Jump to content
Dogomania

**HEBAN** o MAGICZNYCH OCZACH - MA DOM!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='moana']HEBAN - pies o magicznych oczach - opolskie (582361202) - Aukcje internetowe Allegro

- wyróżnione podświetlone allegro Hebanka. Korzystałam z opisów, które znalazłam na wątku... :oops:
Jestem otwarta na sugestie, jeśli coś trzeba zmienić. :)

Super!!! Serdeczne dzięki!!!:loveu::multi::loveu::multi:

Nie wiem czy jest jeszcze możliowść dopisania, że istnieje mozliwość pomocy w transporcie - jeśli nie, to nic, jak ktoś się będzie interesował, to się dowie

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fizia']
Nie wiem czy jest jeszcze możliowść dopisania, że istnieje mozliwość pomocy w transporcie - jeśli nie, to nic, jak ktoś się będzie interesował, to się dowie

dopisałam :)

Posted

super!bardzo dziękuję! widzę, że jestes dużo szybsza niż ja i mój komputer ;) obiecuję uwzględnić wszystkie uwagi więc jeśli chcecie coś zmieniać to piszcie!!

Posted

o rany nie bylo mnie caly dzien na dogo i u hebanka tki ruch!!;p dziewczyny jestescie kochane!!!strasznie wam dziekuje za ogloszenia hebanka!!!:)))no teraz to chlopak musi szybko znalezc domek!nie wierzez,ze nikt sie na to cudo nei skusi;))allegro super,plakat tez:))a czy jest jaka wersja do pobrania i do druku?jesli tak to poprosze na maila kstawyska@poczta.onet.pl

hebanek musisz szybko znalezc domek!!

Posted

Jest tylko w formie zdjęcia, ale jak się naciśnie na ten obrazek, to otworzy sie w nowym oknie i wystarczy przycisnąć drukowanie - wychodzi na A4

Posted

aaa..ok;))to dziewczyny baaaaaaaaaaaardzo bardzo prosze o wydrukowanie i zowieszanie gdzie sie da:))czy ktos porozwiesza?ja napenwo u siebie tak:))

Posted

heban przydalyby sie jakies nowe wiesci o tobie;Pzaraz napisze do wiosny;)kurcze a z tym plakatem..moze mozna go jakos pomniejszyc..?

Posted

No nie ma za co i to dość mało- rozleniwiłam się troszku:evil_lol:, ale będę robić systematycznie.

CLO masz banerek niepodlinkowany, musisz skopiowac link do wątku zaznaczyć obrazek (w panelu użytkownika)prawym przyciskiem potem na globusik i tam wkleić linka.;)

Posted

gibon dostalam dziekuje!:)mam prosbe dziewczyny zebyscie jak mozecie to u siebie porozwieszaly gdzie sie da:)

rybka mas zracje musze podlinkowac tylko nie wyszlo mi za 1 razem ale popracuje nad tym;)i musze sobie jesczez zorrusia mojego kochanego dodac do banerkow;)oj hebanik dom sie musi znalezc..

Posted

jestem wreszcie.
Akcja ogłoszeniowa cudowna, mam nadzieję, że telefon będzie się urywał ;)
Jeszcze nikt nie dzwonił, ale czekam i oddzwaniam na wszystko, czego odebrać nie zdążę.

Hebanek już całkiem przywykł do naszego trybu życia, wie kiedy jedzonko, kiedy spacerek, co i jak ;) bawi się z innymi psami prześlicznie.
Trochę jakby uspokoił się z tym stęsknieniem - początkowo zawsze piskał, gdy widział mnie albo Patryka nie idących do niego. Teraz jakby wie, że i tak przyjdziemy, i tak będzie wymiziany i nawet jeśli nie idziemy teraz już, to przyjdziemy na pewno.

Jest psiakiem bardzo żwawym, ruchliwym i energicznym, na spacerkach normalnie wychodzi z siebie chłopak, bryka jak źrebak ;)