Jump to content
Dogomania

**HEBAN** o MAGICZNYCH OCZACH - MA DOM!!!!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

on musi znalezc dom i to najlepszy bede go polecac kazdmeu znajomemu...kurcze..tyle,ze wiekszosci juz psy ,ze tak powiem oddalam..tzn wyadoptowalam..no ale moze kogos sie uda bo to jest takie cudo..dziewczyny nie macie nikogo chetnego na taki skarb?bo to az szkoda,zeby on gdzies w niewaidome poszedl..wiosna tez pisze o nim,ze jest tak niezwykle miziasty..

Posted

Odpisałam, co wiedziałam :evil_lol:

I mocno wierzę w to, że znajdziemy szybko ten Dom!!!

Jakoś tak przez te miesiące ogłaszania Go i szczerze mówiąc przeklejania tylko automatycznie tekstu z ogłoszenia do ogłoszenia, zapomniałam trochę o tej Jego smutnej historii...

Heban został wyrzucony z samochodu...

Znalazł schronienie koło szkoły, gdzie przez tydzień pomieszkiwał, dokarmiały Go dzieciaki, bawił się z Nimi.

Jakby mało było nieszczęścia - ktoś Go pobił, najprawdopodobniej rzucając w Niego kamieniami...jeden kamień trafił w oko, drugi w łapkę. Troszkę kulał, oczko trochę bolało, ale już przeszło i szybko doszeł do siebie.

Posted

Chłopaczek jest stęskniony, spragniony dotyku, kontaktu. Bardzo lubi towarzystwo człowieka i bardzo garnie się do głaskania, przytulania - najchętniej siedziałby mi na kolanach ;)
Nie ucieka - kiedy odpięła się obroża, poszedł powąchać trawkę, po czym przyszedł na smakołyki i mizianko. Na spacerach jeszcze go nie puszczam, ale sądzę, że nie potrwa długo zanim będzie można zrobić to bez obaw.
Z innymi psami dogaduje się bez problemu, jest zawsze chętny do zabawy.

Jak zachowuje się w domu sprawdzimy przy okazji kąpieli, uważam to za ważne, bo chciałabym, żeby mieszkał w domu, blisko ludzi.

Heban to psisko do rany przyłóż, naprawdę fajny chłopak ;)

Posted

Ojej jak się cieszę, że zdążyliśmy, zanim się biedaczek poddał ze smutku i tęsknoty!:multi:

Jak ktoś mógł Go wyrzucić z samochodu:angryy::-(

Posted

teraz zbieramy na hotelik dla zorra wiec jak mozecie to zajrzyjcie dziewczyny:)bo znow trzeba sie pw podzielic tzn alfabetem:Pkazda pomoc sie przyda!:)

Posted

Nie zapomniałam o Hebanku. Przepraszam dziewczyny, że mam obsuwę czasową. :-( Pracowałam przy kompie do rana i teraz chodzę po ścianach, zbijając też rana ból głowy. Póki co przegrywam.