Jump to content
Dogomania

**HEBAN** o MAGICZNYCH OCZACH - MA DOM!!!!

Recommended Posts

Posted

Dostałam prośbę o wycofanie oferty z allegro:
Witaj tuza2!

Prośba o wycofanie oferty
Kupujący nikidan (37) prosi Cię o odwołanie jego oferty z Twojej aukcji: HEBAN - pies o magicznych oczach - opolskie (582361202)
Powód:
"Kiedy byłam zalogowana na allegro odeszłam na chwilę od komputera a moja córka przeglądała stronę ze zwierzętami i bezwiednie nacisnęła polecenie kup, bardzo przepraszam. "

zawracanie głowy :(

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

allegro hebanka zaraz sie konczy..jeden dzien z tego co widze pozostal..kurcze..moana a bedzies zmogla je odnowic?wyroznic itd?:)nie rozumiem czemu nikt naszego cuda nei widzi...wsyztskie inne ogloszenia hebanek nadal ma?..

Posted

[quote name='clo']allegro hebanka zaraz sie konczy..jeden dzien z tego co widze pozostal..kurcze..moana a bedzies zmogla je odnowic?wyroznic itd?:)nie rozumiem czemu nikt naszego cuda nei widzi...wsyztskie inne ogloszenia hebanek nadal ma?..

Jutro wieczorem się kończy. Odnowię, wyróżnię.

Posted

oj hebanku cos cichutko dzis u ciebie..kiedy wreszcie ktos sie odezwie z pytaniem o ciebie..wiosno nikt nie dzwonil pytac o naszego pieknisia?

Posted

Hebuś! straszny dzień dziś miałam, wiozłam naszego Orzechowskiego dziadzia Leopolda do domku, a okazal się on wielkim niewypałem, oryczałam się, ale , wiesz co ..... Leoś u mnie zostaje, nie mam serca odwieźć go do schronu.... trzymaj kciuki czarnuszku, bo będziemy szukać mu domku, mądrego i odpowiedzialnego
Przepraszam za moje żale, ale wiem , że i wybaczysz.
CIUM, CIUM MORDKO:loveu::loveu::loveu:

Posted

Serdeczne dzięki!!!

Ja tez własnie kombinuję z tymi pierwszymi zdjęciami, jak narazie najwieksza oglądlność była przy tym zbliżeniu oczu