Jump to content
Dogomania

**HEBAN** o MAGICZNYCH OCZACH - MA DOM!!!!

Recommended Posts

Posted

truskawa uklony wielkie za pomoc!!!!!zrobcie mu jakies zdjecia jak sie da:))))zorro sliczny psiak...co wy na to by byl to nastepny hotelowicz?;)moze tez sie mu poszczesci:)))ale narazie hebanek nie moge sie doczekac ale emocje;)!

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Faktycznie emocje ogromne - mamy tu z Clo gorącą linię PW :evil_lol::multi::loveu:

Truskawa - wielkie dzięki za to, że pojedziesz i wszystkiego dopilnujesz!!!:loveu:

Wiosno dzięki serdeczne, że jedziecie po Hebanka!!!:loveu:

Clo - dzęki serdeczne za całokształt i przede wszystkim za inicjatywę, bez której ja sama bym się czegoś takiego nie podjęła!!!:loveu:

Emilio - jeszcze raz dzięki za pieniążki!!!

I dzięki serdeczne wszystkim sponsorom!!!!

Damy radę wspólnymi siłami!! Znajdziemu Mu super Dom!
:multi:

A ja z ogromną przyjemnością widziałabym w hoteliku również Zorro - taki był wczoraj smutny....

Posted

not o fiziu tu na watku tez widze bedzie goraca linia jak tam hebanek i jego trasa!trzymam kciuki mocno ,mocno i nie przestane dopoki do wiosny nie dojedzie:))))a podziekowania za ogromne zaangazowanie rowniez tobie sie fiziu naleza!:)))))))a co do zorra to oglaszamy zbiorke w takim razie co i zapisujemy w kolejke do wiosny??:))

Posted

Witajcie :)

Hebanek w drodze, niedługo będą na miejscu.
Niesamowite są akcje Dogomaniaków, ja jestem po raz kolejny pod wrażeniem tego, jak udaje się razem pomagać :loveu:

Więcej napiszę, gdy chłopak będzie już u nas, postaramy się też jutro zrobić jakieś zdjęcia ;)

Posted

jestem wreszcie ;)

Hebanek już od jakiegoś czasu na miejscu. Chłopaczek jest przemiły, naprawdę taki słodziak, że aż źal odchodzić od kojca. Przytuja się, skacze, przymila :loveu:

Narazie wiele więcej Wam nie napiszę, bo jutro dopiero będziemy mieć okazję się bloiżej poznać.

Chłopak ma biegunkę, ale opanujemy to szybko, mam nadzieję.
Zdjęcia jutro postaram się zrobić.

Posted

:multi::multi::multi:

Proszę o informację na kogo teraz podawać namiary w ogłoszeniach Hebanika... I ile on ma teraz lat, bo ciągle piszemy, że rok, ale to już pewnie ze dwa? Czy tak?
Aha, może by w tytule napisać że pomoc potrzebna w zbieraniu pieniedzy na hotel?

Posted

moana jesli mozesz wspomoc finansowo to bardzo prosimy o wspomozenie kory...z tego schroniska co hebanek na hebanka deklaracje juz sa:))chociaz kazdy grosz i tak sie przyda..i na kore i na hebanka:))ogloszenia tez mile widziane..telefon mozna w ogloszeniach podawac do mnie jesli sie zgodzicie?albo moze byc truskawy ale ja chetnie przejme ten obowiazek jesli to pomoze ;)