Jump to content
Dogomania

**HEBAN** o MAGICZNYCH OCZACH - MA DOM!!!!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozumiem,że rozmawiałaś z Wiosną na ten temat? Heban jest psem średnim,więc Wiosna musi być pewna ze weźmie za dobę 10 a nie 12 zł,to niby niedużo ale jednak zmienia miesięczny koszt utrzymania psa zasadniczo. No i najpierw trzeba mieć pewność że te 300 zł co miesiąc będzie. Heban może tam być tydzień ale równie dobrze może być rok,więc trzeba na spokojnie i ostrożnie to zaplanować.

Posted

truskawa144 napisał(a):
Przede wszystkim to najpierw muszę się zorientować czy on nadal u nas jest bo ostatnio go nie widziałam a wiem,że ktoś się nim interesował.

Oj, sprawdź proszę. Może chłopak już ma dom.... :roll:

Posted

truskawa144 napisał(a):
Przede wszystkim to najpierw muszę się zorientować czy on nadal u nas jest bo ostatnio go nie widziałam a wiem,że ktoś się nim interesował.

Ooo to może On już w Domu

Posted

Nie mam jak sprawdzić bo u nas jest chyba z 30 cm śniegu i nie mam jak pojechać do schronisko bo moje auto się nie nadaje do takich warunków:roll:
Miałam jechać dzisiaj ale wczoraj znowu nas zasypało.

Posted

Nic nie wiadomo,nie mam jak dojechać do schroniska bo codziennie pada śnieg. Takiej zimy to nie pamiętam. Żeby mieć pewność czy Heban jest czy nie muszę jechać do schroniska a nie pojadę dokąd będą takie warunki na drodze.

Posted

Heban ma na allegro świetną 'oglądalność' 790 wejść. Niestety żadnego obserwatora teraz, no i chyba też nikt o niego nie pytał z tego ogłoszenia... :roll:

Posted

dziewczyny wiosna napisala ,ze miejsce w hoteliku dla hebanka wlasnie sie zwolnilo czy juz cos wiadomo czy psiak ma dom czy nadal w schronie?