majuska Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Wysłałam dziś 20 na hotelik i 10 na kastrację Quote
fizia Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 majuska napisał(a):Wysłałam dziś 20 na hotelik i 10 na kastrację Super!!! Serdeczne dzięki!! Quote
clo Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 wiosenko i jak tam sie miewa nasz podopieczny:))państwo co mieli go oglądać sie nie pojawili?:( Quote
majuska Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Heban! Wiosna pełną parą, ruszaj chłopie po miłość - do nowego domku ma się rozumieć! Quote
fizia Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 No jakaś dziwna cisza...zupełnie nie wiem dlaczego Quote
clo Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 hebanek chyba wszystkie najwazniejsze ogloszenia ma..tj allegro gumtree,alegratke i cafeanimal prawda?ja nie rozumiem zupelnie tej ciszy u peknisia...:((( Quote
fizia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 No ma ogłoszenia, ja cały czas je odnawiam, wczoraj też odnawiałam Quote
miki-ostrowiec Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Hebanek to super psiaczek napewno odezwą sie ludzie trzymam kciuki:lol:;) Quote
miki-ostrowiec Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Ludziska muszą sie dokukukać po zimie a wtedy zauważą HEBANKA:multi: Quote
clo Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 hebanek nadal potrzebuje jeszcze 70zl na kastracje...domku znajdz sie wreszcie dla naszego cudA!!na allegro ma chyba sporo zdjec nasz pieknis i nic jak narazie:(( Quote
clo Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Czekamy na wieści od wiosny co tam u pieknisia słychać:)? Quote
Mynia696 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Witam ;) OD jakiegos czasu obserwuje niektore watki na tym forum. Bardzo chcialabym pomoc tym wszystkim psiakom. Mam mozliwosc zaadoptowania ktoregos z psiakow jednak sa pewne przeszkody, a mianowicie: najwieksza jest odleglos mieszkam za granica w Berlinie i nie moglabym daleko wyjechac po psa ze wzgledu na male dziecko no i mam w domu juz jedna 7letnia sunie i problem w tym ze nie mam mozliwosci jej wysterylizowac ze wzgledu na jej chore serducho wole nie ryzykowac. Jestem mocno zainteresowana adopcja ktoregos psa jednak musialby akceptowac dzieci i inne psy. No i ta okropna odleglosc... nie wiem czy w ogole mam mozliwosc mieszkajac tak daleko adoptowac od was psa... Quote
fizia Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Mynia696 napisał(a):Witam ;) OD jakiegos czasu obserwuje niektore watki na tym forum. Bardzo chcialabym pomoc tym wszystkim psiakom. Mam mozliwosc zaadoptowania ktoregos z psiakow jednak sa pewne przeszkody, a mianowicie: najwieksza jest odleglos mieszkam za granica w Berlinie i nie moglabym daleko wyjechac po psa ze wzgledu na male dziecko no i mam w domu juz jedna 7letnia sunie i problem w tym ze nie mam mozliwosci jej wysterylizowac ze wzgledu na jej chore serducho wole nie ryzykowac. Jestem mocno zainteresowana adopcja ktoregos psa jednak musialby akceptowac dzieci i inne psy. No i ta okropna odleglosc... nie wiem czy w ogole mam mozliwosc mieszkajac tak daleko adoptowac od was psa... Jeśli chodzi o sterylizację, to nie byłoby większego problemu chyba, bo Hebanek jest wykastrowany. Parę miesięcy temu piesek z tego samego schroniska pojechał do Holandii - transport udało się zorganizować, więc może i tym razem by się udało Quote
clo Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 witaj! napisalam ci prywatna wiadomosc w sprawie naszego hebanka:)jesli o mnie chodzi to tak jak ci w pw napisalam polecam jego kandydature calym sercem!hebanek jest wykastrowany wiec z sunia nie bedzie problemu:)kocha inne psy i wszystkich ludzi:)a co do transportu to nie martw sie dla tego slodziaka jestesmy naprawde duzo zrobic i dowieziemy ci go chocby na koniec swiata jakby dzieki temu mial zyskac dobry,odpowiedzialny i kochajacy dom:) Quote
Zuza i Noddy Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Ja też wstrzymuję oddech i trzymam kciuki ;) Quote
Recommended Posts