Jump to content
Dogomania

Jamnik rudy ok 3-4 lat /ma na dom!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Wczoraj moja koleżanka znalazła w Świętochłowicach jamnika.Jest bardzo grzeczny,ma na oko 3-4 lata.Dostanie wyprawkę do nowego domu.
Dałyśmy znać do schroniska i do lecznic-ale nikt go narazie nie szuka.
Pies błąkał się po ulicy,nie miał obroży ani tatuażu.

Telefon kontaktowy do koleżanki,która narazie zapewniła mu dom tymczasowy
508469434

wieczorkiem wkleję jego fotki

jak ktoś może niech to wklei gdzie się da

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia będą potrzebne . Napisz również do Tanitki . Onaq wynajduje domy jamnikom i wyżłom . Może ma jeszcze " wolny " adres .

Posted

pies jest przesłodki,bardzo dobrze wychowany,nie śpi w łóżku, nie żebrze, jeżdzi bez problemu autkiem, wogóle nie wiem jak taki pies mógł trafić na ulicę

ma około 3-4 lat góra

jest ładniejszy niż na fotkach

teraz przebywa z kotem i nie ma problemu

Posted

och ja zagladam ,zal mnie tych" przegubowcow",ze tyle trafia do schronisk,albo sa one wyrzucane na ulice.:-(Sama mialam jamniczka 18 lat i wiem jakie sa one wspaniale!!,musza sie jednak dostac w odpowiednie "rece"

Posted

Dziewczyny , jutro zrobię jamniorowi allegro , tylko błagam , nie oddawajcie go do schronu. Nasz katowicki , to ech............szkoda gadać.
Zrobię mu aukcję wyróżnioną , żeby miał większą oglądalność . Domek na pewno się znajdzie!

Posted

wiem, wiem, chodziło mi o to, czy po zamknięciu drzwi nie płacze na całą okolicę, wiadomo, że pies siedzieć nie może sam całymi godzinami, popytam znajomych, może się ktoś skusi na takie cudo.

Posted

to nalezy robic proby:wpierw dom opuscic na piec minut,i czas nieobecnosci powiekszac.Nie mozna natomiast w pierwszych dniach psa w nowym domu ,zamknac wyjsc i wrocic po paru godzinach:shake:

Posted

pies jest naprawdę przeuroczy,nie sprawia wogóle kłopotów!

w domu zostaje sam bez problemu,nie przeszkadza mu kot, nie jest agresywny

naprawdę świetnie ułożony psiak

narazie ma dom zastępczy ale nie wiem jak długo

błagam ogłaszajcie go udzie tylko możliwe,ja już go podałam gdzie mogłam

Posted

Piesek jest śliczny - dajcie ogłoszenie bezpłatne w gazecie Wyborczej w ogłoszeniach bezpłatnych o zwierzętach, dodajcie zdjęcie - to działa, fajni ludzie się zgłaszają. Trzymam kciuki za udaną adopcję, jamniki są takie fajne.