Jump to content
Dogomania

**HEBAN** o MAGICZNYCH OCZACH - MA DOM!!!!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hebanek chyba wszystkie najwazniejsze ogloszenia ma..tj allegro gumtree,alegratke i cafeanimal prawda?ja nie rozumiem zupelnie tej ciszy u peknisia...:(((

Posted

hebanek nadal potrzebuje jeszcze 70zl na kastracje...domku znajdz sie wreszcie dla naszego cudA!!na allegro ma chyba sporo zdjec nasz pieknis i nic jak narazie:((

Posted

Witam ;)
OD jakiegos czasu obserwuje niektore watki na tym forum. Bardzo chcialabym pomoc tym wszystkim psiakom. Mam mozliwosc zaadoptowania ktoregos z psiakow jednak sa pewne przeszkody, a mianowicie:
najwieksza jest odleglos mieszkam za granica w Berlinie i nie moglabym daleko wyjechac po psa ze wzgledu na male dziecko no i mam w domu juz jedna 7letnia sunie i problem w tym ze nie mam mozliwosci jej wysterylizowac ze wzgledu na jej chore serducho wole nie ryzykowac. Jestem mocno zainteresowana adopcja ktoregos psa jednak musialby akceptowac dzieci i inne psy. No i ta okropna odleglosc... nie wiem czy w ogole mam mozliwosc mieszkajac tak daleko adoptowac od was psa...

Posted

Mynia696 napisał(a):
Witam ;)
OD jakiegos czasu obserwuje niektore watki na tym forum. Bardzo chcialabym pomoc tym wszystkim psiakom. Mam mozliwosc zaadoptowania ktoregos z psiakow jednak sa pewne przeszkody, a mianowicie:
najwieksza jest odleglos mieszkam za granica w Berlinie i nie moglabym daleko wyjechac po psa ze wzgledu na male dziecko no i mam w domu juz jedna 7letnia sunie i problem w tym ze nie mam mozliwosci jej wysterylizowac ze wzgledu na jej chore serducho wole nie ryzykowac. Jestem mocno zainteresowana adopcja ktoregos psa jednak musialby akceptowac dzieci i inne psy. No i ta okropna odleglosc... nie wiem czy w ogole mam mozliwosc mieszkajac tak daleko adoptowac od was psa...

Jeśli chodzi o sterylizację, to nie byłoby większego problemu chyba, bo Hebanek jest wykastrowany.

Parę miesięcy temu piesek z tego samego schroniska pojechał do Holandii - transport udało się zorganizować, więc może i tym razem by się udało

Posted

witaj!

napisalam ci prywatna wiadomosc w sprawie naszego hebanka:)jesli o mnie chodzi to tak jak ci w pw napisalam polecam jego kandydature calym sercem!hebanek jest wykastrowany wiec z sunia nie bedzie problemu:)kocha inne psy i wszystkich ludzi:)a co do transportu to nie martw sie dla tego slodziaka jestesmy naprawde duzo zrobic i dowieziemy ci go chocby na koniec swiata jakby dzieki temu mial zyskac dobry,odpowiedzialny i kochajacy dom:)