Jump to content
Dogomania

**HEBAN** o MAGICZNYCH OCZACH - MA DOM!!!!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiosna napisał(a):
jestem wreszcie.
Akcja ogłoszeniowa cudowna, mam nadzieję, że telefon będzie się urywał ;)
Jeszcze nikt nie dzwonił, ale czekam i oddzwaniam na wszystko, czego odebrać nie zdążę.

Hebanek już całkiem przywykł do naszego trybu życia, wie kiedy jedzonko, kiedy spacerek, co i jak ;) bawi się z innymi psami prześlicznie.
Trochę jakby uspokoił się z tym stęsknieniem - początkowo zawsze piskał, gdy widział mnie albo Patryka nie idących do niego. Teraz jakby wie, że i tak przyjdziemy, i tak będzie wymiziany i nawet jeśli nie idziemy teraz już, to przyjdziemy na pewno.

Jest psiakiem bardzo żwawym, ruchliwym i energicznym, na spacerkach normalnie wychodzi z siebie chłopak, bryka jak źrebak ;)

Super:loveu:
Ma chłopak szczęście!

Posted

najwieksze szcezscie to on bedzie mial jak znajdzie wymarzony domek:))!!a to sie musi spelnic:)nie dlugo tez wiosna umowi go na kastracje wiec bedziemy zbierac na kastracje chlopaczka "co laska";)

Posted

Clo kochana, wychodzisz z siebie...spokojnie, domek sie znajdzie, zobaczycie. Przecież Hebcio jest teraz w dobrych rękach, może już być tylko lepiej ...i będzie !

Posted

super:))moze dzis...marzy mi sie by ktorys do metra zostal wylosowany..ale tam pewnie tlumy chetnych...ja nie ogarniam wogole tego cafeanimal..

Posted

nie wiem ..ja mu alegratki nie robie...fizia robi wiec jaks ie pojawi to pewnie odowie..ale dobrze by bylo zeby mial wszelkie mozliwe wyroznienia wszedzie..musi byc chlopak widoczny;)