Kasiek Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Nie on nie musi byc sam. Jeśli chodzi o koty - 0 reakcji, sa mu obojetne. A do psów sie przyzwyczaja. Teraz mieszka z małym sznaucerem, na poczatku byly bójki, teraz spokój. Quote
Alpina Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Kasiu a co z tym sikaniem? W ogóle nie załatwia się na dworze czy tylko czasami narobi w domu- pytam bo to istotne...Dla niektórych.. Quote
Kasiek Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Jak sie z nim chodzi na dwór to sika na dworze, ale w miedzy czasie tez w domu. Ja myślę ze to może być jakaś infekcja i on po prostu nie może wytrzymać. Quote
iwop Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 To może byc infekcja... Ja miałam na tymczasie Collie, który ciągle posikiwał i to był chory pęcherz.:oops: Quote
deszczowa Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 jeśli nie ma DT to choć na razie, żeby nie szedł do schronu, może hotelik jakiś? na pewno się złożymy... Quote
Alpina Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 To najprędzej infekcja ... Trzeba by mu leki podawać - oczywiście najpierw zdiagnozować i porobić wyniki... Kurcze miałam nadzieję na tymczas u sprawdzonej Pani ale akurat wet. obdarował ją małymi kociakami...Ma swoich cztery zwierzaków i już małego nie ma jak wziąć...:shake: Quote
Kasiek Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Bercik jest od piątku....w ...nowym domu... Ale nie chce sie cieszyć, nie chce zapeszać, chce poczekać kilka dni, żeby mieć pewność ze go nie zwrócą, wiecie ze on problemy stwarza ,wiec rożnie może być... Pojechał az do Sosnowca :) Quote
Maupa4 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 to super ... że ma dom bo przyznamy Ci się szczerze że już w akcie desperacji chciałyśmy dać mu tymczas ... a Ty nam "znikłaś" ;) Quote
Recommended Posts