Jump to content
Dogomania

**HEBAN** o MAGICZNYCH OCZACH - MA DOM!!!!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem wreszcie.
Wieści na szczęście dotarły do mnie telefonicznie - cieszę się ogromnie! :loveu:
Hebanek nareszcie będzie grzał tyłeczek we własnym domku, i będzie miał swojego człowieka ciągle i stale, nie tak jak u nas, gdzie mimo wszystko nie możemy być dla każdego z psów 24/7..
Cieszę się przeogromnie :loveu:

Jeśli chodzi o transport, to bardzo się głupio złożyło. Moglibyśmy jechać w każdym właściwie innym terminie, ale 24-26 ja jadę ze sprzętem na wystawę do Opola, więc Patryk nie będzie miał auta. Ale jak widzę tutaj żaden problem nie jest dlanikogo w niczym przeszkodą - i cieszy mnie to strasznie.

Mynia - witam Cię serdecznie i od Hebanka pozdrawiam :loveu:

Posted

wiosna super dziekuje,ze sie pojawilas!:)z tego co wiem to mynia teraz na swieta pojechala do Polski wiec pewnie sie odezwie jak bedzie miec dostep do netu:)Wiosna jedz na wystawe jak najbardziej a wszystko sie ogarnie:)tylko wycaluj hebanka na pozegnanie od siebie bo napenwo bedzie tesknil;)

Posted

dziewczyny potrzebujemy pomocyw transporcie hebanka!pati-c zgodzila sie go przewiezc ale bedzie to koszt 320zl..jesli znalazlaby sie jakas tansza alternatywa byloby super!bardzo prosze o pomoc moze ktos z czestochowy lub okolic moglby 26kwietnia przewiesc naszego czarnuszka do boleslawca?sprawa pilna i pomoc tez pilnie potrzebna jak to zbieramy na transport..bo mynia moze nie dac rady sama pociagnac teraz finansowo takiego wydatku na transport plus jej dojazd z berlin ma teraz duzo wydatkow i rozumiem to dlatego moze znalazlaby sie tansza alternatywa transportu hebanka?

Posted

Przepraszam za offa:

Witam!

W schronisku w Pabianicach (woj. łódzkie) od 2006 roku przebywa piękny pies w typie terriera.
Psiak jeszcze nigdy nie był na spacerze, nikt nie dba o jego kondycję, szatę - Marcel marnuje się w schronisku.
Dlatego wspólnie z wszystkimi osobami, którym los Marcela nie jest obojętny podjelismy decyzję i zamierzamy wysłać psiaka do hoteliku.
Żeby tego dokonać potrzebujemy deklaracji finansowych...
Bardzo proszę o pomoc dla tego wspaniałego psa...
Liczy sie każda złotówka...

POPATRZ W JEGO OCZY!!!

Serdecznie zapraszam na wątek Marcela: KLIK

Pozdrawiam