fizia Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [quote name='moana']HEBAN - pies o magicznych oczach - opolskie (582361202) - Aukcje internetowe Allegro - wyróżnione podświetlone allegro Hebanka. Korzystałam z opisów, które znalazłam na wątku... :oops: Jestem otwarta na sugestie, jeśli coś trzeba zmienić. :) Super!!! Serdeczne dzięki!!!:loveu::multi::loveu::multi: Nie wiem czy jest jeszcze możliowść dopisania, że istnieje mozliwość pomocy w transporcie - jeśli nie, to nic, jak ktoś się będzie interesował, to się dowie Quote
moana Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='fizia'] Nie wiem czy jest jeszcze możliowść dopisania, że istnieje mozliwość pomocy w transporcie - jeśli nie, to nic, jak ktoś się będzie interesował, to się dowie dopisałam :) Quote
gibon301 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 wysłałam mailem Fizia- mam nadzieję, że uda Ci się wstawić!! Quote
gibon301 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 super!bardzo dziękuję! widzę, że jestes dużo szybsza niż ja i mój komputer ;) obiecuję uwzględnić wszystkie uwagi więc jeśli chcecie coś zmieniać to piszcie!! Quote
clo Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 o rany nie bylo mnie caly dzien na dogo i u hebanka tki ruch!!;p dziewczyny jestescie kochane!!!strasznie wam dziekuje za ogloszenia hebanka!!!:)))no teraz to chlopak musi szybko znalezc domek!nie wierzez,ze nikt sie na to cudo nei skusi;))allegro super,plakat tez:))a czy jest jaka wersja do pobrania i do druku?jesli tak to poprosze na maila kstawyska@poczta.onet.pl hebanek musisz szybko znalezc domek!! Quote
fizia Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Jest tylko w formie zdjęcia, ale jak się naciśnie na ten obrazek, to otworzy sie w nowym oknie i wystarczy przycisnąć drukowanie - wychodzi na A4 Quote
clo Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 aaa..ok;))to dziewczyny baaaaaaaaaaaardzo bardzo prosze o wydrukowanie i zowieszanie gdzie sie da:))czy ktos porozwiesza?ja napenwo u siebie tak:)) Quote
fizia Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 oo a jednak nie...obcina troszkę z prawej strony Quote
clo Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 heban przydalyby sie jakies nowe wiesci o tobie;Pzaraz napisze do wiosny;)kurcze a z tym plakatem..moze mozna go jakos pomniejszyc..? Quote
fizia Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 clo napisał(a):moze ktos sie skusi na hebanka dzis;)) No najwyższy czas!!!!:mad: Quote
Rybka_39 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Piekny plakacik zrobiłyście!:loveu::loveu: Po za tym Heban jest przepiękny. Ja go dałam na pajeczyne, ale zaraz dam na więcej.;) Quote
Rybka_39 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Dałam go na: adopcje.org aleokazja ogłoszenia tasdj eoferty pineska Quote
Rybka_39 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 No nie ma za co i to dość mało- rozleniwiłam się troszku:evil_lol:, ale będę robić systematycznie. CLO masz banerek niepodlinkowany, musisz skopiowac link do wątku zaznaczyć obrazek (w panelu użytkownika)prawym przyciskiem potem na globusik i tam wkleić linka.;) Quote
clo Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 gibon dostalam dziekuje!:)mam prosbe dziewczyny zebyscie jak mozecie to u siebie porozwieszaly gdzie sie da:) rybka mas zracje musze podlinkowac tylko nie wyszlo mi za 1 razem ale popracuje nad tym;)i musze sobie jesczez zorrusia mojego kochanego dodac do banerkow;)oj hebanik dom sie musi znalezc.. Quote
fizia Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Serdeczne dzięki za ogłsozenia - zaraz dodam na pierwszą stronę:multi::loveu: Quote
clo Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 pisalam do wiosny ale pewnie zajeta..heban niech ten telefon wreszcie zadzwoni!!! Quote
wiosna Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 jestem wreszcie. Akcja ogłoszeniowa cudowna, mam nadzieję, że telefon będzie się urywał ;) Jeszcze nikt nie dzwonił, ale czekam i oddzwaniam na wszystko, czego odebrać nie zdążę. Hebanek już całkiem przywykł do naszego trybu życia, wie kiedy jedzonko, kiedy spacerek, co i jak ;) bawi się z innymi psami prześlicznie. Trochę jakby uspokoił się z tym stęsknieniem - początkowo zawsze piskał, gdy widział mnie albo Patryka nie idących do niego. Teraz jakby wie, że i tak przyjdziemy, i tak będzie wymiziany i nawet jeśli nie idziemy teraz już, to przyjdziemy na pewno. Jest psiakiem bardzo żwawym, ruchliwym i energicznym, na spacerkach normalnie wychodzi z siebie chłopak, bryka jak źrebak ;) Quote
clo Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 jak cudownie!!!:)))hura!!strasznie sie ciesze!!!hebanus telefony sie po ciebie rozdzwonia a ludzie powinni sie o ciebei zabijac!!:P Quote
Recommended Posts