fizia Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 ihabe napisał(a):Prosze podeslij go gdzie mozesz:cool3::lol::loveu: OK, postaram się zareklamować :) A tu w takim razie zareklamuję inne nasze bazarki http://www.dogomania.pl/forum/f99/trymer-grzebien-dla-psow-pluszaki-na-morelowa-pudelke-fibi-do-31-maja-135672/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciuszki-dla-niemowlat-na-oplacenie-hotelu-dla-gasnacej-kory-do-30-04-a-132889/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/cudne-pluszaki-podarowane-przez-4-letniego-kubusia-dla-gasnacej-kory-do-30-04-a-132783/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/obrozki-szelki-smycze-niepowtarzalne-recznie-wykonane-przez-taks-do-30-04-a-130762/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/dramat-brak-pieniedzy-monety-na-pomoc-3-psom-do-konca-kwietnia-135834/ Quote
*zaba* Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Nie wiem,czy cos jej wypadlo,czy pod cos wpadla,ale pamietam jak ja mialam problemy z netem,a zalezalo mi sie z kims na Dogo skontaktowac,to zadzwonilam do Rodzicow,podalam login i haslo,zalogowali sie ze swojego kompa,a ja dyktowalam co maja pisac. Tylko,ze mi zalezalo... Ale podobno nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo i tego sie trzeba trzymac. Quote
ihabe Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 *zaba* napisał(a):Nie wiem,czy cos jej wypadlo,czy pod cos wpadla,ale pamietam jak ja mialam problemy z netem,a zalezalo mi sie z kims na Dogo skontaktowac,to zadzwonilam do Rodzicow,podalam login i haslo,zalogowali sie ze swojego kompa,a ja dyktowalam co maja pisac. Tylko,ze mi zalezalo... Ale podobno nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo i tego sie trzeba trzymac. Dokładnie Zabciu, dla chcącego nic trudnego, trzeba tylko chcieć. Jak ja bym czekała na psa to z osobą, która mi go dostarczy byłabym w kontakcie już conajmniej tydzień wcześniej. Hebanku, twoje 5 minut jeszcze nie nadeszło ale zbliża się milowymi krokami:loveu: Quote
gibon301 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 weszłam dziś na wątek z cichą nadzieją, że może pojawi się tu Mynia i wytłumaczy nam dlaczego tak sie stało, bo najbardziej w tym wszystki szkoda jak słusznie zauważyła Wiosna domku z potencjałem :-( bo taki sie wydawał. no ale może jeszcze się coś wyjaśni? Quote
clo Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 watpie zeby sie wyjasnilo..teraz trzeba ostro zebrac pieniazki i oddac wiosnie..nie ma co juz plakac nad rozlanym mlekiem..on musi znalezc domek i to najlepszy!co do moich slow o myni masz racje wiosno..niepowinnam sie dac uniesc az takim emocjom..natomiast dopoki mynia sie nei odezwie i nie wyjasni ja uwazam swoje..ale naprawde marzy mi sie bym to ja sie mylila a ty miala racje moze...jednak wciaz tak mi zle i tak mi szkoda...mialam taka nadzieje na ten domek...tak bardzo na niego czekalam..:-( czy ktos moglby zrobic nowy banerek dla hebanka?bo ja nie umiem.. Quote
moana Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 clo napisał(a): czy ktos moglby zrobic nowy banerek dla hebanka?bo ja nie umiem.. Proszę bardzo: Jeśli ktoś potrzebuje banerek w innym rozmiarze, proszę dać znać. :) Quote
fizia Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 O jaki śliczny!! Dzięki!!! A u mnie nie ma miejsca w podpisie.... Quote
clo Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 super!dzieki! ja musze w koncu te swoje podpisy naprawic i ciagle zapominam bo nei mam glowy do tego;)naprawie i zaraz sobie zamontuje;) Quote
ihabe Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Weż jej numer telefonu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
clo Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 no to was zaskocze!!!nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo!!allegro i nasze nadzieje zdzialalo cuda!zadzwonila super mila,odpowiedzialna Pani i chce Hebanka adoptowac Pani wybierala miedzy hebankiem a lajeczka i padlo na Hebanka bo ma juz 9letnia sunie w domu cala biala!:crazyeye: wiec beda fajna para a Pani boji sie,ze tak dwie sunki mogly by sie nie dogadac.Jesli wszystko dobrze pojdzie i np wiosna zgodzi sie go podwiezc do czestochowy to pani w piatek chcialaby zaplacic za jego transport do czestochowy i zabrac go do siebie spotkaliby sie w polowie drogi:)Pani jest ze Slaska.teraz tylko czekam na odp wiosny czy da rade go podwiezc.opowiedzialam pani jego ostatnia historie i tym razem jestem pewna no moze nie pewna..ale na 90%uwazam,ze to nie glupi zart tylko powazna,rozsadna kobieta:) Quote
clo Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 mam jej numer telefonu spokojnie;)sama do mnie juz dzis 3 razy dzwonila:)wiec mam numer :)))postanowilam tez zaprosic ja na watek:)tylko jak juz bede miec wiesci od wiosny czy uda sie go w piatek do czestochowy podwiezc:) Quote
clo Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Pani chce go zabrac jednak juz w czwartek:))podalam jej tel do wiosny i maja sie dogadac co i jak:)))a ja zadzwonie wieczorem:)) Quote
majuska Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Tak miało być!!!!! Już chcę fotki ogladać!!!! Będą niesamowite... Quote
clo Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 wiosna juz tez rozmawiala z Pania i na niej rowniez Pani zrobila dobre wrazenie:))wiosna zawiezie jej Hebanka do domu w czwartek bo Pani jest z Gliwic rodzinnego miasta wiosny:)) Quote
ihabe Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 clo napisał(a):wiosna juz tez rozmawiala z Pania i na niej rowniez Pani zrobila dobre wrazenie:))wiosna zawiezie jej Hebanka do domu w czwartek bo Pani jest z Gliwic rodzinnego miasta wiosny:)) Brakuje mi słów, ze szczęścia. Normalnie płakanie ze szczęścia jest o wiele milsze niż ze zgryzoty. Hebanku......piękny nasz psiaku, szykuj się:loveu: Quote
gibon301 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 no to super!! czyli dokładnie jak juz zostało powiedziane...nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło;)! to teraz proszę o kolejny cudowny domek dla Łajki bo ona tez na niego bardzo zasługuje! Quote
*zaba* Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Heban,to wlasnie tak mialo byc!!! Czekamy na zdjecia z nowego cudownego domku :loveu: Quote
truskawa144 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Super:loveu: Jaka cudowna zmiana sytuacji! Quote
majuska Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Dziewczyny, a odnośnie Myni, która pozostawiła po sobie taki smród...-trzeba ja podać na Czarne Kwiatki!!! Quote
zuzlikowa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 :oops::oops::oops:...cioteczki,a nie przewidujecie wcześniejszego sprawdzenia domku? Się nie czepiam,ale ostatnie dwa dni ,to dla mnie już dwa psy,które miały mieć super domki...i okazało się,że nie jest tak...nie chciałabym by spotkało to Hebanka... Quote
wiosna Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ja myślę, że napodstawie rozmowy telefonicznej dużo można 'wyczuć' - ja, jak już Clo wspomniała, jestem spokojna. Tym bardziej, że będę widziała się jutro z panią, i będę mogła przekonać się co i jak. A że w Gliwicach mam rodzinę, od czasu do czasu może uda mi się Hebanka odwiedzić? :) Quote
clo Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 no to Jutro wielki dzien naszego Hebanka!!czekamy na relacje ja dzis dzwonilam do Pani to byla wlasnie w trakcie szykowania wyprawki dla czarnuszka:))) dzis rowniez mialam drug telefon rowniez od bardzo sympatycznej Pani ktora byla sto procent na Hebanka zdecydowana;)prosze nagle jakie ma maly powodzenie;P ale Pani juz wyslalam inne pieski w zwiazku ,ze hebanek zajety;)trzymaj sie dzielnie maly!!na miejsce Hebanka pojedzie nasz Franio w zwiazku z tym,ze kazdy zgodzil sie przeniesc swoje deklaracje za co serdecznie dziekuje!:) Quote
majuska Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 No i doczekał się !!! Heban szykuj się do drogi łobuziaku!!!! Quote
Recommended Posts