moana Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 To ja zrobie Hebanowi Allegro, tylko prosze o tekst, informacje na kogo namiary podac... Trzeba w koncu chlopaka do domu wyslac! :roll: Quote
moana Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Wlasnie zobaczylam, ze on ma jakies inne ogloszenia... Czy moge wykorzystac tekst z **HEBAN** o MAGICZNYCH OCZACH-czeka na Dom... - krakusik.pl ? Quote
fizia Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 No jasne, że możesz - tekst jest taki zwyczajny, ale jak się ma ktoś zakochać, to miejmy nadzieję, że to zrobi. Byłabym bardzo wdzięczna za allegro!!1 A ja jutro lub pojutrze postaram się poodnawiac inne ogłoszenia Quote
fizia Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Tu zrobiłam najnowsze ogłoszenia przygarnijzwierzaka.pl wegetarianie.pl krakusik.pl e-zwierzak.pl petworld.pl zwierzeta.5aleja.pl adopcjapsa.pl alegratka.pl bono-polska.pl kupiepsa.pl ogloszenia.interpress.pl nasipupile.pl cafeanimal.pl Quote
moana Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Hebanikowa Aukcja Allegro: HEBAN - pies o magicznych oczach - Częstochowa (504025359) - Aukcje internetowe Allegro Quote
fizia Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Super!! Dzięki serdeczne!!!! czyli na dzień dzisiejszy ogłoszenia są na: allegro przygarnijzwierzaka.pl wegetarianie.pl krakusik.pl e-zwierzak.pl petworld.pl zwierzeta.5aleja.pl adopcjapsa.pl alegratka.pl bono-polska.pl kupiepsa.pl ogloszenia.interpress.pl nasipupile.pl cafeanimal.pl __________________ Quote
fizia Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Jejku ja już nie wiem jak Mu pomóc - tak długo, różne ogłoszneia i nic...:-( Quote
fizia Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Nic....a najdziwniejsze jest to, że to pięlny, bardzo młody pies - nie wiem dlaczego nikt Go nie chce...:-( Quote
moana Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Kto umie robic bannerki?:oops: Chetnie bym sobie Hebanika do podpisu wstawila... Quote
fizia Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Ja jak narazie nauczyłam się jedynie podlinkować zdjęcie Tu jest takie, ale za duże... Quote
Recommended Posts