fizia Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 A tu Ruda z tego samego schroniska, malutka, słodka sunia Malutka *RUDA* od 2 lat, z nadzieją wygląda przez kraty..POMOCY! Quote
clo Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 hebanku moj..dobranoc..obiecuje ci znalezc domek najlepszy..slowo.. Quote
fizia Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 clo napisał(a):hebanku moj..dobranoc..obiecuje ci znalezc domek najlepszy..slowo.. To ja się przyłączam do obietnicy :) Quote
clo Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 wiosenko napisz nam co tam u hebanka slychac?!:) Quote
majuska Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Fizia! Przechodzisz samą siebie:lol: Dzisiaj poszła do domciu moja kochana pupilka, szorściasta Szarmisia z Orzechowców:multi::multi::multi:Hebuś może ten telefon już jutro zadzwoni, trzymaj sie mordeczko!!! Quote
wiosna Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Hebanek ma nową kumpelę - na wybiegu szaleje z Inką. I uwielbia ją do szaleństwa, zresztą z wzajemnością :loveu: Okazał się też psiakiem całkiem pojętnym - zaczęłam powolutku z nim klikać, i łapie chłopak szybciutko ;) Jeszcze nie mamy żadnych 'konkretnych' umiejętności, bo najpierw musi opanować o co chodzi z samym klikerem i nauczyć się koncentrować na mnie, nie na przykład na Ince ;), ale myślę, że chwila jeszcze i będzie całkiem ładnie siadał ;) Quote
*zaba* Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 fizia napisał(a):Fiu fiu - Heban zakochany :loveu: no prosze,tyle nowego w zyciu Hebanka!!! :loveu: Quote
clo Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 no prosze ,prosze:))Heban ty tam nie romansuj bo jk dom znajdziesz to zlamiesz dziewczynie serce;)nie bedzie sie nam chcial nasz cudak od wiosny wyprowadzic jak sie tak zakocha niech sie lepiej skupi na nauce;)) Quote
majuska Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 No to widzę ,że u Wiosny wiosna pełną parą, zakochują się, a nauka w lesie:evil_lol: Quote
clo Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 majuska nic dodac nic ujac od twojego podsumowania;) Quote
moana Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Ktoś zalicytował Hebana na jego aukcji allegro :roll:... Już wysłałam do tej osoby maila z prośbą o kontakt z Wiosną... Quote
clo Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 o rany...trzymam kciuki...alez byloby super jakby to jakis fajny domek byl..mozesz tez podac mu tel do mnie jakby wiosna nie odebrala bo jest taka zaganiana tam u siebie Quote
fizia Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Trochę to dziwne, żbey licytowac żywego psa na aukcji - no ale może ta osoba robiła to pierwszy raz i nei wiedziała, jak się zachować Quote
fizia Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Prośba odnośnie kolegi Hebanka ze schroniska Szukamy kogoś, kto sprawdzi Dom w Międzylesiu pod Warszawą - w najbliższy czwartek chodzi o cudnego Gringo *GRINGO* prawie BIAŁY OWCZAREK SZWAJCARSKI - kto SPRAWDZI DOM POD WARSZAWĄ?! Quote
majuska Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 W razie czego pytajcie czy ten dom to z basenem:lol: Trzymam kciuki:kciuki: Quote
Recommended Posts