Jump to content
Dogomania

**HEBAN** o MAGICZNYCH OCZACH - MA DOM!!!!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten już jest ok - to jest kwestia fotosika - jakies tam są zmiany, trzeba coś opłacac, a ja jeszcze tego nie zrobiłam, a przekroczyłam podobno transfer i mi blokuja zdjęcia...

Odnowiony banerek

Posted

Spoko, spoko, Hebanowy domek się teraz remontuje, wymieniają klamki na złote, kupują puchowe dywany, miękkie kanapy... aha, no i basen się robi, gdyby np. Hebcio miał ochotę popływać. Już niedługo telefon zadzwoni....

Posted

dokladnie!!zgadzam sie z majuska:))na hebanka gdzies ten domek czek..jestem pewna..:))tylko trzeba pilnowac zeby te ogloszonka mial caly czas aktualne..i kto wie moze on tez trafi do metra dzis zorro w nim byl i byly 3telefony z potencjalnych domkow;)zawsze cos:)allegro hebanek nadal ma aktualne?ja to sie juz w tych nie ktorych ogloszeniach co i jak pogubilam ale trzeba oglaszac mocno mocno:))

Posted

majuska napisał(a):
Spoko, spoko, Hebanowy domek się teraz remontuje, wymieniają klamki na złote, kupują puchowe dywany, miękkie kanapy... aha, no i basen się robi, gdyby np. Hebcio miał ochotę popływać. Już niedługo telefon zadzwoni....

Aaaa no skoro tak, to czekamy cierpliwie :lol:

Posted

W pewnym sesnie cud - bo przyniosła już sporo fajnych domów :)

To jest taka bezpłatna gazeta, rozdawana codziennie, zazwyczaj rano np. na przystankach tramwajowych, chyba w całej Polsce - trochę wiadomości, jakieś artykuły, trochę reklam i ogłoszeń.

Jak doda sie ogłoszenie o psie czy kocie na www.cafeanimal.pl - to jest szansa, ze wydrukują to w gazecie - zazwyczaj drukują od 1 do 4 ogłoszeń, o psach i kotach, sa dni, że nei drukują żadnego.
Nie wiadomo na jakiej zasadzie wybierają te ogłoszenia, ale mamy jakieś autentyczne szczęście - nie chcę zapeszać, ale sporo naszych ogłoszeń się ukazuje i już kilka domów się znalazło - conajmniej 4 albo więcej
Zazwyczaj jest spory odzew, bo to trafia do bardzo dużej ilości ludzi.
Wszystko jest bezpłatne.

Tam na tym portalu można też pokazać swojego zwierzaka, ludzie głosują, na koniec miesiaca jest wybierany pies miesiąca, który dostaje nagrody

Posted

fiziu jakie sliczne literki!domek sie musi znalezc..

a co do metra majuska to taka gazeta codzienna rozdawana za darmo np w warszawie w glownych punktach miasta rano tam gdzie najwieksze tlumy ludzi czyli wlasnie w metrze innej komunikacji miejskiej na przystankach na swiatlach jak stoja samochody..jest krotka ,cienka zawiera najwazniejsze info dnia i takie tam..wiec duuuuuzo naprawde duzo osob sobie ja przeglada..wiec jak ktorys psiak tam trafia to szansa ze go ktos wypatrzy b.rosnie

Posted

clo napisał(a):
a mozna zaglosowac na ktoregos z naszych psiakow?jak?ja wogole jeszcze tego cafeanimal nie ogarniam..

Daweniej było mozna. Teraz już tylko zwierzęta użytkowników.
Ale można dac łapkę - każdy psiak ma potem jakąś ilośc łapek - nie wiem tylko czy to cokolwiek daje.

Posted

oj hebanie..alez ty jestes cudnym psem...ale hebanek to tez raczej psiaczek strikte do domku nie?a jak tam aukce hebanka?jakis obserwator?

Posted

majuska napisał(a):
No to już wszystko wiem.
Ale Heban na tym zdjęciu wyszedł... ten błysk w oku...

No w końcu to są nieziemskie, magiczne oczy :evil_lol::lol: