clo Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 kurcze musze sobie w takim razie wymienic banerki zorra i hebanka tak?dlaczego przesaly dzialac.?.. Quote
fizia Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Ten już jest ok - to jest kwestia fotosika - jakies tam są zmiany, trzeba coś opłacac, a ja jeszcze tego nie zrobiłam, a przekroczyłam podobno transfer i mi blokuja zdjęcia... Odnowiony banerek Quote
*zaba* Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 bannerek odnowiony,Hebanek tez jak odnowiony wyglada,do kompletu brakuje tylko NOWEGO domku. Quote
majuska Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Spoko, spoko, Hebanowy domek się teraz remontuje, wymieniają klamki na złote, kupują puchowe dywany, miękkie kanapy... aha, no i basen się robi, gdyby np. Hebcio miał ochotę popływać. Już niedługo telefon zadzwoni.... Quote
clo Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 dokladnie!!zgadzam sie z majuska:))na hebanka gdzies ten domek czek..jestem pewna..:))tylko trzeba pilnowac zeby te ogloszonka mial caly czas aktualne..i kto wie moze on tez trafi do metra dzis zorro w nim byl i byly 3telefony z potencjalnych domkow;)zawsze cos:)allegro hebanek nadal ma aktualne?ja to sie juz w tych nie ktorych ogloszeniach co i jak pogubilam ale trzeba oglaszac mocno mocno:)) Quote
fizia Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 majuska napisał(a):Spoko, spoko, Hebanowy domek się teraz remontuje, wymieniają klamki na złote, kupują puchowe dywany, miękkie kanapy... aha, no i basen się robi, gdyby np. Hebcio miał ochotę popływać. Już niedługo telefon zadzwoni.... Aaaa no skoro tak, to czekamy cierpliwie :lol: Quote
majuska Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 dziewczyny, wytłumaczcie mi o co chodzi z tym metrem ? to jakaś gazeta-cud? Quote
fizia Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 W pewnym sesnie cud - bo przyniosła już sporo fajnych domów :) To jest taka bezpłatna gazeta, rozdawana codziennie, zazwyczaj rano np. na przystankach tramwajowych, chyba w całej Polsce - trochę wiadomości, jakieś artykuły, trochę reklam i ogłoszeń. Jak doda sie ogłoszenie o psie czy kocie na www.cafeanimal.pl - to jest szansa, ze wydrukują to w gazecie - zazwyczaj drukują od 1 do 4 ogłoszeń, o psach i kotach, sa dni, że nei drukują żadnego. Nie wiadomo na jakiej zasadzie wybierają te ogłoszenia, ale mamy jakieś autentyczne szczęście - nie chcę zapeszać, ale sporo naszych ogłoszeń się ukazuje i już kilka domów się znalazło - conajmniej 4 albo więcej Zazwyczaj jest spory odzew, bo to trafia do bardzo dużej ilości ludzi. Wszystko jest bezpłatne. Tam na tym portalu można też pokazać swojego zwierzaka, ludzie głosują, na koniec miesiaca jest wybierany pies miesiąca, który dostaje nagrody Quote
clo Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 fiziu jakie sliczne literki!domek sie musi znalezc.. a co do metra majuska to taka gazeta codzienna rozdawana za darmo np w warszawie w glownych punktach miasta rano tam gdzie najwieksze tlumy ludzi czyli wlasnie w metrze innej komunikacji miejskiej na przystankach na swiatlach jak stoja samochody..jest krotka ,cienka zawiera najwazniejsze info dnia i takie tam..wiec duuuuuzo naprawde duzo osob sobie ja przeglada..wiec jak ktorys psiak tam trafia to szansa ze go ktos wypatrzy b.rosnie Quote
clo Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 a mozna zaglosowac na ktoregos z naszych psiakow?jak?ja wogole jeszcze tego cafeanimal nie ogarniam.. Quote
fizia Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 clo napisał(a):a mozna zaglosowac na ktoregos z naszych psiakow?jak?ja wogole jeszcze tego cafeanimal nie ogarniam.. Daweniej było mozna. Teraz już tylko zwierzęta użytkowników. Ale można dac łapkę - każdy psiak ma potem jakąś ilośc łapek - nie wiem tylko czy to cokolwiek daje. Quote
fizia Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 zapraszam na wątek ślicznego psiaka, z tego samego schroniska *GRINGO* prawie BIAŁY OWCZAREK SZWAJCARSKI - młody i fantastyczny!! Quote
clo Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 oj hebanie..alez ty jestes cudnym psem...ale hebanek to tez raczej psiaczek strikte do domku nie?a jak tam aukce hebanka?jakis obserwator? Quote
majuska Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 No to już wszystko wiem. Ale Heban na tym zdjęciu wyszedł... ten błysk w oku... Quote
fizia Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 majuska napisał(a):No to już wszystko wiem. Ale Heban na tym zdjęciu wyszedł... ten błysk w oku... No w końcu to są nieziemskie, magiczne oczy :evil_lol::lol: Quote
fizia Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Hebanek ma bardzo dużo wejśc na gumtree - odnowiłam Mu jeszcze te ogłoszenia, żeby było na 1 stronie Quote
zuzlikowa Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Smoluszku...czarnuszku...pięknoto o bursztynowych ślipkach... :multi::multi::multi::multi: ...pokazuj się!!!! Quote
Recommended Posts