Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ta Pani co do mnie dzwoniła to jakas chyba niepowazna była. Obiecała dzień wcześniej, ze pojedzi. Do Medorku jednak nie dotarła.
Zgłosił się jednak z Alegratki inny pan z Jeleniej Góry. Który niedawno stracił amstaffa.
Dziś Bazyl poszedł na ciach i w niedziele mają po niego przyjechać

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jejku super :) bida ktora zamieszka w nowym domu przed nadchodzaca zima...? to sie nazywa szczescie :D

A tu przepraszam za offa:

Prosimy Was o pomoc dla psow przebywajacych pod nasza opieka.
Fundacja AST powstala niedawno a juz mamy wiele istnien uratowanych przez kilka miesiecy. Jako Fundacja mozemy juz brac udzial w tak szczytnej akcji jak ta, ale potrzebna nam Wasza pomoc.
Dla Was to 5 min roboty, a dla naszych psow moze zbawienie.

Prosimy nie badzcie obojetni.

1.Aby zagłosować należy kliknąć link
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5894

2.następnie na samej górze klikasz REJESTRACJA
3.wybierasz opcje Zgadzam Się na te warunki i mam powyżej 13 lat
lub
Zgadzam Się na te warunki i mam poniżej 13 lat
4.wypełniasz formularz
5.odbierasz link aktywacyjny na poczcie e-mailowj
6. postępujesz zgodnie z instrukcja obsługi zawartą w mailu
7.klikasz w link http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5894
8. zaznaczasz FUNDACJA AST
i GOTOWE

Bardzo Was prosimy o pomoc! Razem mozemy wiecej!

Posted

Szyszka napisał(a):

Zgłosił się jednak z Alegratki inny pan z Jeleniej Góry. Który niedawno stracił amstaffa.
Dziś Bazyl poszedł na ciach i w niedziele mają po niego przyjechać

Szyszka abył ktoś na wizycie przedadopcyjnej w domu u tego pana.?
Moze warto poprosic jakiegoś dogomaniaka z okolicy o sprawdzenie -ostroznosci nigdy za wiele

Posted

Szyszka napisał(a):
Myślę, że nie.:roll: Pan skontaktował się bezpośrednio z Medorem.
Też mi się to nie podoba.
.

To moze podpowiedz w Medorze ,ze na dogomanii tak sie najczesciej postepuje ,ze to nie jest 2 bloki dalej aby miec psa na oku a takie oddawanie w ciemno moze się roznie skonczyc.
Opowiadac mopzna rozne rzeczy a w rzeczywistosci tez moze byc inaczej.

Posted

Ciotki ze Medoru mówią, że to dobry człowiek, nie zraził sie ceną karmy jaką powinien być karmiony Bazyl (po innej dotaje biegunki).
Ciągle o niego pytają, są w stałym kontakcie i poznają się osobiście w niedziele.
Mam nadzieje, ze to bedzie najlepszy dom pod sloncem. Bardzo bym sobie tego zyczyla. Jednak zdecydowanie chcialabym ten domek zobaczyc....

Posted

Miałam kolejny telefon w sprawie Bazyla. Od fajnej Pani, strasznie zawiedzionej, że nie zdąrzyła. Umówiłam się tak, że jakby coś nie wypaliło to się z nią skontaktuję.

Posted

Szyszka napisał(a):
Miałam kolejny telefon w sprawie Bazyla. Od fajnej Pani, strasznie zawiedzionej, że nie zdąrzyła. Umówiłam się tak, że jakby coś nie wypaliło to się z nią skontaktuję.

to może gdyby Bazulek poszedł do domku podaj telefon do fundacji AST - na pewno coś się dla niej znadzie!;)

Posted

Tez nad tym myslalam. Musielibyśmy wtedy znaleźć takiego amstafka, o którym dużo wiemy, to znaczy znamy jego historie. Ale mysle ze z tym nie bedzie problemów.:cool3:
Pani jest fajna, mieszka z narzeczonym, wczesniej nie mogla miec psa, bo tata sie nie zgadzal. A teraz poszla na swoje i koniecznie chce bidunie ze schronu po przejsciach, ale nie agresywna. Dlatego tak sie cieszyla, ze Bazyl ułozony i wiadomo skad pochodzi.
Nic czekamy co dalej.

Posted

OK. Narazie mamy sytuację taka, że po Bazyla Ci Państwo jednak jutro nie przyjeżdzają. Sytuacja zaczyna się robić się dziwna. Mają jakieś problemy.
Ja jutro dzwonię do tej Pani, że może Bazyla wziąć. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Posted

Szyszka napisał(a):
OK. Narazie mamy sytuację taka, że po Bazyla Ci Państwo jednak jutro nie przyjeżdzają. Sytuacja zaczyna się robić się dziwna. Mają jakieś problemy.
Ja jutro dzwonię do tej Pani, że może Bazyla wziąć. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Tak jest - kto pierwszy ten lepszy!!!! jeśli ta pani jest naprawdę zainteresowana i to dobry domek to niech psiak nie czeka!!!

a czy ci z Jeleniej Gory to z JG czy z okolic???? Kiedyś dzwonila pani w sprawie Kseny, że jest zdecydowana ją adoptować, mieli wcześniej asta i...jak się już cieszyliśmy to nie pojawila się wcale:shake: Ona byla z Karpacza - k. JG

Posted

Bazyl w domku!!!!!!!!!!!!!!!
U "mojej" Pani Karoliny.
:smilecol:
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
:Cool!::Cool!::Cool!:

Jeszcze dzis rano przysłała mi smsa zebym o niej pamiętała, gdyby tamci Państwo jednak po niego nie przyjechali, a ja juz od połnocy wiedziałam, ze nie przyjadą. Czekałam na 10, zeby nikogo nie obudzic, a tu sms.
I już akcja!:eviltong:
O 11 Bazyl był w nowym domku:multi::multi::multi:
Jak ja sie cieszę, poprosiłam o fotki z domku Bazylka jak już się zadomowi. Mam nadzieje, że Pani Karolina zawita na ten wątek i sama nam napisze jak sie Bazylek sprawuje.:p
Mówię Wam jaka Pani Karolina była szczęśliwa!!!!

A wracając do tematu Państwa z Jeleniej Góry. Nie wiem dokładnie skąd są. Ale mieli asta, którego przejechał samochód.....

Posted

Szyszka napisał(a):
Bazyl w domku!!!!!!!!!!!!!!!
U "mojej" Pani Karoliny.
:smilecol:
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
:Cool!::Cool!::Cool!:

Jeszcze dzis rano przysłała mi smsa zebym o niej pamiętała, gdyby tamci Państwo jednak po niego nie przyjechali, a ja juz od połnocy wiedziałam, ze nie przyjadą. Czekałam na 10, zeby nikogo nie obudzic, a tu sms.
I już akcja!:eviltong:
O 11 Bazyl był w nowym domku:multi::multi::multi:
Jak ja sie cieszę, poprosiłam o fotki z domku Bazylka jak już się zadomowi. Mam nadzieje, że Pani Karolina zawita na ten wątek i sama nam napisze jak sie Bazylek sprawuje.:p
Mówię Wam jaka Pani Karolina była szczęśliwa!!!!

A wracając do tematu Państwa z Jeleniej Góry. Nie wiem dokładnie skąd są. Ale mieli asta, którego przejechał samochód.....

NO I SUPER!!!!!:multi::multi::multi: