo :oops:

Hebanek juz wlasciwie spakowany. Ja się z nim pożegnam włąściwie dziś wieczorem, jutro o świcie tylko już nosek pomiziam.
Papiery wszystkie przygotuję Patrykowi. Bardzo też proszę o kontakt osobę, która Hebanka będzie od nas odbierać - ja mój telefon zabieram do Opola, więc chcę zostawić kontakt do Patryka. Na dogo już mnie nie będzie.

Jeśli na ostatnich stronach były do mnie jakieś pytania, to odpowiem w przyszłym tygodniu.
Pamiętam tylko pytanie z "ostatnio" - czy będziemy mieć w Opolu stoisko - tak ;) I to dlatego właśnie teraz mnie tu nie ma ciągle. Czy będę miała okazję kogoś z Was poznać ?

Cieszę się z domku Hebanka. Trzymam kciuki, aby dzielnie zniósł podróż i dobrze się sprawował !

Posted

[quote name='clo']ja czekam na odp od myni co i jak

ja też:oops:
Powodzenia czarnuszku o bursztynowych oczkach!!!Żyj szczęśliwie!:loveu::loveu:

...cioteczki zajrzycie...i :oops:
Pomóżcie proszę ...każda złotówka,każde 5zł...pomoże beniowi przeżyć...teraz choć ma tylko dysplazję(a i to nie jest pewne!) wisi nad nim piętno śmierciNiedorostek BENEK wisi nad nim igła!!! Pomoże każda złotówka...5zł...

Posted

[quote name='zuzlikowa']ja też:oops:
Powodzenia czarnuszku o bursztynowych oczkach!!!Żyj szczęśliwie!:loveu::loveu:

...cioteczki zajrzycie...i :oops:
Pomóżcie proszę ...każda złotówka,każde 5zł...pomoże beniowi przeżyć...teraz choć ma tylko dysplazję(a i to nie jest pewne!) wisi nad nim piętno śmierciNiedorostek BENEK wisi nad nim igła!!! Pomoże każda złotówka...5zł...

Zrobiłm dla Benka mój pierwszy bazarek:loveu:

http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-kochanego-benka-bernardynka-bazarek-maskotek-do-29-04-09-a-136368/#post12187327

Posted

Mynia696 napisał(a):
Bardzo Was wszystkich przepraszam za tą ciszę ale okazało się że dopiero 5 maja będziemy mieli internet z telefonem i nie miałam możliwości skontaktowania się z Wami w żaden sposób....
Zadzwonię na podany na pw numer telefonu i mam nadzieję że ustalimy wszystko co do odbioru Hebanka...
Jeszcze raz bardzo Was przepraszam za to wszystko dopiero dzisiaj mogę skorzystac z internetu będąc u rodziców w domu...

Ufff Myniu, jak dobrze, że wszystko OK:multi:

Tak myślałam, ze to mogą być jakieś problemy z internetem