Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wandeczka nie wyrabia ze stadem kociaków i resztą, że o Kur...ku nie wspomnę... Trzeba pomóc, pytać o domki dla kotów i szczeniaka... reklamować... podrzucać wątek znajomym z gg, zrobić i porozwieszać plakaciki...
Kto może pomóc z plakacikiem?
Kto poszuka ogłoszeń "przygarnę szczeniaka"?

Posted

szczeniak nadal u mnie , wczoraj dostałm meila od kogoś , kto go chce , ale prosi o pomoc w transporcie - wiem tylko , ze ma 3 godziny do mnie pociagiem - zaraz jak dostanę odpowiedż napisze cos więcej !!!

Posted

maluszek dzieki formice został zabrany wczoraj do domku w Zabrzu - panstwu odszedl 12 letni jamnik , jest tylko jeden szkopuł , przyjechał tata i syn ale bez mamy - zabrali go , ale decyzja nalezy do pani domu , w razie czego wraca juz dzisiaj do mnie TRZYMAC KCIUKASY!!!

Posted

Halbinko jak się mają te dwie suńki z Mazańcowic? Byłam tam wtedy i strasznie mi zapadły w cerducho zwłaszcza ta ruda. Moja mama zagroziła mi eksmisją jak o niej opowiadałam:angryy::angryy:. Jakby czuła po kościach:razz:.

Posted

ponieważ szczeniak , ze wzgledu na swoj a[etyt zrobil sie jak pasztet , dostal pare dni temu nazawany przeze mnie Pasztet , i...............................dzisiaj z nową pańcia byl już u formici na przegladzie serwisowym:evil_lol::evil_lol::evil_lol:PORA ZMINIC TYTUŁ:multi::multi::multi: