wiosna Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Jestem - proszę: Trudno jest zrobić zdjęcia czarnemu psu w taką pogodę, więc jakby co to wstawimy jeszcze za kilka dni następne. Nie czytałam wątku, postaram się wieczorem - jeśli nie odpowiadam więc teraz na jakieś pytania, to przepraszam :oops: Quote
truskawa144 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Bursztynowy moim zdaniem (ale ja rozróżniam tylko 16 podstawowych kolorów:evil_lol:). Quote
fizia Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 To trzeba się ostro wziąć za ogłaszanie tego przystojniaka - ja cały czas jestem pod wrażeniem tych Jego oczu!! Jaki to jest kolor?? bursztynowy, miodowy? Quote
Zuza i Noddy Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Prześlicznie wygląda Hebanek. Ja tez jestem za kolorkiem bursztynowym. Quote
clo Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 heban moj cudzie!!!!alez ty jestes piekny!!!dobra to mysle,ze hebanek gotowy do adopcji kto pomoze ze zrobieniem ogloszen???tekst sliczny od majqi juz mamy:))ja zaplace za wszelkie wyroznienienia na allegro tylko zeby mial wszystkie mozliwe wyroznienia jak sie da:P musi znalezc dom ten pzystojniak:))moze ktos moglby tez zrobic plakacik do wydrukowania?ja niestety w ogloszeniach nie pomoge..bo nie umiem..:(ale trzeba zaznaczyc ze dowieziemy hebanka w kazde miejsce:))nr tel moze byc moj i wiosny albo tylko wiosny trzeba ogloszenia mu zorbic i to najlepsze;))) Quote
fizia Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Ja się postaram zrobić jak najszybciej napewno tutaj alegratka.pl kupiepsa.pl gumtree.pl cafeanimal.pl to tak na początek Quote
clo Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 wiosna!dzieki za zdjecia!hebanek wyglada cudnie!a kto bedzie mogl zrobic hebankowi allegro?ja zaplace jak mowilam za wszelkie wyroznienia:)) Quote
truskawa144 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Clo - szkoda kasy na wszystkie wyróżnienia. Heban jest śliczny,ma przepiękne fotki,myślę,że warto zrobić mu ładne,porządne allegro i nie trzeba go jakoś bardzo wyróżniać. Quote
fizia Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Tak myślę, które z tych zdjęć będzie najlepiej się rzucało w oczy na stronie głównej. Super sa te 2 pierwsze w biegu, ale może to ostatnie jest takie najjaśniejsze i najwyraźniejsze. I widac magiczne oko :) Quote
moana Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Jaki piękne foty! Heban wygląda na szczęśliwego :loveu: Chętnie zrobię mu allegro. Jutro. Chętnie wyróżnię. Quote
clo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 moana dziekujemy!!!!to ktore zdjecia wybieramy do allegro??:))))i moj tel i wiosny czy jak robimy?hebanek mam nadzieje,ze dzieki ogloszeniom co ci porobia kochane przyjaciolki szybko wywedrujesz do najlepszego domu:))) Quote
zuzlikowa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Fotki super...Hebanek do zagłaskania! Piękne bursztynowe oczka:loveu: Pokazuj się!:multi::multi::multi: Quote
*zaba* Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Niewiele psow ma takie magiczne,bursztynowe oczyska :loveu: Quote
clo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 dziewczyny czy ktos jesczez moze pomoc naszemu cudakowi i jakies piekne ogloszenia albo moze plakacik do rozwieszenia probic?:))) Quote
fizia Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 To co ustalamy - do kogo numer? i które zdjęcie najlepsze na strony główne? to ostatnie? czy uważacie, ze jakies inne? Quote
clo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 jejku nie wiem ktore zdjecie wszystkie takie piekne...ja sie zastanawiam tylko czy dawac to np za kratami?to zrobione przez wiosne?jest bardzo poruszajace..ale moze wcale takiego nie dawac bo sie zle kojarzy??ja bym dala to jak skacze w biegu..to moze z tej pierwszej sesji jak stoji taki i patrzy w dal gdzie widac jego pysio i takie gdzie widac go w calosci?kurcze moze ze 3-4?czy to za duzo..one wszystkie sa takie piekne...serio ja to bym juz go wziela...do siebie jak bym miala miejsce;)a co do tel to mysle,ze i do mnie i do wiosny bo zawsze pewniej ,ze ktos odbierze:))wiec mozna podac oba wydaje mi sie:))co myslicie?poprosilam tez rybke 39 zeby pomogla w ogloszeniach jutro ma nam pomoc:)))! Quote
Zuza i Noddy Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Na tej z pierwszej serii świetnie wyszedł:loveu: Quote
majuska Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Dziewczyny ! Gibon301 robi fajne plakaty, na pewno pomoże Hebankowi. Quote
clo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 majuska a napisalabys do niej pw czy by mu nie zrobila?:) Quote
Recommended Posts