Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj , na zasadzie ,,jedna pani , drugiej pani'' zadzwoniła do mnie ania w , że w lecznicy gdzie pracuje formica , jest ok.3 miesięczny szczeniak przyniesiony do uspienia!!! Co robić???????WQykonałam telefon do mojego TZ , zagrałam na uczuciach- nie moge przeginać , u góry mam 17 kociąt - powiedział,,Jak maja go zabic , to bierz'':crazyeye::crazyeye::crazyeye:Mało mnie z nóg nie ścięlo !!! No i jest , na mój gust ma okolo 5 miesięcy , mały , czarny z białą krawatką!!! Mój onek mało go nie rozdeptuje , a kundelek Reksiu wciąz na niego warczy!!! Pomocy w szukaniu domku!!!

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wet powiedział , że suka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale to 100 % pan , sliczny , malutki , czarny z biała krawatka i łapkami , nie będzie większy od jamnika , ania w porobiła fotki , ale telefonem , bęa niebawem!

Posted

halbina napisał(a):
no tak, ja biorę kociaki (rodzinkę sztuk 4), Wanda za to szczeniaka... a wydawałoby się, że powinno być odwrotnie... :evil_lol:
halbinko , ja nie tylko sie w kotach specjalizuje , to juz mój 13 szczeniak na tymczasie:eviltong::eviltong::eviltong:Nie bądz zazdrosna - jutro Ci go podrzucę:eviltong:

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
dlaczego miał być uśpiony? :shake: Czekamy na fotki....
przyniesiono go do lecznicy , bo go nie chcieli , dobrze , ze szef formici nie nalezy do tych wetow , co jak zapłacą , zrobi wszystko:shake:pewno sie znudził , wakacje sie skończyły - dzieci do szkoły .....

Posted

halbina napisał(a):
to jak z tą promocją będzie?... :evil_lol:
1 szczeniak i 8 kociąt :evil_lol::evil_lol::evil_lol:transport w moim zakresie :eviltong::eviltong::eviltong:pokryje te koszty:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Tobie zostanie zakup tony papu i tylez samo żwirku;););)

Posted

halbina napisał(a):
Dobra... przejdę się do szefa Formicy... on zadzwoni do Ciebie i wrócą do domku! :evil_lol:
oj , TY sobie grabisz :angryy::diabloti::x:stormy-sad::olympic::2gunfire::snipersm::chainsaw::-x:ak-shot::boom::lmaa: