Jump to content
Dogomania

**HEBAN** o MAGICZNYCH OCZACH - MA DOM!!!!

Recommended Posts

Posted

clo napisał(a):
ponawiam pytanie co z hebankiem?musze dac wiosnie odpowiedz..bo miejsce jest zarezerwowane..

Oj, ważne pytanie!
Też się chwilowo wstrzymuję ze wznawianiem allegrowego ogłoszenia dla Hebana.
Czy ktoś prócz Truskawy jeździ to tego schroniska?

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moana napisał(a):
Oj, ważne pytanie!
Też się chwilowo wstrzymuję ze wznawianiem allegrowego ogłoszenia dla Hebana.
Czy ktoś prócz Truskawy jeździ to tego schroniska?

Ja jeżdżę tyle że mam dosyć ograniczone możliwości, bo jeszcze chodzę do szkoły.
Mnie się wydaje jednak, ze jak byłam ostatnio to widziałam Hebanka.

Posted

zuza a czy masz moze kontakt do schronu?moze ktos moglby tam zadzwonic i sie wywiedziec?bo jak go nie ma to nie chce blokowac miejsca...i zaproponowalam ,ze jesli hebanek ma domek to jego miejsce zajmie alfik z ostrody..ale tylko jesli hebanek juz w nowym domku dlatego tak mi zalezy na odpowiedzi..bo tez nie moge blokowac wiosny..a ona trzyma mi miejsce jak narazie

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Postaram się jutro czegoś dowiedzieć.

Może to głupia sugestia, ale skoro nie jesteście w stanie podjechać, może wystarczy zadzwonić do kogoś zaufanego w schronisku, by to sprawdził... ?
:roll:

Posted

Tak, już jakiś czas temu, dzięki poszukiwaniom sponsorów prowadzonym przez Clo :loveu:, udało się zebrać potrzebną kwotę i to deklaracje na dłużej.

Trzeba jeszcze tylko zorganizować transport, ale z tego, co wiem, za niewielkie pieniążki, Wiosna może pomóc w transporcie.

Posted

fizia napisał(a):
Tak, już jakiś czas temu, dzięki poszukiwaniom sponsorów prowadzonym przez Clo :loveu:, udało się zebrać potrzebną kwotę i to deklaracje na dłużej.

Trzeba jeszcze tylko zorganizować transport, ale z tego, co wiem, za niewielkie pieniążki, Wiosna może pomóc w transporcie.

No to świetnie.
Hebanka poznałam w pierwszy dzień mojego wolontariatu, kiedy to adoptowała go pewna rodzina. Niestety później okazało się, ze go oddali.
A to na prawdę wspaniały psiak.

Posted

hurrraa!!to teraz potwierdze tylko u osob te deklaracje i trzeba zrobic zrzutke na transport hebanka:))wiosna mowila,ze moga go przetransportowac do schronu maja chyba jesli dobrze pamietam jakies 80km koszt to 50gr za km czy ktos moze pomoc?

Posted

Zuza jesteś pewna że kierownik wie o którego chodzi psa? Bo takich psów jak heban,niemal identycznych jest klika (np. Murzynek) a pamiętaj,że imię jest wymyślone na forum i kierownik nie zawsze wie o tym któremu psu jaki imię zostało nadane,niektóre zna ale nie wszystkie.

Tak czy inaczej prawdopodobnie będę jutro na chwilę w schronisku więc dam Wam znać czy Heban jest.

Posted

truskawa144 napisał(a):
Zuza jesteś pewna że kierownik wie o którego chodzi psa? Bo takich psów jak heban,niemal identycznych jest klika (np. Murzynek) a pamiętaj,że imię jest wymyślone na forum i kierownik nie zawsze wie o tym któremu psu jaki imię zostało nadane,niektóre zna ale nie wszystkie.

Tak czy inaczej prawdopodobnie będę jutro na chwilę w schronisku więc dam Wam znać czy Heban jest.

Pewności nie mam, ale nie podała samego imienia tylko jeszcze numer. Poza tym jak byłam w schronisku to chyba go widziałam.

Posted

dobra to ja czekam z niecierpliwoscia a i co z transportem?wiosna napisala,ze moga pojechac za zwrot kosztow paliwa 45gr /km do schronu maja 80km po hebanka w jedna strone

Posted

dziewczyny czy juz cos wiadomo w sprawie hebanka?czy pewne na sto procent ,ze hebanek w schronie?i co robimy z transportem hebanka do wiosny?jak mowilam moze go ona przewiezc za 45gr/km

Posted

czy juz wiadomo czy hebanek napewno w schronie?wiosna czeka miejsce czeka:)deklaracej sa:)oczywiscie jak jesczez ktos moglby wspomoc groszem to sie przyda:)no i co z transportem?bardzo prosze o odpowiedz bo miejsce zaklepane:))