majuska Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 To cudownie, że tak wszystko sie dobrze układa:lol::lol::lol: Quote
fizia Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 clo napisał(a):pati -c zgodzila soe przewiezc hebanka:))!! Oooo to fantastycznie!!!!!:loveu::multi::multi::multi: Quote
wiosna Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Jestem wreszcie. Wieści na szczęście dotarły do mnie telefonicznie - cieszę się ogromnie! :loveu: Hebanek nareszcie będzie grzał tyłeczek we własnym domku, i będzie miał swojego człowieka ciągle i stale, nie tak jak u nas, gdzie mimo wszystko nie możemy być dla każdego z psów 24/7.. Cieszę się przeogromnie :loveu: Jeśli chodzi o transport, to bardzo się głupio złożyło. Moglibyśmy jechać w każdym właściwie innym terminie, ale 24-26 ja jadę ze sprzętem na wystawę do Opola, więc Patryk nie będzie miał auta. Ale jak widzę tutaj żaden problem nie jest dlanikogo w niczym przeszkodą - i cieszy mnie to strasznie. Mynia - witam Cię serdecznie i od Hebanka pozdrawiam :loveu: Quote
clo Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 moanko mam pytanie czy bedziesz teraz tak mila i nadal mozna sie do ciebie usmiechnac w celu robienia allegro?:)zamiast hebanka zrobialbys naszej nowej tymczasowiczce kajuni?:) http://www.dogomania.pl/forum/f28/kaja-7-m-cy-radosc-milosc-slodycz-na-4-lapkach-zbieramy-na-dt-135372/#post12115148 Quote
Zuza i Noddy Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 wiosna napisał(a):24-26 ja jadę ze sprzętem na wystawę do Opola Będziecie mieli stoisko? Quote
clo Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 wiosna super dziekuje,ze sie pojawilas!:)z tego co wiem to mynia teraz na swieta pojechala do Polski wiec pewnie sie odezwie jak bedzie miec dostep do netu:)Wiosna jedz na wystawe jak najbardziej a wszystko sie ogarnie:)tylko wycaluj hebanka na pozegnanie od siebie bo napenwo bedzie tesknil;) Quote
majuska Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 clo napisał(a):wesolego jaja hebanek! Ale mu dowaliłaś:evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 ..trochę czasu złapałam to wpadam i... ... tylko skromnie,lecz z serca...Wesołych Świąt!:loveu: Quote
clo Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 dziewczyny potrzebujemy pomocyw transporcie hebanka!pati-c zgodzila sie go przewiezc ale bedzie to koszt 320zl..jesli znalazlaby sie jakas tansza alternatywa byloby super!bardzo prosze o pomoc moze ktos z czestochowy lub okolic moglby 26kwietnia przewiesc naszego czarnuszka do boleslawca?sprawa pilna i pomoc tez pilnie potrzebna jak to zbieramy na transport..bo mynia moze nie dac rady sama pociagnac teraz finansowo takiego wydatku na transport plus jej dojazd z berlin ma teraz duzo wydatkow i rozumiem to dlatego moze znalazlaby sie tansza alternatywa transportu hebanka? Quote
truskawa144 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 A czemu z Częstochowy? Przecież on jest w woj. Opolskim. Trzeba pisać na wątku transportowym,nie ma innej rady. Quote
clo Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 no tak pomylilo mi sie to z kluczborka jest 239km. Quote
fizia Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f521/potrzebny-transport-kluczbork-woj-opolskie-boleslawiec-woj-dolnoslaskie-135670/#post12136723 Quote
clo Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 iwonka zgodzila sie zawiezc naszego hebanka!:))tzn pojedzie jej maz z corka:))dziekujemy z calego serca!!! Quote
zuzlikowa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 clo napisał(a):iwonka zgodzila sie zawiezc naszego hebanka!:))tzn pojedzie jej maz z corka:))dziekujemy z calego serca!!! :loveu::loveu::loveu:...ja też dziękuję!!! Quote
Cieplutkaa. Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Przepraszam za offa: Witam! W schronisku w Pabianicach (woj. łódzkie) od 2006 roku przebywa piękny pies w typie terriera. Psiak jeszcze nigdy nie był na spacerze, nikt nie dba o jego kondycję, szatę - Marcel marnuje się w schronisku. Dlatego wspólnie z wszystkimi osobami, którym los Marcela nie jest obojętny podjelismy decyzję i zamierzamy wysłać psiaka do hoteliku. Żeby tego dokonać potrzebujemy deklaracji finansowych... Bardzo proszę o pomoc dla tego wspaniałego psa... Liczy sie każda złotówka... POPATRZ W JEGO OCZY!!! Serdecznie zapraszam na wątek Marcela: KLIK Pozdrawiam Quote
Recommended Posts